-
Pimp mobile.
-
Η νορμάλ V12, παντως, είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορεί να αγοράσει κανείς σήμερα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μα είναι με τα καλά του ο άνθρωπος???
Γιατί; Δεν σου αρέσει αυτή η επιτομή της κομψότητας;
Σανδάλι με άσπρη αθλητική κάλτσα σε 4 τροχούς.
τελικα η λεξη κιτς ειναι γερμανικη????
-
Αγγλική πρέπει να είναι, αλλά οι γερμανοί είναι αστέρες στην υλοποίησή της
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
τελικα η λεξη κιτς ειναι γερμανικη???? -
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
τελικα η λεξη κιτς ειναι γερμανικη????
τωρα που θα μπει ο μουσικος θα σας πω εγω
-
Τι να πει ο μουσικός... γερμανική είναι... γερμανικότατη!
Αλλά και πάλι αυτό δε σημαίνει τίποτα. Ο όρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα για πολλά 'αλλοδαπά' κατασκευάσματα που φέρουν τίτλους ευγενείας και πεντιγκρί σχεδιασμού που ο περισσότερος κόσμος τα μεταφράζει αυτομάτως σε φράγκα (επειδή του χτυπάνε στο μάτι) και δείχνουν, συνεπώς, οπωσδήποτε πανέμορφα. Και για να μη μου λέτε ότι δεν καταλαβάτε, αναρωτιέμαι τί είναι περισσότερο καρακιτσαριό, μια ταπεινή cl600 (με σανδάλι και άσπρη κάλτσα, όπως λέτε) ή μια κατακκόκινη F430 με τρύπες, τζαμια και ρουθούνια, που φωνάζει από 2 χιλιόμετρα μακριά 'έρχομαι'.
Τελοσπάντων, αυτό που γνωρίζω, με βεβαιότητα πλέον, είναι ότι αυτό το thread υπάρχει για να βγάζουν τη χολή τους όλοι όσοι δε συμπαθούν την ΜΒ και, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο 'μαρκο'thread, όπου θα γινόταν ο χαμός, μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους άνετα εδώ!Enjoy, λοιπόν...
-
Ελα βρε παιδι το πηρες κατακαρδα???
ενταξει μια πλακα καναμε
σου ζητω συγνωμη για μενα, το νικολα, τον κρουζ και τον κιθαριστα φιλο μας -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
αναρωτιέμαι τί είναι περισσότερο καρακιτσαριό, μια ταπεινή cl600 (με σανδάλι και άσπρη κάλτσα, όπως λέτε) ή μια κατακκόκινη F430 με τρύπες, τζαμια και ρουθούνια, που φωνάζει από 2 χιλιόμετρα μακριά 'έρχομαι'.Η δίχρωμη carlsson με το επιχρωμιωμένο κοτετσόσυρμα δεν είναι ακριβώς απλή cl600, Άλεξ. Ούτε σχολίασε κανείς αρνητικά το μοντέλο όπως το βγάζει η μαμά ΜΒ.
Σα να το πήρες κάπως πιο βαριά απ' ότι έπρεπε...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ενταξει μια πλακα καναμε
σου ζητω συγνωμη για μενα, το νικολα, τον κρουζ και τον κιθαριστα φιλο μαςΡε παιδιά εγώ δεν είπα τίποτα! Απλώς επιβεβαίωσα την προέλευση μιας λέξης!
Υ.Γ. Πού να έβλεπες τι γράφουν κατά καιρούς για τα Renault Αλέξανδρε....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ενταξει μια πλακα καναμε
σου ζητω συγνωμη για μενα, το νικολα, τον κρουζ και τον κιθαριστα φιλο μαςΡε παιδιά εγώ δεν είπα τίποτα! Απλώς επιβεβαίωσα την προέλευση μιας λέξης!
οκ χωρις τον νικολα
-
Προς στιγμήν νόμισα ότι έλεγες εμένα κι εγώ δεν είχα καμία πρόθεση να ζητήσω συγνώμη που χαρακτήρισα pimp mobile εκείνο το έκτρωμα.
Αν ήταν 'μαμά' CL600, πολύ ευχαρίστως θα μου άρεσε.
Αν και όχι σε σχέση με την F430. Θα προτιμούσα να έχω και τις 2 όμως.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τι να πει ο μουσικός... γερμανική είναι... γερμανικότατη!
Αλλά και πάλι αυτό δε σημαίνει τίποτα. Ο όρος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί άνετα για πολλά 'αλλοδαπά' κατασκευάσματα που φέρουν τίτλους ευγενείας και πεντιγκρί σχεδιασμού που ο περισσότερος κόσμος τα μεταφράζει αυτομάτως σε φράγκα (επειδή του χτυπάνε στο μάτι) και δείχνουν, συνεπώς, οπωσδήποτε πανέμορφα. Και για να μη μου λέτε ότι δεν καταλαβάτε, αναρωτιέμαι τί είναι περισσότερο καρακιτσαριό, μια ταπεινή cl600 (με σανδάλι και άσπρη κάλτσα, όπως λέτε) ή μια κατακκόκινη F430 με τρύπες, τζαμια και ρουθούνια, που φωνάζει από 2 χιλιόμετρα μακριά 'έρχομαι'.
Τελοσπάντων, αυτό που γνωρίζω, με βεβαιότητα πλέον, είναι ότι αυτό το thread υπάρχει για να βγάζουν τη χολή τους όλοι όσοι δε συμπαθούν την ΜΒ και, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο 'μαρκο'thread, όπου θα γινόταν ο χαμός, μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους άνετα εδώ!Enjoy, λοιπόν...
+1000 !!! Πές τα χρυσόστομε! Στο θρεντ αντί να βλέπεις συζητήσεις για αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα που αγαπάμε και θαυμάζουμε βλέπουμε τον καθένα να λέει το μακρυ του και το κοντό του.Εδώ που τα λέμε ενώ βλέπεις τόσες ανακρίβειες και εμπάθειες κατα των MB στο περιοδικό (τους 4Τ) που αποτελεί δημοσιογραφικό έντυπο,φυσικό είναι να βλέπεις τέτοιες αηδίες σε ένα φόρουμ... Anyway, παρακαλώ δημιουργείστε ένα θρέντ ονοματι ''Θαψιμο στα MB'',πείτε εκεί οτιδήποτε θέλετε,επιδοθείτε και στο μάθημα της γλωσσολογίας εσείς που το κατεχετε και αφηστε μας εδώ να συζητησουμε.Γιατι έτσι μας αρέσει που λεει και ο στρατισίνο....
-
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Εδώ που τα λέμε ενώ βλέπεις τόσες ανακρίβειες και εμπάθειες κατα των MB στο περιοδικό (τους 4Τ) που αποτελεί δημοσιογραφικό έντυπο,φυσικό είναι να βλέπεις τέτοιες αηδίες σε ένα φόρουμ...Για πες μας τις ανακρίβειες και τις εμπάθειες κατά των MB, να τις μάθουμε κι εμείς
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εδώ που τα λέμε ενώ βλέπεις τόσες ανακρίβειες και εμπάθειες κατα των MB στο περιοδικό (τους 4Τ) που αποτελεί δημοσιογραφικό έντυπο,φυσικό είναι να βλέπεις τέτοιες αηδίες σε ένα φόρουμ...
Για πες μας τις ανακρίβειες και τις εμπάθειες κατά των MB, να τις μάθουμε κι εμείς
Ειδικα εσυ εισαι απροκάλυπτα προκατειλημμένος εναντια στις ΜΒ!!!!
-
αγαπητε ak20
χαλαρωσε, δεν σε προσεβαλε κανεις !!!
μια παρεουλα ειμαστε και κανουμε και πλακιτσες!!! -
Eγώ πάντως ομολογώ οτι δεν κατάλαβα τον λόγο που έκανε το post o D Jet...Κατά τα άλλα η καγκουρεμένη CL είναι πραγματικά τραγική
-
Η καγκουρεμένη carlsson ήταν η κορυφή του παγόβουνου... αν θέλεις, διάλεξε στην τύχη μια σελίδα στο thread και αν σε δέκα στη σειρά απαντήσεις δεν υπάρχει μια τουλάχιστον ειρωνική προς την Μ-Β εμένα τρύπα μου τη μύτη.
Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο (ή όσες φορές έγινε έστω) με τις Αλφα και πολύ περισσότερο με τους VAGέληδες θα είχε γίνει της Τροίας.
Πες μου, ότι λέω ψέματα, mirage...
-
Είναι μία από τις αντιδράσεις αυτές ρε παιδιά. Δεν έχουν όλη την ίδια αντοχή στη πλάκα. Ενίοτε μερικοί βγάζουν και χολή χωρίς λόγο.
Και ένα γενικότερο συμπέρασμα: όσοι θέλουν να χαριεντίζονται για την ανωτερότητα των αυτοκινήτων τους ας μείνουν στα δεκάδες εξειδικευμένα κλαμπ. Εδώ είναι γενικό φόρουμ και είναι λογικό (και ευπρόσδεκτο) να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Δεν είναι όλα ρόδινα και λατρέψιμα. Ευτυχώς.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Η καγκουρεμένη carlsson ήταν η κορυφή του παγόβουνου... αν θέλεις, διάλεξε στην τύχη μια σελίδα στο thread και αν σε δέκα στη σειρά απαντήσεις δεν υπάρχει μια τουλάχιστον ειρωνική προς την Μ-Β εμένα τρύπα μου τη μύτη.Αν είχε γίνει κάτι τέτοιο (ή όσες φορές έγινε έστω) με τις Αλφα και πολύ περισσότερο με τους VAGέληδες θα είχε γίνει της Τροίας.
Πες μου, ότι λέω ψέματα, mirage...
Aν και δεν με λένε mirage, λες ψέματα, ναι . Σε όλα μα όλα τα υποφόρουμ υπάρχουν θαψίματα, ρεαλιστικά ή μη για όλα τα αυτοκίνητα. Eυτυχώς πάντως που δεν γίνεται ό,τι και με τους αλφίστι ή τους βαγγέληδες, δεν είναι;
MERCEDES-BENZ FORUM