-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ποιον ακριβώς θα πάρει ο Ολυμπιακός? Επειδή Περπέρογλου και Σάρας θέλατε, και είδες τι πήρατε.
Και Τεοντοσιτς
Αν θέλαμε Τεοντόσιτς, θα τον είχαμε πάρει και το ξέρεις.
Με πόσους θα παίξουμε στην περιφέρεια? -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν θέλαμε Τεοντόσιτς, θα τον είχαμε πάρει και το ξέρεις.Ο,τι πεις
Για το Τσακαλιδη λες?
Αλλη μεταγραφη ,ποια;Του Γκρρριρ?Γουντς
Αλλη μεταγραφη ψηλου, στη θεση του Ρομπερτς, που (λενε οτι) δεν παει και πολυ καλα.... -
Asimov εσύ με αυτό το ...πράγμα που έφτιαξε πάλι ο Γκέρσον είσαι αισιόδοξος; Αν είχαμε πλειμέικερ ούτε δευτέρος δεν έβγαινες.
Προς ΠΑΟυς και πάλι: Ομάδα με 47 περιφεριακούς και 0 πεντάρια ΔΕΝ είναι σωστά δομημένη. Αν δεν υπήρχε ο Ομπράντοβιτς, η αποτυχία ήταν πιο κοντά από την επιτυχία.
Όσο παιχταράς και να είναι ο Γιασικεβίτσιους, είναι παίχτης που δεν χρειάζεσαι. Αν είναι να σπρώξεις τόσα λεφτά, πάρε Βούισιτς και μην κατεβαίνεις καν να παίξεις. Δεν χρειάζεται.
Το να παίρνεις παίχτες που δεν χρειάζεσαι, γιατί απλά τους ήθελε ο ΟΣΦΠ, είναι τακτική δημοτικού και όχι πρωταθλητή Ευρώπης.
Αν η περιφέρειά σου με άριστα το 100 είναι στο 98, τι να κάνει ο Γιασικεβίτσιους; Άντε να την πάει 100 (που δεν).
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντίπαλος αλλά στην Ευρωλίγκα αυτές οι τακτικές (πιθανότατα) θα στοιχήσουν.
Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο σωστά δομημένη ομάδα χωρίς να υστερεί σε ονόματα. -
Ζίζιτς, Μπατίστ, Τομάσεβιτς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής σε περίπτωση που τους ξέχασες..
-
Από τους οποίους ποιος θα μαρκάρει τον Σαβρασένκο ας πούμε;
Είναι κανείς από αυτούς που είπες 5αρι; Πλην Τομάσεβιτς που ΗΤΑΝ παιχταράς. -
Προς ripper:
1.Δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει ΚΑΙ ο Ομπράντοβιτς
2.Πέρσυ σε καμμία περίπτωση η περιφέρεια του ΠΑΟ δεν ήταν άριστη. Ίσα ίσα μπορώ να πω κάπου λαχάνιαζε
3.Επειδή δεν έχουμε 5αρι ή 4αρι star και όνομα σημαίνει ότι δεν έχουμε front line;
4.Συμφωνώ με αυτά που λες περί τακτικής δημοτικού αν και εδώ που τα λέμε μαγκιά τους... Αυτή τη στιγμή είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ευρώπη. Νομίζω τους παίρνει να κάνουν και τα νταβατζιλίκια τους για να κλειδώσουν το εγχώριο πρωτάθλημα και για φέτος -
- Σωστό
- Ναι αλλά πήρες ήδη Σπανούλη. Τώρα οχρηστεύεις τον Βουγιανιτς που πάει μόνο για ευρωλίγκα (και πόσο θα παίξει κι εκεί).
- Δεν είπα ότι δεν έχεις frontline. Αν ήταν όμως να δαπανήσεις τόσα λεφτά, εσύ τι θα ενίσχυες; Frontline ή περιφέρεια;
- Σύμφωνοι, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα το κλειδώνει ο Ολυμπιακός μόνος του. Ευρώπη πρέπει να κοιτάνε.
ΑΣΧΕΤΟ: Ο Traveller που είναι;
-
1.Τα βρήκαμε
2.Όντως κρίμα για Βούγιανιτς ούτως η άλλως από τη στιγμή που ήρθε ο Σπανούλης αλλά από το exhibit 1. θεωρώ ότι θα τη βρεί τη λύση ο μουρλΟμπράντοβιτς
3.Ήθελα να ξερα τι γουστάρει ακριβώς η Κα Βούισιτς στο Ισραήλ...
4.Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη. Είδες τι πήγαμε να πάθουμε στους τελικούς...Ο γαύρος έκανε έγκλημα που
1.Άφησε έτσι τον Ζίζιτς
2.Δεν τα έδωσε ΟΛΑ για να πάρει τον Γιασικεβίτσιους
3.Δεν έχει βρει τόσο μεγάλη βέργα ώστε να πιάνει όλο τον κώλο του Sofo μπας και βάλει μυαλό γιατί είναι μεγάλος παίχτης -
Ο Γιαννάκης 25 πόνταλάκια έβαλε στο φιλικό και γκρίνιαζε για την ήττα!
Άμα έπαιζε και ο Γκάλης θα είχαμε εύκολη επικράτηση για το 87!
Το είδε κανείς; Ωραίο θα ήταν.EDIT: Στο 4 περισσότερο θέμα εγωισμού είναι, παρά φόβου κατά τη γνώμη μου. Στα άλλα συμφωνούμε τελικά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
2.Δεν τα έδωσε ΟΛΑ για να πάρει τον Γιασικεβίτσιους
ΠΟΣΑ παραπάνω πρέπει να δώσει δηλαδή?
Ρε παίδες, δηλαδή εξακολουθείτε ακόμα να έχετε τη ψευδαίσθηση οτι του χρειαζόταν ΤΟΟΟΣΟ πολύ του βάζελου αυτός ο παίχτης?
Unfair κινηση εντυπωσιασμού και επίδειξη δύναμης ήταν, από αυτές που μας έχουν συνηθίσει οι νάνοι και χαλάνε την πιάτσα.Εγώ θα γελάσω όταν
α. μαλλιοτραβηχτούν εκεί μέσα στην πρώτη στραβή
β. ο Διαμαντίδης (ο μεγάλος ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ στον Παναθηναϊκό ΙΜΗΟ) τους ρίξει 2 φάσκελα και την κάνει
και
γ. κλεισει κάποτε η κάνουλα (όπως είναι φυσικό εξάλλου, όλα κάνουν τον κύκλο τους) και αρχίσουν οι γκρίνιες από τον (καλο/κακομαθημένο) κόσμο και βέβαια και από τους παίχτες -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Unfair κινηση εντυπωσιασμού και επίδειξη δύναμης ήταν, από αυτές που μας έχουν συνηθίσει οι νάνοι και χαλάνε την πιάτσα.
Εντυπωσιασμού είναι σίγουρα, δεν ξέρω όμως αν είναι Unfair. Είμαι ίσως ο τελευταίος Παναθηναϊκός που θα γλείψω τον οποιοδήποτε πρόεδρο, αλλά δε νομίζω ότι ήταν unfair.
Χίλιες φορές να παίρναμε Βούισιτς, αλλά φαντάζομαι ότι θα σκάλωσε πολύ. Ποιός ξέρει;
α. μαλλιοτραβηχτούν εκεί μέσα στην πρώτη στραβή
β. ο Διαμαντίδης (ο μεγάλος ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ στον Παναθηναϊκό ΙΜΗΟ) τους ρίξει 2 φάσκελα και την κάνειΓια ποιό λόγο θεωρείς ότι είναι ο μεγάλος αδικημένος; Αμείβεται μεν με λιγότερα λεφτά από τον Σάρας, αλλά αντικειμενικά 1,7 μύρια είναι πολλά....
\ -
Unfair, επειδή δεν ήταν κίνηση για λόγους ενδυνάμωσης της ομάδας, αλλά για λόγους αποδυνάμωσης του αντιπάλου.
Δεν είμαι φανατικός, ούτε έχω διάθεση να ρενταρμίσω, αλλά και ο πλέον ουδέτερος δεν μπορεί να αρνηθεί οτι σημαντικός λόγος επιλογής του παίχτη αυτού ήταν επειδή τον ήθελε και ο γαύρος.
Όσο για την αδικία εις βάρος του Διαμαντίδη, αναφέρθηκε πιο πάνω ο λόγος. Η διαφορά στις μεταξύ τους απολαβές δε δικαιολογείται από τη διαφορά κλάσης των παιχτών (αν και πιστευω οτι σε αρκετούς τομείς ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος). Επιπλέον το ζητούμενο ως τώρα ήταν να βρεθούν ένας-δυο παίχτες να ξεκουράζουν τον Διαμαντίδη και όχι ο Διαμαντίδης να ξεκουράζει κάποιον παίχτη (που πολύ φοβάμαι οτι κάπως έτσι θα καταλήξει). Γιατί μη μου πείτε οτι θα δεχόταν ο Σάρας να έρθει ως η... ανακούφιση του Δημήτρη...
-
'Είμαι χαρούμενος που πήραμε τον Γιασικεβίτσιους...'
'Τον πήρε ο Παναθηναϊκός;...'
'Πάρε τους τηλέφωνο να φύγουν από το αεροδρόμιο!!'
'.....'
'.....' -
εμενα το μονο που με νοιαζει ειναι να πιασει στον παναθηναικο και τιποτε αλλο.Διοτι υπαρχει παντοτε και το ενδεχομενο μια μεταγραφη να μην σου πιασει τα αναμενομενα
-
Παύλο Θεέ με τόσα λεφτά έπαιρνες και την ΠΑΕ......
Αλλά χαλάλι σου γιατί τόσο δούλεμα (φιλικό) στους φίλους γαύρους δεν θα ρίχναμε με κάτι άλλο..
Όσο για Βουισιτς είμαι σίγουρος οτι για να μην τον έχει πάρει ο κοντός πάει να πει οτι δεν ήταν θέμα χρημάτων.....Αλλά που ξέρεις όλα γίνονται...
Υ.Γ Αγοράζω διαρκείας του Ολυμπιακού μισοτιμής....
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Υ.Γ Αγοράζω διαρκείας του Ολυμπιακού μισοτιμής....
Πλάκα στη πλάκα θα μείνει κανένα διαρκείας για τους Βάζελους?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Unfair, επειδή δεν ήταν κίνηση για λόγους ενδυνάμωσης της ομάδας, αλλά για λόγους αποδυνάμωσης του αντιπάλου.Προσωπικά θεωρώ ότι unfair είναι μια κίνηση όταν π.χ αθετήσεις μια συμφωνία. Δεν αντιλέγω ούτε για μια σιτγμή ότι ο κύριος λόγος που αποκτήθηκε ο Σάρας ήταν το 'σπάσιμο'
Όσο για την αδικία εις βάρος του Διαμαντίδη, αναφέρθηκε πιο πάνω ο λόγος. Η διαφορά στις μεταξύ τους απολαβές δε δικαιολογείται από τη διαφορά κλάσης των παιχτών (αν και πιστευω οτι σε αρκετούς τομείς ο Διαμαντίδης είναι καλύτερος).
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Ο Σάρας είναι καλύτερος επιθετικά(αν και νομίζω ότι η 'τρέλλα' του τον οδηγεί σε περισσότερα λάθη. Ως προς την άμυνα, εννοείται ότι δεν τίθεται ουδεμία σύγκριση.
Επιπλέον το ζητούμενο ως τώρα ήταν να βρεθούν ένας-δυο παίχτες να ξεκουράζουν τον Διαμαντίδη και όχι ο Διαμαντίδης να ξεκουράζει κάποιον παίχτη (που πολύ φοβάμαι οτι κάπως έτσι θα καταλήξει). Γιατί μη μου πείτε οτι θα δεχόταν ο Σάρας να έρθει ως η... ανακούφιση του Δημήτρη...
Εδώ διαφωνώ απόλυτα. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ο ένας αλλαγή του άλλου, όπως π.χ δεν είναι ο Παπαλουκάς αλλαγή του Διαμαντίδη στην Εθνική. Με τον Ομπράντοβιτς προπονητή βάζω στοίχημα ότι δε θα υπάρχει 'βεντέτα' στην ομάδα, και ο Διαμαντίδης θα είναι πάλι η δεσπόζουσα μορφή στην περιφέρεια. Όχι λόγω 'βύσματος', αλλά λόγω της -τεράστιας- αξίας του.
-
Δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι ο Σάρας, των κάτι δις, θα δεχτεί αδιαμαρτύρητα να είναι ομότιμος (ή ακόμα χειρότερα αλλαγή) του Διαμαντίδη στο rotation του Ομπράντοβιτς?
-
Ναι. Το αφεντικό της ομάδας πάντα ήταν ο Ζέλικο, δεν θα αλλάξει τίποτα τώρα.
Εγώ διαφωνώ ότι ήταν κίνηση σπασίματος στον γαύρο γιατί διαβάζω ότι πρώτα τον πλησίασε ο Παναθηναικός, προτού αρχίζουν να ονειρεύονται Σάρας στο λιμάνι.. Ο Σάρας ήταν εξαρχής χαμένη υπόθεση για τον Ολυμπιακό, όπως και τόσο άλλοι μεγάλοι παίκτες που αρνήθηκαν.. Ο γαύρος δεν έχει όνομα που να μετράει στην Ευρωπαική αγορά.. Δείτε πόσες μεταγραφές δεν έκανε φέτος.
-
Για θυμίσου από πότε έλεγαν οι ισπανικές εφημερίδας για μεταγραφή του Σάρας στον γαύρο.
Και κάτι άλλο. Σε αυτό το επίπεδο πρωταθλητισμού, καλώς ή κακώς, υπάρχει αρκετός εγωισμός στα μεγάλα ονόματα, έστω και με τη καλή έννοια του όρου. Όσο και να πιστεύουμε οτι όλα είναι ρόδινα σε μια τέτοια ομάδα, όσο και να πιστεύουμε οτι ο Ομπράντοβιτς είναι το μεγάλο αφεντικό και ό,τι λέει είναι νόμος, ο κάθε παίχτης θα έχει την αμφισβήτηση μέσα του, πιστεύοντας οτι αξίζει κάτι παραπάνω.
Αυτό το παραδεχτηκε ανοιχτά και ο Παπαδόπουλος λέγοντας οτι παρότι δεν έφερε ποτέ αντίρρηση στον Ζελικο, είχε τις διαφωνίες του σχετικά με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσε ο προπονητής του. Είμαι πεπεισμένος οτι δεν είναι ο μόνος.
Οι εραστές της σπυριάρας (αλλιως ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2007-8)