-
αν δεν έχεις πρόβλημα μέχρι τώρα είσαι οκ. firewall έχεις των win?
-
ναι .... εχω των Vista
-
ε τότε υπομονή μέχρι να βρούμε κάτι καλό γιατί κι εγώ ψάχνομαι
-
ok .... τhnx
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ψήνομαι για κάτι τέτοιο. Στον υπολογιστή ακούω αποκλειστικά μουσική.
Αξίζει; Υπάρχει κάτι καλύτερο που να κοστίζει ως 120 ευρώ;
Ψιλοχάθηκε στο χαμό με τις LCD...
καλό φαινεται
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ψήνομαι για κάτι τέτοιο. Στον υπολογιστή ακούω αποκλειστικά μουσική.
Αξίζει; Υπάρχει κάτι καλύτερο που να κοστίζει ως 120 ευρώ;
Ψιλοχάθηκε στο χαμό με τις LCD...
καλό φαινεται
Κάτι ξέρεις εσύ... (Θα πάρω μάλλον το κατά τι ακριβότερο MS-40)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
koutsan, για 32άρα τι προτείνεις? Οι 100Hz αξίζουν για καλύτερο σήμα με τα σημερινά δεδομένα ή πάνε τζάμπα τα λεφτά?
Τιμούλα?
Χρήση?Χρήση Οικιακή (κανένα DVD για μένα αλλά και για τα παιδιά) και λίγη TV (max 1 ώρα την ημέρα).
Τιμή συζητήσιμη -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
koutsan, για 32άρα τι προτείνεις? Οι 100Hz αξίζουν για καλύτερο σήμα με τα σημερινά δεδομένα ή πάνε τζάμπα τα λεφτά?
Τιμούλα?
Χρήση?Χρήση Οικιακή (κανένα DVD για μένα αλλά και για τα παιδιά) και λίγη TV (max 1 ώρα την ημέρα).
Τιμή συζητήσιμη1)Είσαι βέβαιος ότι 32' θέλεις?...Μικρές έως ανύπαρκτες οι διαφορές τιμής για να πας στις 40-42' (σου θυμίζει μήπως την κουβέντα για ίππους και κυβικά μικρομεσαίων (συνήθως οικογενειακών) αυτοκινήτων? )...Δεν είναι καλό bargaιn οι 32 ίντσες πλέον, πέφτουν οι τιμές συνέχεια...Οι 32 είναι πλέον μόνο γι 'αυτούς που αναγκαστικά θα πάρουν αυτό το μέγεθος λόγω μικρής απόστασης θέασης (2-2.5 μέτρα και κάτω) , σε μια τόσο μικρή οθόνη χάνεται κάθε αίσθηση κινηματογραφικότητας και επαρκεί μονό για τα βασικά (τηλεοπτικό σήμα , παιχνιδομηχανές κτλ.).
- **Sony KDL-32D3000AEP **(δεν την έχω δει εγώ από κοντά αλλά προετείνεται από πολλούς ως LCD με καλό τηλεοπτικό σήμα)
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PRO ... xt=skroutz
και η 40ρα της
http://www.net-electric.gr/catalog/sony ... -1283.html
Philips 32PFL9632
http://www.net-electric.gr/catalog/phil ... -1303.html
(Ωραία TV ΑΛΛΑ έχει αναφερθεί σε fora το εξής : Bγάζει κάποιο βόμβο όταν ειναι σε stand by ('ambi-buzzing') ...Πάντως αυτό τσέκαρέ το... )Περί 100Hz : ίσως για να βλέπεις το φτωχό σήμα το Ελληνικών καναλιών η καλύτερη λύση είναι LCD 100Hz (αν δεν πας σε πλάσμα 40+ ) , το να βρεις TV Full HD σε τόσο λίγες ίντσες δεν έχει νόημα, οι διαφορές -αν και όταν - βλέπεις HD θα είναι πολύ δυσδιάκριτες...
- **Sony KDL-32D3000AEP **(δεν την έχω δει εγώ από κοντά αλλά προετείνεται από πολλούς ως LCD με καλό τηλεοπτικό σήμα)
-
Περί 100Hz : ίσως για να βλέπεις το φτωχό σήμα το Ελληνικών καναλιών η καλύτερη λύση είναι LCD 100Hz (αν δεν πας σε πλάσμα 40+ ) , το να βρεις TV Full HD σε τόσο λίγες ίντσες δεν έχει νόημα, οι διαφορές -αν και όταν - βλέπεις HD θα είναι πολύ δυσδιάκριτες...
Αυτό ήθελα να ξέρω. Θα υπάρχει διαφορά στο 100ΗΖ για τα ελληνικά κανάλια?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Περί 100Hz : ίσως για να βλέπεις το φτωχό σήμα το Ελληνικών καναλιών η καλύτερη λύση είναι LCD 100Hz (αν δεν πας σε πλάσμα 40+ ) , το να βρεις TV Full HD σε τόσο λίγες ίντσες δεν έχει νόημα, οι διαφορές -αν και όταν - βλέπεις HD θα είναι πολύ δυσδιάκριτες...
Αυτό ήθελα να ξέρω. Θα υπάρχει διαφορά στο 100ΗΖ για τα ελληνικά κανάλια?
Στα 100 Ηz (που η εικόνα εναλλάσεται με διπλάσιο ρυθμό) θα έχεις καλύτερη κίνηση (1 από τα κλασσικά ελαττώματα των LCD), ιδίως σε σήματα με SD υλικό...
-
Στα 100 Ηz (που η εικόνα εναλλάσεται με διπλάσιο ρυθμό) θα έχεις καλύτερη κίνηση (1 από τα κλασσικά ελαττώματα των LCD), ιδίως σε σήματα με SD υλικό...Η Panasonic plasma που μου πρότεινες (είναι αρκετά ελκυστική ως πακέτο, ομολογώ, και με αρκετά καλά reviews σε διάφορα fora, η δε τιμή της την κάνει ακόμα πιο ελκυστική) έχει 100hz; Ψήσε με λίγο ακόμα
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ποια μητρική έχεις?
Asus P4PE, αλλά κάνουν και με τσίπσετ i865PE που υποστηρίζει 800άρι bus, 400άρες DDR dual μνήμες και AGP 8x (i865P και i865G λέω να τα αποφύγω, προτιμώ μια καλή i845PE όπως αυτή που μου κάηκε με SATA & firewire support).
Έχουμε κάτι υπόψη;
Για το πρόβλημά μου κανείς;
-
Έλεγξε και το τροφοδοτικό πάντως. Μπορεί να τα έπαιξε αυτό και όλα τα προβλήματα να οφείλονται σε παροχή κακής τάσης.
Εγώ είχα πάει για επιστροφή τη μητρική γιατί πίστευα ότι σοβαρά προβλήματα στο pc οφείλονται σ' αυτή ή στην κάρτα γραφικών. Τελικά η μητρική ήταν ΟΚ, η κάρτα γραφικών ΟΚ και μάλλον δεν αντέχει το τροφοδοτικό να δίνει αρκετό ρεύμα στην κάρτα γραφικών - με μια παλιά PCI με ελάχιστες απαιτήσεις ρεύματος (diamond viper V330 4 MB ) το σύστημα δουλεύει μια χαρά. -
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Στα 100 Ηz (που η εικόνα εναλλάσεται με διπλάσιο ρυθμό) θα έχεις καλύτερη κίνηση (1 από τα κλασσικά ελαττώματα των LCD), ιδίως σε σήματα με SD υλικό...
Η Panasonic plasma που μου πρότεινες (είναι αρκετά ελκυστική ως πακέτο, ομολογώ, και με αρκετά καλά reviews σε διάφορα fora, η δε τιμή της την κάνει ακόμα πιο ελκυστική) έχει 100hz; Ψήσε με λίγο ακόμα
Νομίζω πως ναι
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36069
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=9857
Καλό διάβασμα
-
Ρε παιδιά είμαι ψιλοάμπαλος από πι-σια και θα ήθελα τη γνώμη σας. Πέρα από μια ανανέωση στο desktop μου προτίθεμαι να αγοράσω και ένα laptop σε κανά τρίμηνο από τώρα, όταν ξεμπερδέψω από ΠΝ. Και ενώ ήμουν προσανατολισμένος στην αγορά ενός κλασικού, ταπεινού πλην τίμιου ACER των 1000+ κάτι ευρώ το αδερφάκι μου η ψωνάρα πάει να με πείσει να αγοράσω έναν Mac της Apple. Από τα βασικά που έχω μάθει ρωτώντας, τα θετικά μιας τέτοιας περίπτωσης είναι η πολύ καλή ποιότητα, το εκπληκτικό σχέδιο και κυριώς το πολυ φιλικό περιβάλλον για τον νέο χρήστη. Α, και το ότι δεν είναι τόσο ευπρόσβλητοι σε ιούς, worms κ.α. όσο οι υπόλοιποι. Στα αρνητικά η πολύ υψηλή τιμή τους, τα λίγα διαθέσιμα παιχνίδια (γι΄αυτά θα έχω το άλλο) και η άθλια αντιπροσωπία εν Ελλάδι. Ειδικά για το τελευταίο κυκλοφορούν κάποιες ξεκαρδιστικές ιστοριούλες.
Όποιος μπορεί ας μου στείλει/γράψει τη γνώμη του και κάποια επιπλέον πληροφορία ή και πρόταση για αγορά. Υπ' όψιν δεν έχω και πολλά λεφτά για πέταμα. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Ρε παιδιά είμαι ψιλοάμπαλος από πι-σια και θα ήθελα τη γνώμη σας. Πέρα από μια ανανέωση στο desktop μου προτίθεμαι να αγοράσω και ένα laptop σε κανά τρίμηνο από τώρα, όταν ξεμπερδέψω από ΠΝ. Και ενώ ήμουν προσανατολισμένος στην αγορά ενός κλασικού, ταπεινού πλην τίμιου ACER των 1000+ κάτι ευρώ το αδερφάκι μου η ψωνάρα πάει να με πείσει να αγοράσω έναν Mac της Apple. Από τα βασικά που έχω μάθει ρωτώντας, τα θετικά μιας τέτοιας περίπτωσης είναι η πολύ καλή ποιότητα, το εκπληκτικό σχέδιο και κυριώς το πολυ φιλικό περιβάλλον για τον νέο χρήστη. Α, και το ότι δεν είναι τόσο ευπρόσβλητοι σε ιούς, worms κ.α. όσο οι υπόλοιποι. Στα αρνητικά η πολύ υψηλή τιμή τους, τα λίγα διαθέσιμα παιχνίδια (γι΄αυτά θα έχω το άλλο) και η άθλια αντιπροσωπία εν Ελλάδι. Ειδικά για το τελευταίο κυκλοφορούν κάποιες ξεκαρδιστικές ιστοριούλες.
Όποιος μπορεί ας μου στείλει/γράψει τη γνώμη του και κάποια επιπλέον πληροφορία ή και πρόταση για αγορά. Υπ' όψιν δεν έχω και πολλά λεφτά για πέταμα.Αστα ρε φιλε με την αντιπροσωπία εν Ελλάδι 2 μηνες στο service το
Mac και ακομα τιποτα ολο θαθαθα ευτηχως μου εδωσαν αλλο
ιδιο με το δικο μου και κανω την δουλεια μου αλλιως στα καναλια
θα πηγαιναμε.
(2.500κ το πηρα και ειναι οντως παρα πολυ καλο ) -
Πάρε Toshiba.
-
Εξαρτάται γιατί το θέλεις. Η συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις αν τα προγράμματα που χρειάζεσαι, ή αντίστοιχα τους, υπάρχουν σε Mac. Τα apple είναι πανέμορφα μηχανήματα, με φιλικό περιβάλλον. Στην αρχή ενδεχομένως να θεωρήσεις ότι επειδή πολλά πράγματα στο Mac έχουν λιγότερες επιλογές από τα windows αυτό θα σε περιορίζει, αλλά με τον καιρό συνειδητοποιείς ότι έχουν συμπεριλάβει μόνο αυτά που πραγματικά χρειάζεται ο χρήστης.
Less is more.
Επί τη ευκαιρία, αν δεν φορτώσεις και windows στο mac ξεχνάς και το θέμα antivirus και firewall (έχει δικό του ενσωματωμένο). Επίσης, οι καινούργιοι υπολογιστές έρχονται φορτωμένοι με την σουίτα iLife που έχει ότι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις με φωτογραφία, βίντεο, μουσική κλπ.
Αν χρειάζεσαι υπολογιστή για gaming, ένα mac είναι μάλλον λάθος αγορά καθώς πολύ απλά δεν έχει τίτλους. Μπορείς πάντως να του φορτώσεις Xp, ή Vista και να το χρησιμοποιείς ως PC. Κάποια περιοδικά μάλιστα βρήκαν ότι ένα apple τρέχει καλύτερα τα vista από πολλά PC που είναι φτιαγμένα εξαρχής για windows.
Σε θέμα design νομίζω ότι δεν υπάρχουν καλύτερα, είτε μιλάμε για τα φορητά MacBook & MacBook Pro, είτε για τα καταπληκτικά desktop iMac.
Στην Ελλάδα μπορείς να θεωρήσεις ότι αντιπροσωπεία δεν υπάρχει. Δεν γνωρίζω τι γίνεται με το service (φτου, σκόρδα ), αλλά η Ουράνιο Τόξο που τα φέρνει είναι GTP ΕΝΤΕΛΩΣ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έλεγξε και το τροφοδοτικό πάντως. Μπορεί να τα έπαιξε αυτό και όλα τα προβλήματα να οφείλονται σε παροχή κακής τάσης.
Εγώ είχα πάει για επιστροφή τη μητρική γιατί πίστευα ότι σοβαρά προβλήματα στο pc οφείλονται σ' αυτή ή στην κάρτα γραφικών. Τελικά η μητρική ήταν ΟΚ, η κάρτα γραφικών ΟΚ και μάλλον δεν αντέχει το τροφοδοτικό να δίνει αρκετό ρεύμα στην κάρτα γραφικών - με μια παλιά PCI με ελάχιστες απαιτήσεις ρεύματος (diamond viper V330 4 MB ) το σύστημα δουλεύει μια χαρά.Τελικά παρήγγειλα από αγγελία την Asus P4P800 SE, με 35 ευρώ (υποτίθεται αμεταχείριστη). Wish me luck plz!
Εδώ review της προγενέστερης Asus P4P800 Deluxe.
-
Παιδιά καλημέρα.
Είμαι καιρό στο forum αλλα πρόσφατος στον αντίλογο. Είδα αυτή την ενότητα και είπα μήπως με βοηθήσετε.
Κάποιος , βλέπει τα πάντα στον υπολογιστή μου. Όλα. Που μπαίνω , τι γράφω , τα πάντα. Και μου το λέει, αλλα με ενοχλεί.
Μπορώ να κάνω κάτι ?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#12]