-
Και θα το αφήσουν έτσι αυτό οι εταιρίες κινητής;
-
Αυτή είναι η ερώτηση των πολλών εκατομμυρίων Ευρώ.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω παλι παιδια πηρα το 6120 και ειμαι απλα ενθουσιασμενος....πολύ καλό κόμπακτ symbian κινητάκι...το γλυκοκοιτάζω κι εγώ.
εντυπώσεις ;
-
φιλε μου απο που να αρχισω?
στα 250κατι ευρω εχεις.
1.πολυ καλο βιντεακι...και αν κανεις ρυθμισεις καλες φωτο..
2.ειναι 3.5G.(με δυνατοτητα επιλογης αν θες UMTS -GSM)..με δυο καμερες
3.απιστευτα μικρο και φορητο.
4.εχει λειτουργικο συστημα...ισον εχει πολλες δυνατοτητεςαυτα πανω κατω τα ξερεις...να σου πω εντυπωσεις...
οταν πηγα να το παρω εβαλα και μου ανοιξαν 3 κουτια για να διαλεξω αυτο που θα εχει την καλυτερη ποιοτητα εφαρμογης των πλαστικων....αυτο προσεξε το γιατι πχ ενα ειχε μια μικρη(ενα χιλιοστο)ανοχη στην μπαταρια και στην εφαρμογη γυρω απο την οθονη.
αφου πηρα αυτο που ηθελα παω σπιτι...εκανα 5 αποφορτισεις επαναφορτισεις πληρεις....ετσι η μπαταρια με τρελη καταναλωση απο μενα(1 ωρα ομιλια μιση ραδιο 20μην και παιχνιδια ΒΤ) κραταει ανετα 2 μερες...πολυ καλο για την χρηση που του κανω.
δεν εχει κολλησει ουτε μια φορα μοιαζει να μην εχει λειτουργικο...απιστευτα γρηγορο...εχει την πιο γρηγορο επεξεργαστη για κινητο σημερα..αυτο δεν ειναι λιγο...
πολυ καλο πληκτρολογιο....γραφω πολυ καλα...
με εχει κερδισει η οθονη του...απιστευτη...
ιντερνετ πληρες με φλασ...πολυ καλο..
εχω βαλει μεσα MSN Messenger-Fifa07-Chess-sudoku-real football-WikiPedia(απιστευτη)
20 θεματακια...επισης εχω περασει απειρα pdf και το προγραμμα απο το Champions League-Uefa-Α και Β Εθνικη...
ολα μεσα.πολυ καλο οτι εχω ηδη 700εισερχομενα μην και δεν εχω σβησει τιποτα...
να μην μιλησω για φωτο...200ΜΒ απο e90post.com με μπεμπες ειναι μεσα.
να μην ξεχασω να πω για την δυναμη και καθαροτητα του ακουστικου...σε δρομο 4 λωριδων με ασθενοφορο ακουγα την μανα μου ανετα.και η ενταση ηταν στο 6/10.
παιρνει ανετα ΜΡ3 για ηχους κλησης και μην...
φων κληση...και ηχογραφιση κλησης...
πολλαπλα πεδια στις επαφες με δυνατοτητα πχ 5 κινητων/5μειλ κλπ ανα επαφη...
τι να σου πω φιλε μου εγω δεν το μετανιωσα...
κανει 270 απο Vodafone (1 χρονος εγγυηση)και 258 Wind(2 χρονια)
αν εχεις αλλη ερωτηση εδω ειμαι...
-
2 χρόνια εγγύηση έχει και από την Vodafone.
-
τα κινητα Vodafone Live εχουν 2 χρονια μου ειπαν τα αλλα 1.
αλλα δεν θα κολλησουμε εκει...μια χαρα ειναι...στα συν η δυνατοτητα πληρους αλλαγης cover με αποτελεσμα να ειναι σαν καινουριο σε περιπτωση πολλων γρατζουνιων...αφηστε που μαλλον σε εξι μηνες θα το κανω ασπρο....με 20Ε απ οτι μου ειπαν...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
τα κινητα Vodafone Live εχουν 2 χρονια μου ειπαν τα αλλα 1.
αλλα δεν θα κολλησουμε εκει...μια χαρα ειναι...στα συν η δυνατοτητα πληρους αλλαγης cover με αποτελεσμα να ειναι σαν καινουριο σε περιπτωση πολλων γρατζουνιων...αφηστε που μαλλον σε εξι μηνες θα το κανω ασπρο....με 20Ε απ οτι μου ειπαν...
Μαλακία σου είπανε για την εγγύηση, 2 χρόνια έχουν όλες οι συσκευές, είτε VFL είτε μη.
Καλοτάξιδο πάντως!
-
Επισης... οσον αφορα το keyboard.... Αρχισα να συνηθιζω την QWERTY διαταξη, πιστευω σε ενα μηνα θα γραφω πολυ γρηγορα. Τα πληκτρα ειναι σαφη... και αν προσεξατε καθε πληκτρο εχει 2 γραμματα! Αναλογα ποια ακρη του πληκτρου πατησεις, αναλογο γραμμα θα βγαλει!
Δεν μας ειπες,στην πραξη ειναι νορμαλ η χρηση του k/b ή καλυτερα να οδηγας Touareg με idrive?
επισης τιμουλα για το πακετο με το gps receiver?
-
500 περίπου...
-
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000491
Που ναι το Gps?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000491Που ναι το Gps?
σταμάτα ρε τις γκρίνιες!!
όλα τα Ρ1 απο την επίσημη αντιπροσωπεία έχουν gps (sirf star 3).για το e-shop στείλε ένα mail κ ρώτα.αμα βαριέσαι πες τον κορσέρ να στείλει
Το UIQ δεν πέθανε ρεεεεε
-
http://www.htc.com/product/03-product_htctouch.htm
HTC Touch. Μου αρέσει πάρα πολύ!. Αλλά, το έχει δοκιμάσει κανείς? π.χ. Υπερηχητικός!!!
-
Και μένα μαρέσει πολύ Νίκο και το έχω παίξει αρκετές φορές στις καθιερωμένες βόλτες μου στο Πλαίσιο. Αλλά λόγω του Omap-α επεξεργαστή δεν το έχω πάρει ακόμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και μένα μαρέσει πολύ Νίκο και το έχω παίξει αρκετές φορές στις καθιερωμένες βόλτες μου στο ΠλαίσιοΝταξει... Ντινο... αυτα ειναι προσωπικα ζητηματα σου... θα σε παρακαλουσα στο φορουμ να μην αναφερεις ξανα τι κανεις οταν πας στο Πλαισιο...
μα να την βρισκει με το Πλαισιο???......
@ Kouk:
- OMAP
- EL CHEAPO κατασκευη
- H οθονη touch... δεν ειχε την αποκριση που θα περιμενα
- Τεχνικως και αναλογικα με την τιμη... ειναι NO GO.
Αμα θες... δες το πεντακαινουργιο HP BUSINESS NAVIGATOR. Απο Οκτωβρη θα ειναι μαζι μας... και τα κανει ΟΛΑ.
-
corsair προλαβες ενα προκλητικα ειρωνικο quote...
-
Ο χρήστης προκλητικά ειρωνικός adis4gr έγραψε:
corsair προλαβες ενα προκλητικα ειρωνικο quote... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και μένα μαρέσει πολύ Νίκο και το έχω παίξει αρκετές φορές στις καθιερωμένες βόλτες μου στο Πλαίσιο
Νταξει... Ντινο... αυτα ειναι προσωπικα ζητηματα σου... θα σε παρακαλουσα στο φορουμ να μην αναφερεις ξανα τι κανεις οταν πας στο Πλαισιο...
μα να την βρισκει με το Πλαισιο???......
@ Kouk:
- OMAP
- EL CHEAPO κατασκευη
- H οθονη touch... δεν ειχε την αποκριση που θα περιμενα
- Τεχνικως και αναλογικα με την τιμη... ειναι NO GO.
Αμα θες... δες το πεντακαινουργιο HP BUSINESS NAVIGATOR. Απο Οκτωβρη θα ειναι μαζι μας... και τα κανει ΟΛΑ.
...μα τι πάει και γράφει ο dj?!?!?!
To HP Υπερηχητικέ δεν είναι touch!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΕΙΝΑΙ
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm ... 44505.html
- ως γνησιος Corsair ειμαι ΥΠΟηχητικος εννιοτε και υποστροφικος
-
μια επιτροπη μελων του βορειου τομεα του φορουμ θα θελε να ρωτησει τον drdino αν τον βοηθουν και οι υπαλληλοι του καταστηματος στο παιξιμο και επισης σε ποιο τομεα γινεται το παιξιμο αυτο...στον κινητων η στον φορητων υπολογιστων...να ξερουμε να μη ξαναπατησουμε και δουμε καποια σοκινγκ εικονα...
υγ. ειναι ντροπη να λεγονται τετοια πραγματα με την ανοχη των μοντς...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΕΙΝΑΙ
Θα ακολουθήσει προκλητικα εγκάθετα ειρωνικό ποστ
Από και ως που ο γνωστός μοδερατορ με την μ...........ωβ BMW αμφισβητεί τον μέγιστο SLUF στα είδη γκάτζετ? Φιλαράκι SLUF μην το αφήσεις αυτό να περάσει έτσι.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]