-
Μαύρο Νissan Note με δύο διπλές εξατμίσεις.Το έχω βγάλλει φωτο,αλλά δεν μπορώ να την ανεβάσω.
-
-
Η Κορόλα του v@sili τελικά έχει ξεβάψει πολύ, ε; Άσπρη κατήντησε!
-
Προχτές είχε παρκάρει (ο μισός πανω στο πεζοδρόμιο φυσικά) σε στενάκι κοντά στο σπίτι μου, νέα παραλία.
-
Αναρωτιέμαι αν θα το έκανε και στο USA ,από όπου είναι, αυτο το πράγμα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν θα το έκανε και στο USA ,από όπου είναι, αυτο το πράγμαΑν το έκανε, θα ήταν μέσα τώρα...
Είδα ένα i30 από κοντά σήμερα, και το περιεργάστηκα.. πώς είναι έτσι αυτό;
-
Μια χαρά κορεάτικο shopping cart είναι, δόκτωρα Dino!
-
Δεν διαφωνώ, αλλά τα looks δεν είναι το δυνατό του σημείο...
-
Και ποιανού ήταν;Μην ξεχνάς πως στις περισσότερες περιπτώσεις τελεί πρωτίστως τη λειτουργία του μεταλλικού στέγαστρου έναντι δυσμενών καιρικών συνθήκων και τη μεταφορά ωνίων τε και οικογενείας στο σπίτι.
Βλέπεις πουθενά να τίθεται θέμα εμφάνισης στις συγκεκριμένες περιπτώσεις;
-
ρε παιδια leon cupra βλεπετε στον δρομο γιατι εγω στα β.προαστια δεν βλεπω κανενα,γιατι?δεν πουλαει μαλλον το leon αν και πηρε καλες κριτικες
και ειδικα το cupra με τετοιο μοτερ? -
2 Cupra έχω δει ως τώρα. Α, και το pundo με τον D-Jet σήμερα.
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Και ποιανού ήταν;Μην ξεχνάς πως στις περισσότερες περιπτώσεις τελεί πρωτίστως τη λειτουργία του μεταλλικού στέγαστρου έναντι δυσμενών καιρικών συνθήκων και τη μεταφορά ωνίων τε και οικογενείας στο σπίτι.Βλέπεις πουθενά να τίθεται θέμα εμφάνισης στις συγκεκριμένες περιπτώσεις;
Όταν λες ποιανού, τι εννοείς; Υπάρχουν πολλά μικρομεσαία με ενδιαφέρον/όμορφο σχέδιο, για εμένα τουλάχιστον...
-
Το μεσημερι κατεβηκα κεντρο κ ειδα μαυρη καινουρια Caddy Escalade κ 2 μαυρες 997 Turbo (αυτες με διαφορα 5 λεπτων).
Κυριακη στο Κεφαλαρι/Ν.Ερυ8ραια ειδα μαυρη Viper SRT-10, ανοιχτη DB9 απο πισω της, μπλε F612 Scaglietti, μπλε Opel Speedster, 10th anniversary SLK, 10th anniversary Miata και... αυτα. -
το ξερω, το ξερω, το θεμα μου ειναι 'ασχετο' με το τοπικ αλλα και αυτο που παραθέτω ειναι σπάνια κατασκευη.
Το Wally 'Esense' λοιπον βρίσκεται στη νεα μαρίνα Φλοίσβου. Αξίζει να περάσετε να το δέιτε (θέση 55 νομίζω). Κατ' εμέ ισως το πιο όμορφο σκάφος. Κοστος? Γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Δηλαδή περίπου όσο 10 Veyron
-
Φανταστικό ιστιοφόρο αυτό... Ανοιχτής θαλάσσης δεν είναι; Είχα δει ένα τέτοιο στην Σύρο πέρσι, σε μπεζ χρώμα... το χάζευα για ώρες....
-
Audi Allroad 4.2 Quattro...
Το πήρε θείος ενός φίλου 99.000 -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
το ξερω, το ξερω, το θεμα μου ειναι 'ασχετο' με το τοπικ αλλα και αυτο που παραθέτω ειναι σπάνια κατασκευη.Το Wally 'Esense' λοιπον βρίσκεται στη νεα μαρίνα Φλοίσβου. Αξίζει να περάσετε να το δέιτε (θέση 55 νομίζω). Κατ' εμέ ισως το πιο όμορφο σκάφος. Κοστος? Γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Δηλαδή περίπου όσο 10 Veyron
Wally!
Τί μου θύμισες τώρα!!!
**
Kruuuus!** Τα παρατάς όλα να γίνεις καπετάνιος σ'αυτό;;;
Το σίγουρο είναι πως το γκάζι κι η θάλασσα ΔΕΝ θα σου λείψουν! -
Ο χρήστης alejandro έγραψε:
το ξερω, το ξερω, το θεμα μου ειναι 'ασχετο' με το τοπικ αλλα και αυτο που παραθέτω ειναι σπάνια κατασκευη.Το Wally 'Esense' λοιπον βρίσκεται στη νεα μαρίνα Φλοίσβου. Αξίζει να περάσετε να το δέιτε (θέση 55 νομίζω). Κατ' εμέ ισως το πιο όμορφο σκάφος. Κοστος? Γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Δηλαδή περίπου όσο 10 Veyron
Κουκλί, ίσως το πιο όμορφο τέτοιο σκάφος σήμερα.
Το εσωτερικό του δεν μου αρέσει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
το ξερω, το ξερω, το θεμα μου ειναι 'ασχετο' με το τοπικ αλλα και αυτο που παραθέτω ειναι σπάνια κατασκευη.
Το Wally 'Esense' λοιπον βρίσκεται στη νεα μαρίνα Φλοίσβου. Αξίζει να περάσετε να το δέιτε (θέση 55 νομίζω). Κατ' εμέ ισως το πιο όμορφο σκάφος. Κοστος? Γύρω στα 10.000.000 ευρώ. Δηλαδή περίπου όσο 10 Veyron
Κουκλί, ίσως το πιο όμορφο τέτοιο σκάφος σήμερα.
Το **εσωτερικό **του δεν μου αρέσει.
Καλά που μου το είπες , θα σε αφήνω έξω για τριμάρισμα 24/24 και...relief στην σταβέντο πλευρά (εφόσον δεν θα θές να μπείς μέσα).
-
@ theoM5, σίγουρα και το WallyPower ειναι απίστευτη κατασκευη αλλά εγω επιμένω στη κομψότητα ενος ιστιοφόρου .
και για να επανέλθω στο θέμα μας.. Σάββατο, απο το φανάρι του Τροκαντερό βγήκαν στη παραλιακή 2 Ferrari 430 Spyder κόκκινου χρώματος και οι δύο.
Κλειστες κουκούλες και οι επιβάτες φορούσαν τα γνωστα κοκκινα καπελάκια.......................................................................................................................................................................................................
Carspotting [#3]