-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από το Disc2phone της Sony Ericsson για να περνάς MP3 μείνατε ευχαριστημένοι; Εμένα όλο αποτυχημένες εγγραφές μου κάνει...To μόνο πρόβλημά μου είναι ότι αργεί πολύ.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Καμιά πρόταση για καλό και φτηνό BT handsfree?Eγώ έχω αυτό
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=950440
και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από το Disc2phone της Sony Ericsson για να περνάς MP3 μείνατε ευχαριστημένοι; Εμένα όλο αποτυχημένες εγγραφές μου κάνει...
To μόνο πρόβλημά μου είναι ότι αργεί πολύ.
δε μας νοιαζει ρε μαγκες....
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από το Disc2phone της Sony Ericsson για να περνάς MP3 μείνατε ευχαριστημένοι; Εμένα όλο αποτυχημένες εγγραφές μου κάνει...υπάρχουν άτομα που το χρησιμοποιούν τελικά;;
drag n drop ρε
-
Ρε φρουλη... δεν ειναι Win Mobile με OMAPα...
Δοκιμασε το και θα δεις. Μια φορα παντως, εχει ταχυτερη αποκριση απο το WinMobile (hx 4700) με τον 600αρι Buleverde που ειχα...
Γου του φου,ρε?
Τσου ρε κουκλεντε, που κανεις και συγκρισεις αναμεσα στα OS
Αλλα ξερω εγω,κανα Gigabyte γουσταρεις κατα βαθος
Σοβαρα τωρα,-Μακρια απο το P1-
Μην πονταρετε σε κουτσο αλογο!Σκεφτειτε λιγο και τη μεταπωλητικη αξια. το P990 σε 6 μηνες ειχε πεσει 55%!
Ειναι κλασσικη περιπτωση too little too late!Και το λεω γω που μαι παππουλης και χει περασει απ'τα χερια μου κι ενα sx1 και ξερω απ'αυτα
Αντ'αυτου να προτεινω εντος ολιγου το HP 610c
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/215348-215348-64929-314903-215381-3544506.html
το Mio A702(με 200ρη )
αλλα,κι αναλογα τα γουστα ,το Mio Α700,τo HTC Touch...
και φυσικα το προσωπικο μου φαβορι
http://nds2.nokia.com/tutorials/support/global/phones/n95_8gb/english/index.html
θα με θυμηθειτε οταν θα θελετα να δειξετε κανα βιντεακι σους φιλους σας και θα σερνεται
-
Από το Disc2phone της Sony Ericsson για να περνάς MP3 μείνατε ευχαριστημένοι; Εμένα όλο αποτυχημένες εγγραφές μου κάνει...
Ημαρτον με τον καθε ripper του σωρου.Εγω προτεινω ειτε τον Beoplayer για wma,ειτε καποια front end εφαρμογη με τον Fhg encoder
-
το p990 ήταν καταδικασμένο πριν βγει ακόμη!
το P1 είναι όπως έπρεπε να είναι το p990 -
Για το πρωτο αλλα λεγανε πριν βγει ακομη
Για το 2ο ο χρονος θα δειξει,τουλαχιστον συμφωνεις οτι ειναι μοντελο 2006
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Για το πρωτο αλλα λεγανε πριν βγει ακομηΓια το 2ο ο χρονος θα δειξει,τουλαχιστον συμφωνεις οτι ειναι μοντελο 2006
διαχρονικό μοντέλο του 2006
το κινητάκι θα αφήσει καλό όνομα, να μου το θυμηθείς
-
Ρε φρουλη... δεν ειναι Win Mobile με OMAPα...
Δοκιμασε το και θα δεις. Μια φορα παντως, εχει ταχυτερη αποκριση απο το WinMobile (hx 4700) με τον 600αρι Buleverde που ειχα...
Γου του φου,ρε?
Τσου ρε κουκλεντε, που κανεις και συγκρισεις αναμεσα στα OS
Αλλα ξερω εγω,κανα Gigabyte γουσταρεις κατα βαθος
Σοβαρα τωρα,-Μακρια απο το P1-
Μην πονταρετε σε κουτσο αλογο!Σκεφτειτε λιγο και τη μεταπωλητικη αξια. το P990 σε 6 μηνες ειχε πεσει 55%!
Ειναι κλασσικη περιπτωση too little too late!Και το λεω γω που μαι παππουλης και χει περασει απ'τα χερια μου κι ενα sx1 και ξερω απ'αυτα
Αντ'αυτου να προτεινω εντος ολιγου το HP 610c
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06a/215348-215348-64929-314903-215381-3544506.html
το Mio A702(με 200ρη )
αλλα,κι αναλογα τα γουστα ,το Mio Α700,τo HTC Touch...
και φυσικα το προσωπικο μου φαβορι
http://nds2.nokia.com/tutorials/support/global/phones/n95_8gb/english/index.html
θα με θυμηθειτε οταν θα θελετα να δειξετε κανα βιντεακι σους φιλους σας και θα σερνεται
Ααα φιλαρακι, ολα κι ολα... αμα ειναι για μεταπωλητικη αξια εγω επιλεγω μονο GOLF
Ειχες και συ το SX1 ε? Περαστικα ρε...
Απο εκει και περα... εχουμε μια βασικη διαφορα. Εγω οταν ψωνιζω κατι ακολουθω το δογμα Fit for Purpose. Θετω προδιαγραφες και οποιο ικανοποιει επιλεγετε. Αν πεθανει το UIQ σε 1-2 χρονια... ζωη να χουμε και θα παρουμε κινητο με VistaΤελος το HP ΕΓΩ το προτεινα πρωτος.... νταξει mister?
-
Για όσους ψάχνονται για το 6300... Να θυμάστε ποιος το πήρε πρώτος στο forum.
-
Ααα φιλαρακι, ολα κι ολα... αμα ειναι για μεταπωλητικη αξια εγω επιλεγω μονο GOLF
Ειχες και συ το SX1 ε? Περαστικα ρε...
Απο εκει και περα... εχουμε μια βασικη διαφορα. Εγω οταν ψωνιζω κατι ακολουθω το δογμα Fit for Purpose. Θετω προδιαγραφες και οποιο ικανοποιει επιλεγετε. Αν πεθανει το UIQ σε 1-2 χρονια... ζωη να χουμε και θα παρουμε κινητο με VistaΤελος το HP ΕΓΩ το προτεινα πρωτος.... νταξει mister?
Κοιτα γουστα & αναγκες ειναι αυτα.και φυσικα δεν παραβλεπω τον παραγοντα κοστους.Απο κει και περα ο καθενας κανει τις επιλογες του οπως ειπες και συ,για να καλυψει τις τρεχουσες αναγκες του.
Για το UIQ,εγω ειχα πιστεψει πολυ σ'αυτο.Περιμενα πως και πως το P990 ολο το καλοκαιρι (ρωτα το Βασιλη),το στηριζα στα fora,και εζησα απο κοντα την παρακμη και απομυθοποιηση του.Μεχρι εκει που δεν αξιζε πλεον να το αγορασω.Τωρα θεωρω πως η SE κανει βεβιασμενες και αψυχολογητες κινησεις,διοτι ξερει πως ειναι αργα.Μπορει κανεις να κοιταξει στο μελλον και να πει με σιγουρια πως θα υπαρξουν 3-4 μοντελα μετα το P1?
Ενω δες τη Nokia.Εχει στρεψει πια το βλεμμα στις υπηρεσιες Internet με το νεο portal της.Εχει κανει συμφωνιες με youtube,με Google κτλ(το ιδιο ειναι,ε?)Εχει σχεδια και προοπτικες.
Ομοιως και η MS,απλα με τη γνωστη ραθυμια των Αμερικανων.
Φυσικα λιγη σημασια εχουν ολα αυτα για τον τελικο χρηστη.Αυτος οπως και συ θελουν απλα μια καλη συσκευη σημερα.Ας παρει ο καθενας οτι θελει μωρε(αρκει να ναι Nokia )
-
Ενω δες τη Nokia.Εχει στρεψει πια το βλεμμα στις υπηρεσιες Internet με το νεο portal της.Εχει κανει συμφωνιες με youtube,με Google κτλ(το ιδιο ειναι,ε?)Εχει σχεδια και προοπτικες.
εδώ κρύβεται όλη η μαγκιά της nokia...
-
Ο χρονος θα δειξει
-
Ξέρει κανείς αν το φλασάρισμα στον wotan server ακυρώνει την εγγύηση;
-
Αν ειναι λαιβ το κινητο, ναι.
-
Για το UIQ,εγω ειχα πιστεψει πολυ σ'αυτο.Περιμενα πως και πως το P990 ολο το καλοκαιρι (ρωτα το Βασιλη),το στηριζα στα fora,και εζησα απο κοντα την παρακμη και απομυθοποιηση του.Μεχρι εκει που δεν αξιζε πλεον να το αγορασω.Τωρα θεωρω πως η SE κανει βεβιασμενες και αψυχολογητες κινησεις,διοτι ξερει πως ειναι αργα.Μπορει κανεις να κοιταξει στο μελλον και να πει με σιγουρια πως θα υπαρξουν 3-4 μοντελα μετα το P1?
Εγω.
Ειναι ηδη 1 που αναμενεται... -
Λοιπον, μετα απο 2,5 χρονια ηρθε η ωρα να αλλαξω το K750.
Το τηλεφωνακι λειτουργει αψογα, εκτος απο την επαφη του φορτιστη, που χανει καποιες φορες τη συνδεση (με καποια ακουστικα και οχι παντα), αν και εχει υποστει οικτρη κακοματαχειριση (κακοποιηση θα ηταν ο σωστος ορος).
Μονο μου παραπονο το ελλιπες ημερολογιο (δεν εχει επαναλαμβανομενες συναντησεις, δεν εχει αναβολη συνανητησης, βαζει την υπενθυμιση για τα γενεθλια υποχρεωτικα στις 9 το πρωι ).
Το αλλαζω γιατι ηρθε η επιδοτηση.
Προτεραιοτητες κατα σειρα βαρυτητας:
Να ειναι candy bar (οχι slide, οχι πορτακια, οχι πλαστικα σε θαλασσες και ακτες)
Αυτονομια μπαταριας
Ραδιοφωνο
MP3
ΒΤ στερεο για ΜΡ3 χωρις καλωδιο
Καλυτερο ημερολογιο
Αξιοπρεπης καμερα
Να ειναι SE *Κοστος 300-400
- Οσες φορες μεχρι τωρα ειχα αλλο κινητο εκτος ΝΟΚΙΑ-SE εφαγα μεγαλες φολες. Οποτε προτιμω το SE, λογω καλης εμπειριας απο το 750, αλλα αν υπαρχει ενα καλυτερο ΝΟΚΙΑ δεν το απορριπτω.
Ακουει προτασεις.
-
Κ850.
-
Το Κ850 βγαίνει στα 500 Ευρώ. Γιατί όχι ένα Κ810 στα 310 Ευρώ? Αξίζει η διαφορά των 200 Ευρώ?
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]