-
Λοιπόν το ραντεβού είναι στο SKIPPER'S στην μαρίνα Αλίμου γύρω στις 9.30μμ.
-
λίγοι και καλοί.
κάτσαμε και στην άκρη άκρη οπότε ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην κουβέντα μας.
Οι παντρεμένοι στην μία άκρη, οι ευτυχισμένοι στην άλλη.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
λίγοι και καλοί.κάτσαμε και στην άκρη άκρη οπότε ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην κουβέντα μας.
και οι ιστορικοι παντρεμενοι ειναι ευτυχισμενοι φιλε
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
λίγοι και καλοί.κάτσαμε και στην άκρη άκρη οπότε ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην κουβέντα μας.
Αφού ήταν και ο Αλέξανδρος, είμαι σίγουρος για το ποιός είχε την 'σωστή' θέα ...
-
Πάντως εγώ και ο Άλεξ..τα ήπιαμε για τα καλά...
-
Ο χρήστης ιστορικος παντρεμενος έγραψε:
λίγοι και καλοί.
κάτσαμε και στην άκρη άκρη οπότε ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι στην κουβέντα μας.
και οι ιστορικοι παντρεμενοι ειναι ευτυχισμενοι φιλε
ειναι στην κοσμαρα τους!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Αφού ήταν και ο Αλέξανδρος, είμαι σίγουρος για το ποιός είχε την 'σωστή' θέα ...Εγώ είχα τη σωστή θέα: μία αντίκα αντλία βενζίνης!
-
και οι υπόλοιποι με ναυτία σήμερα γιατί βλέπαμε τον Νίκο να κουνιέται μαζί με τα καραβάκια...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
και οι υπόλοιποι με ναυτία σήμερα γιατί βλέπαμε τον Νίκο να κουνιέται μαζί με τα καραβάκια...Α κι εγώ νόμιζα ότι είχες ναυτία από το ποτό!
-
Βασικά, είδαμε και το Audi του NIGA.(για να ζηλέψουν όσοι δεν ήρθαν).
Ωραίο αυτοκίνητο, πολύ όμορφα αποκατεστημένο αλλά πολύ μικρό πορτ-μπαγκαζ, ρε παιδιά... θέλεις να βάλεις ένα διπλό κρεβάτι και ένα ψυγείο ge διπορτο μέσα και πρέπει να τα στριμώξεις! Απαράδεκτο!
Α, Νίκο μου, εγώ το θέλω άνετο το αυτοκίνητο! -
(αν καταφέρει το Απολλώνιο, ο Νίκος, θα δείτε τι εννοώ... αστέρι, πραγματικά άριστο!)
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βασικά, είδαμε και το Audi του NIGA.(για να ζηλέψουν όσοι δεν ήρθαν).
Ωραίο αυτοκίνητο, πολύ όμορφα αποκατεστημένο αλλά πολύ μικρό πορτ-μπαγκαζ, ρε παιδιά... θέλεις να βάλεις ένα διπλό κρεβάτι και ένα ψυγείο ge διπορτο μέσα και πρέπει να τα στριμώξεις! Απαράδεκτο!
Α, Νίκο μου, εγώ το θέλω άνετο το αυτοκίνητο!αυτό εννοεί...

-
νικολα, ο παπας (κουτι φιλτρου αερα) συνηθως εχει εναν αξωνα που βιδωνει πανω στο καρμπ
γυρω απ τον αξωνα παντα εχει καποια φλατζα
δες αν η φλατζα εχει πατησει σωστα στην πατουρα του καρμπ -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
νικολα, ο παπας (κουτι φιλτρου αερα) συνηθως εχει εναν αξωνα που βιδωνει πανω στο καρμπ
γυρω απ τον αξωνα παντα εχει καποια φλατζα
δες αν η φλατζα εχει πατησει σωστα στην πατουρα του καρμπΝομίζω ότι πατάει σωστά αλλά θα το ξανακοιτάξω, ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
(αν καταφέρει το Απολλώνιο, ο Νίκος, θα δείτε τι εννοώ... αστέρι, πραγματικά άριστο!)Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Αλέξανδρε αλλά πρέπει να κάνω δύο επισημάνσεις:
- ήταν νύχτα
- ήσουν και....πιωμένος
(και γι' αυτό δεν είχες και σωστή αίσθηση των διαστάσεων του πόρτ μπαγκάζ!)
-
λοιπον, σχετικα με το θεμα που συζητουσαμε ψες το βραδυ....
κατα τυχη ολα τα συμπραγκαλα του στρομπερκ ειχαν μπει σωστα στη θεση τους
οποτε ο τεχνιτης του αλεξανδρου απλα το ρυθμισε στον αναλυτη καυσαεριων χωρις να το βγαλει εξω
επισης εχει ρυπους χαμηλοτερους απ τα ορια της καρτας
κοστος μονο 40ε
ευχαριστω αλεξ!!! -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
λοιπον, σχετικα με το θεμα που συζητουσαμε ψες το βραδυ....κατα τυχη ολα τα συμπραγκαλα του στρομπερκ ειχαν μπει σωστα στη θεση τους
οποτε ο τεχνιτης του αλεξανδρου απλα το ρυθμισε στον αναλυτη καυσαεριων χωρις να το βγαλει εξω
επισης εχει ρυπους χαμηλοτερους απ τα ορια της καρτας
κοστος μονο 40ε
ευχαριστω αλεξ!!!Οπότε ο μεγάλος τεχνίτης είσαι εσύ!
-
Κι αυτό για τον Αλέξανδρο για τα καλά του λόγια:

-
ειπαμε .....κατα τυχη.....
-
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#4]