-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Και επειδη στο προσωπο αδικειται ο Φρεντος εχει και μια (μακρινη) ανφας
Ψαχνω για γκρο-πλαν
κοίτα εδώ...ότι να ΄ναι....ο ένας πολίστα ο άλλος πόντιος ο άλλος με χλαμύδα ο άλλος ινδιάνος...ότι έχει ο καθένας στην ντουλάπα του...
-
ο πολίστας είναι γαμάτος
κάπου ήταν και ένας με λευκή περούκα αλά Οβελίξ με κοτσίδες -
πολυ καλη ομαδα η λιθουανια..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πολυ καλη ομαδα η λιθουανια..Γι αυτό κι εμείς θα παίξουμε με τους άλλους.
-
Λιθουανία χρυσό.
Μπαίνεις να διαβάσεις για το ευρωμπάσκετ, και τα λιγούρια το έχουν κάνει καλλονές/τραγουδίστριες. Ουστ ρε!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Άσχετο, αλλά τη συνήθεια κάποιων να σηκώνουν τη γκόμενα στους ώμους σε γήπεδα, συναυλίες κλπ αναγκάζοντας κάποιους από πίσω να ξελαιμιάζονται για να δουν τα τεκταινόμενα, πάντα με εκνεύριζε. Πάρτης ένα περισκόπιο ρε φίλε, μη μας μαμάς για να μαμήσεις.Aν όμως αυτό που βλέπεις μπροστά σου είναι πιο ωραίο από αυτό που βλέπεις στο γήπεδο/συναυλία, τότε δε σε χαλάει καθόλου...
-
Φαντασου να το εχεις και καβαλα
ripper
Τί να σχολιασουμε ρε συ για την Πορτογαλια, αυτους τους κερδιζε και μεικτη του 4TF, ασε να κρατησουμε δυναμεις για τα σοβαρα -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Φαντασου να το εχεις και καβαλαripper
Τί να σχολιασουμε ρε συ για την Πορτογαλια, αυτους τους κερδιζε και μεικτη του 4TF, ασε να κρατησουμε δυναμεις για τα σοβαραΠάντως εγώ γκόμενα που μου κάθεται στο σβέρκο ΔΕΝ...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Πάντως εγώ γκόμενα που μου κάθεται ΔΕΝ...
(Απο καπου πρεπει να ξεκινησουν.... να καθονται )
Χτες εκανα αποτοξινωση στον Χ''παπαρα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πάντως εγώ γκόμενα που μου κάθεται ΔΕΝ...
(Απο καπου πρεπει να ξεκινησουν.... να καθονται )
Ρε λες να 'χεις δίκιο ?
Κάτσε γιατί παραφυλάει και ο ο Γιώργος123 να μου την πει ότι δεν είμαι 'ανεβασμένος'
-
Παντα εχω δικιο Εχω διδακτορικο στο θεμα
Εμενα παντως, ενω αυτη μου αρεσε στην αρχη, τωρα που την ξαναβλεπω, με χαλαει Παραειναι ξανθια για τα γουστα μου Προτιμω πχ κατι μελαχρινές ιταλιδουλες που κραυγαζαν για τον Μπαζιλε χτες το απογευμα
Δεν εχουμε στειλει αντιπροσωπευτικο δειγμα της ελληνικης ομορφιας -
Είναι επειδή δεν έχω πάει εγώ...
Πάντως, πλάκα-πλάκα, δε μας χάλασε καθόλου που το τελευταίο παιχνίδι μας ήταν με την Πορτογαλία. Ό,τι πρέπει για λίγη ξεκούραση εν όψει ζόρικου τριήμερου...
-
Ναι αλλά είναι απαράδεκτο το πρόγραμμα έτσι όπως είναι, με τρεις τελικούς σε ισάριθμες ημέρες....
-
Δεν του φταναν οι 7 αγωνες του Βασιλακοπουλου, ηθελε να τους κανει 9
-
Τι τον νοιάζει? Αυτός τρέχει πάνω-κάτω σαν το μαλάκα?
Ίσα-ίσα καλύτερα γι' αυτούς, περισσότερα εισητήρια και τηλεοπτικά οι έξτρα αγώνες.
-
Μηπως να τον εβαζαν κι αυτον να τρεχει μπας και γλιτώσουμε;
Τωρα θυμηθηκε, λεει, να ζητησει καταργηση του Προολυμπιακου (αφου πρωτα το ανεστησε) Δε βγαζεις ακρη....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Παντα εχω δικιο Εχω διδακτορικο στο θεμα
Εμενα παντως, ενω αυτη μου αρεσε στην αρχη, τωρα που την ξαναβλεπω, με χαλαει Παραειναι ξανθια για τα γουστα μου Προτιμω πχ κατι μελαχρινές ιταλιδουλες που κραυγαζαν για τον Μπαζιλε χτες το απογευμα
Δεν εχουμε στειλει αντιπροσωπευτικο δειγμα της ελληνικης ομορφιαςΚαπου πηρε το ματι μου και αυτην. Αντιπροσωπευτικοτερη (ασε που ειναι και γεωλογα)
-
Πάντως η μαλακία είναι οτι εφόσον περάσουμε στην ημιτελική φάση, ο αντίπαλός μας θα προέρχεται από ξεκούραση μιας μέρας, πράγμα πολύ σημαντικό.
-
Η μαλακια ειναι (εκτός απο εκεινο το ασπρο το πηχτό) οτι ΞΑΝΑ αλλαζουμε γηπεδο.
Γατονια οι Ισπανοι παραδιδουν μαθηματα σωστης διοργανωσης και αγωνιστικης εκμεταλλευσης της εδρας. Οχι σαν και τα υδροκεφαλα τα γιδια τα δικα μας που το μονο που εχουν στο μυαλο τους ειναι 'Αθηνα, Αθηνα, Αθηνα' και στα κρισιμα παιχνιδια φτανουμε να εχουν δωσει οι αντιπαλοι μας 6-7 παιχνιδια στο γηπεδο και να εχουμε ελαχιστο πλεονεκτημα εδρας -
Η αληθεια ειναι οτι αυτο με το γηπεδο μετραει...
Τη μελαχρινη την γνωριζεις; Ενδιαφερουσα περιπτωση Εχουμε και κοινα ενδιαφεροντα και δε θα γκρινιαζει να την τρεχω στα γηπεδα
EUROBASKET Ισπανία 2007!