-
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ασχετο σου εχω πει οτι μαζευω και καπελακια?
μετα μανιας ομως οχι ερασιτεχνικα οπως μοντελα........ΩΩΩΩΩΩΧΧ !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
δεν εχω ομως κανενα συλλεκτικο
ΡΟΠΗ RACING SERVICE.... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Στις αμεσες προτεραιοτητες μου η λαμαρινοδουλεια και το βαψιμο. Πως σας φαινεται;
Τρελή κούρσα, λέμε! Πόσα άλογα βγάζει (άλογα, έτσι, όχι πόνυ! Μην κλέβεις!! );
37 ΡΟΝΥ, η 35 ιπποι στα νιατα του . Σοβαρα, θελω γνωμες πως σας φαινεται ...
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
. Σοβαρα, θελω γνωμες πως σας φαινεται ...Το όχημα είναι οπωσδήποτε διαχρονικό σε αντίθεση με την μόδα. Πραγματικά κλασσικό

-
Πολυ τετραγωνισμενο ...
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Πολυ τετραγωνισμενο ...Και το πιο άσχημο του κόσμου να ήταν είναι η καλύτερη επιλογή απο πλευράς συλλεκτικότητας καθότι Ελληνικό (Namco).
Αν τα ξέρεις καλά, κάνεις την καλύτερη δουλειά που τα μαζεύεις διότι πιστεύω ότι κάποια στιγμή οι τιμές τους στο εξωτερικό (για συλλέκτες σιτροέν που είναι ουκ ολίγοι) θα είναι απίστευτες! -
Δεν το νομιζω. Συλλεκτικα η εστω κλασσικα μικρα Σιτροεν θεωρουνται τα 2CV, Dyane, Ami, Mehari, Acadiane κι αυτα θα αγορασουν καποιοι συλλεκτες, οχι το ΡΟΝΥ που ειναι αγνωστο στο εξωτερικο, δεν το ξερει κανεις. Το πιο πιθανο να προτιμησουν το Mehari ως αντιστοιχο μοντελο ...
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Δεν το νομιζω. Συλλεκτικα η εστω κλασσικα μικρα Σιτροεν θεωρουνται τα 2CV, Dyane, Ami, Mehari, Acadiane κι αυτα θα αγορασουν καποιοι συλλεκτες, οχι το ΡΟΝΥ που ειναι αγνωστο στο εξωτερικο, δεν το ξερει κανεις. Το πιο πιθανο να προτιμησουν το Mehari ως αντιστοιχο μοντελο ...Πίστεψέ με οι συλλέκτες έξω γνωρίζουν και μια πλήρης συλλογή οπωσδήποτε περιλαμβάνει και τα specials. Έχω διαβάσει και άρθρο παλιότερα που έκαναν αναφορά στο pony σαν ultra-rare!
Δεν περιμένουμε να πιάσουν παλαβές τιμές ποτέ αλλά οπωσδήποτε δεν αποκλείεται να δούμε μεγάλα ποσά να φέυγουν για να ανταλλάζουν χέρια pony...(μη σου κάνει εντύπωση, έχω δει αγγελία με 5 και 6Κ ευρώ, που για pony είναι κουφά ποσά!) -
Να δουμε, αν και δεν ειδα πουθενα τετοια αρθρα ... Παντως αν μπορεσω κι αγορασω το Πονυ πρωτης γενιας που βρηκα του 74 θα ναι οκ
-
-
Πολη ωραιο το pony εχουμε κανει με εναν φιλο διαδρομη εκτος δρομου, πολλη γελιο κορυφαιο, ασε που αμα αποφασισεις να αγορασεις ενα δεν βρισκεις γιατι σου λενε σιγα μην πιανει λεφτα ..οποτε η τα χαριζουν η τα κανουν αποθηκη η δεν βαζουν πωλητηριο (ασχετο το ιδιο αντιμετωπισα οταν ηθελα να αγορασω ενα fiesta mk1 για πολιτικο)
ευχαριστω για την προταση κΤακη σε ενα απο τα δυο χρωματα προσανατολιζομαι, να μοιαζει με εργοστασιακο..
-
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ασχετο σου εχω πει οτι μαζευω και καπελακια?
μετα μανιας ομως οχι ερασιτεχνικα οπως μοντελα........ΩΩΩΩΩΩΧΧ !!!!!!!
ΦΙΛΙΚΑ
δεν εχω ομως κανενα συλλεκτικο
ΡΟΠΗ RACING SERVICE.... -
Εχω δυο Πονυ, ενα του 78 κι ενα του 83. Τωρα θα παρω κι ενα υπερσπανιο του 74 που βρηκα ...
**Colin ** Κριμα ρε παιδια ...
-
Να τα χαιρεσαι...ποσο πανε σε περιπου τιμες ...??
-
Στα ακρα, οπως ειπες κι εσυ... Η χαριζονται η δινεις κανα 4αρι-5αρι χιλ. Στην πρωτη περιπτωση ομως παιζει να ναι τοσο σαπακια που να μην κανουν ουτε για ανταλλακτικα ...
-
Μακαρι να μπορουσα να παω αλλα δε γινεται
-
Stefan Bellof-Porsche 956 στο Ring... 6:11,13....
Youtube Videoκαι δείτε ένα σύντομο αφιέρωμα...
Youtube Videoκαθώς και το τραγικό περιστατικό του SPA το '85
Youtube Video -
Pony λοιπόν
το κακό είναι ότι αν χρειαστείς κάτι το βρίσκεις μόνο από Ελλάδα (όχι μηχανικά μέρη...) άρα θέλει πολύ ψάξιμο...
Αν δεν κάνω λάθος έχει κιβώτιο από ami και όχι 2cv...
-
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]