-
Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε Κόλιν, μαζί με το γιο σου.
-
-
απλα κριμα..και συγκινηση οσο βλλεπυμε τα περασματα του...ενας απο τους οδηγους που παροτι ειχε 'περασει η μπογια του'(βαρυς λογος για τον μεγαλο..) συνειχζε να να αγαπαει το σπορ και αυτο φαινοταν απο τις φημες για τη Σουζουκι
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Χωρις πολλα λογια.Του χρονου ολοι στις ειδικες του Ακροπολις με πανο για τον ΘΕΟ Κολιν.Ο μονος λογος που θα με κανει να παω μεσα στη μιζερια του wrc.Κολιν ΘΕΕ ετσι απλα.- 1
B.
- 1
-
-
Μια μικρή ιστοριούλα...
Μικρός όταν ήμουν, δεν είχα την τύχη να έχω κάποιον να με πάει να δω Ακρόπολις, οι δικοί μου δεν είχαν τη λόξα, έτσι μου είχε μείνει απωθημένο...
Θα ήταν '96 ή '97 που παίρνουμε την απόφαση με ένα φίλο που δεν είχε ξαναπάει και αυτός, αφού πια είχαμε δίπλωμα και τουτού, να δούμε μια-δυο ειδικές.
Έρχεται ο φίλος ξημερώματα από το νυχτερινό μαγαζί που δούλευα τότε, με παίρνει με το αμάξι του και κατευθυνόμαστε προς τον Πατέρα.
Φτάνουμε εκεί, κόσμος και κοσμάκης, φοβερή ατμόσφαιρα.
Αφού περπατήσαμε κάμποσο φτάσαμε σε έναν χωματόδρομο, που μας έδινε την εντύπωση οτι με το ζορι θα περάσει αμάξι...
'Με συγχωρείτε, εδώ είναι η ειδική?'
'και βέβαια εδώ είναι'
'πω-πω την πατήσαμε' σκεφτήκαμε 'φόλα θα είναι, πόσο θέαμα να δώσουν εδώ?'
Ο δρόμος στενός και κακός, τα αμάξια θα ερχόντουσαν από ένα χάσιμο, μετά μια πολύ ανοιχτή αριστερή με μια αναπήδηση κάπου στη μέση, δεξιά κατηφορική φουρκέτα, μια αριστερή μετά και χανόταν από τα μάτια μας.
Περιμένουμε κάμποσο, έχουν περάσει πλοηγοί και ελικόπτερα και μετά από λίγη ησυχία, ΠΟΛΕΜΟΣ!
Αρχικά ακούστηκαν σκασίματα... Ύστερα εμφανίστηκε στο χάσιμο, πέρασε από μπροστά μας με πολλάαααα και διπλωμένος και πριν καταλάβουμε τι έχει συμβεί, 'εχει φρενάρει το έχει διπλώσει από την άλλη κάμποση ώρα πριν τη στροφή, την έχει πάρει όλη με τις πόρτες και έχει εξαφανιστεί...
Αντιδράσεις? Αρχικά βουβαμάρα... μετά ήρθε η ανατριχίλα... και μετά αφού κοιταχτήκαμε με τον κολλητό ένα ουρλιαχτό έκστασης!
Αυτό ήταν! Το μικρόβιο είχε μπει ήδη για τα καλά μέσα μας και ο λογος ήταν ο τρελοσκωτσέζος, ο οποίος είχε κάνει ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο πέρασμα, σε σημείο που τα άλλα μας φαινόντουσαν ξενέρωτα... Αδικία για τους άλλους να περνάει πρώτος...Αυτά τα θυμόμουν λίγες μέρες πριν που έπαιζα ένα CMR4 που έπεσε στα χέρια μου... Θυμόμουν οτι είχα και την τύχη να πω 2 κουβέντες μαζί του, όταν αργότερα έγινα κριτής και είχα πάρει και ένα αυτόγραφο από τα χέρια του... Πού να περίμενα τότε...
Ρε γμτ, είναι ατιμωτικός τετοιος θάνατος, όπως ατιμωτικός ήταν και του Ρίτσι... Είναι αδικία για έναν άνθρωπο που έχει ντριφτάρει με 150 μέσα στα δέντρα του RAC, έχει πηδήξει 50 μέτρα στη Φιλανδία, έχει κάνει ανατριχιαστικά περάσματα με αυτοκίνητο-σώβρακο, έχει φάει τούμπες άπειρες, έχει πάρει παγκόσμιο πρωτάθλημα και να φεύγει έτσι... Ούτε ο Θεός δεν το θέλει...
Δεν ντρέπομαι να το πω, ιδιαίτερα όταν είδα τα βιντεάκια έκλαψα...
Αντίο Κόλιν... Αντίο...
-
Απίστευτο!!!
Τι κατάρα είναι αυτή στο χώρο;
Αντίο Κόλιν. Θα σε θυμόμαστε πάντα
-
-
Aκομα θυμαμαι που ζωγραφιζα καθε χρονο αρκετα φοκους πανω στο θρανιο στο σχολειο και η μεγαλη μου αγωνια ειναι πως θα ηταν βαμμενα καθε καινουρια χρονια....ακομα και τα εξωφυλλα των βιβλιων τα ειχα καλυψει με φωτογραφιες που εκοβα απο τους 4Τ....
-
Αντίο Colin
-
Καλες ειδικες διαδρομες εκει που εισαι με τους φιλους σου Colin
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μια μικρή ιστοριούλα... :Αυτό είναι με τους μεγάλους αξέχαστους οδηγούς...Όλοι όσοι ασχολούνται έχουν κάτι να θυμούνται κάτι που τους έχει μείνει αξέχαστο και βαθιά χαραγμένο στην μνήμη τους. Θυμάμαι ότι ο Colin ήταν πάντα μέσα σε αυτούς τους οδηγούς για τους οποίους γινόταν κουβέντα στα βουνά στις ειδικές περιμένοντας να αρχίσει μια ειδική.... Όλοι είχαν κάτι να πουν, ένα πέρασμα ένα πλάγιασμα κάτι πάντα πολύ εντυπωσιακό και απίστευτο....
Άλλωστε έτσι κάποιος οδηγός περνάει στην αθανασία και μένει στο μυαλό των θεατών και όχι απαραίτητα επειδή έχει 3 πρωταθλήματα και 30 νίκες.....Colin σε ευχαριστούμε και θα μας μείνεις ..αξέχαστος!!
-
Θέλω να γράψω τόσα που δε ξέρω από που να αρχίσω. Τα συναισθήματά μου είναι τόσο έντονα που έχω μπλοκάρει. Να πω πόσο τραγικό είναι να χάνετε ο πατέρας με το παιδί; Πως μπορεί να νοιώθουν η μητέρα και σύζυγος; Γιατί τα λέω για αυτόν και όχι για τόσους συνανθρώπους που χάνονται καθημερινά; Μα γιατί αυτός ήταν δικός μου(μας) άνθρωπος. Σίγουρα για το δικό σου άνθρωπο , το φίλο ή τον μακρινό ήρωα νοιώθεις πολύ πιο έντονα συναισθήματα. Ναι και εγώ δάκρυσα μόλις διάβασα το γεγονός στο rally.gr, ναι και εγώ ήθελα να πιστεύω ότι είναι λάθος , ότι υπάρχει ελπίδα να είναι όλα οκ. Δυστυχώς δεν ήταν τίποτα οκ.
Ο Κόλιν είναι και δικός μου ήρωας, από τους λίγους που έχω στον μικρό κύκλο των μεγάλων οδηγών. Αυτούς που σε διδάσκουν ήθος ,θάρρος, θάρρος και άλλα πολλά.
Τώρα αυτό που θέλω να πω αφού και εγώ ευχηθώ συλλυπητήρια στην οικογένειά του, είναι
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ COLIN, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕΣ. -
To tragikotero apo ola einai oti xa8ike mazi tou k o mikros Johnny McRae pou fhmes ton 8elane na sunexizei thn paradosi ths oikogeneias...
RIP Colin McRae.
Se euxaristoume pou metetrepses se pragmatiko 8eatro tous agones Rally...
-
RIP Colin McRae...
-
ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ,ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΝΑ 'ΦΕΥΓΟΥΝ' ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ,ΑΔΟΞΑ,ΑΝΑΙΤΙΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ... ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.
ΕΧΕ ΓΕΙΑ ΦΙΛΕ COLIN ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.'EL-EM'
-
Ήταν Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!!!! Ας τον θυμόμαστε όπως μας ξεσήκωνε στις ειδικές του ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ..........Πάντα θα μας εμπνέεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ANTIO KOΛΙΝ...................................................
-
Δε θα ξεχασω ποτε πως κατεβαινε τις καρουτες το 2001... Τρομακτικα γρηγορα παιδια... MCRAE IS IN LIFE!!!
-
Ξερω μονο οτι πηγενα στο Ακροπολης για αυτον...Ξερω οτι τα πιτσιρικια μας ονειρεοντε να μεγαλωσουν για να οδηγησουν σαν εκεινον.
Αντιο!
Ο Colin McRae νεκρός από δυστύχημα με ελικόπτερο.