-
Μπράβο ρε Μάνο...Ετσι ακριβώς!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν ήταν ο Λεβέντης στην Βουλή, προσωπικά, θα το θεωρούσα κατάντια!Δηλαδή κατάντια δεν είναι να είναι όλη η οικογένεια του Μητσοτάκη στη βουλή επειδή είναι συγγενείς του και είναι να μπει ο Λεβέντης;
Ή να μπαίνουν γελοίες προσωπικότητες όπως ο πάγκαλος,ο πολύδωρας ο αβραμόπουλος κ άλλοι;
Ή να μπαίνουν αθλητές,ηθοποιοί κτλ μόνο επειδή είναι γνωστοί; -
Με συγχωρείς kouk αλλά τώρα φτάνεις στο σημείο να προσβάλλεις τον άλλον και αυτό δεν είναι δημοκρατία.
Δηλαδη και εγώ που θα ψηφίσω με όλη μου την καρδιά τον Λεβέντη είμαι κατάντια; Και όσοι απο το φόρουμ θα τον ψηφίσουν. Και είναι πολλοι οπως φαινεται στην δημοσκοπηση. Μην φτανουμε στο σημειο ο ενας να προσβαλλει τον αλλο.
Εισαι και συντονιστης. -
Προεδρε θα συμφωνησω στα περι Λεβεντη, αλλα στη Βουλη σε λιγο θα ειναι ο Καρατζαφερης με τον Γουδη και τον Αδωνι (ενδεχομενως κι η Εφη Σαρρη), ειναι ο Πολυδωρας με τον Βουλγαρακη και τον Αστυνομο Θεοχαρη, ειναι η Κουρκουλα, θα ειναι η Καϊλη (το οτι ειναι πιο ομορφη απο το Λεβεντη δεν την κανει περισσοτερο ικανη), ηταν ο Χρυσανθακοπουλος και αλλες επιθεωρησιακες μορφες του συγχρονου ελληνικου πολιτικου σκηνικου. Απο τη μια (καλα λες) ειναι καταντια, απο την αλλη ειναι η ουσια της Δημοκρατιας: Μας εκπροσωπουν, αυτοι που μας μοιαζουν
-
Σε σχέση με τον Λεβέντη?! Κοίτα (και φοβάμαι ότι τελικά θα χαλάσουμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο!! )....άλλο αυτοί που αναφέρεις και άλλο ο Λεβέντης. Ο Λεβέντης προέκυψε μέσα από την ΤουΒου! Αν δεν έβγαινε στο κανάλι του ( ) να λέει αυτά που έλεγε, δεν θα τον ήξεραν ούτε οι πέτρες. Και το ανησυχητικό είναι ότι από εκεί που κάνανε όλοι πλάκα με αυτόν, τώρα τον συζητάμε και σοβαρά σαν πολιτικό!!!
Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ειναι πολιτική...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αν ήταν ο Λεβέντης στην Βουλή, προσωπικά, θα το θεωρούσα κατάντια!Κάτσε ρε Νίκο,και ποιοί είναι σοβαροί δηλ?
Από ποιόν να πιάσεις και ποιόν να αφήσεις?
Πολύδωρας?
Ο γλειμένος ποντικός ο Παναγιωτόπουλος?
Το Μητσοτακέικο?
Η φάνη πάλη πετραλιά?Και ποιός είπε ότι ο Ψωμιάδης είναι σοβαρός?!
Και ποιοί σοβαροί κατ' εσένα?
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αν ήταν ο Λεβέντης στην Βουλή, προσωπικά, θα το θεωρούσα κατάντια!
Δηλαδή κατάντια δεν είναι να είναι όλη η οικογένεια του Μητσοτάκη στη βουλή επειδή είναι συγγενείς του και είναι να μπει ο Λεβέντης;
Ή να μπαίνουν γελοίες προσωπικότητες όπως ο πάγκαλος,ο πολύδωρας ο αβραμόπουλος κ άλλοι;
Ή να μπαίνουν αθλητές,ηθοποιοί κτλ μόνο επειδή είναι γνωστοί;επισης καταντια κι αυτο, για μενα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε σχέση με τον Λεβέντη?! Κοίτα (και φοβάμαι ότι τελικά θα χαλάσουμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο!! )....άλλο αυτοί που αναφέρεις και άλλο ο Λεβέντης. Ο Λεβέντης προέκυψε μέσα από την ΤουΒου! Αν δεν έβγαινε στο κανάλι του ( ) να λέει αυτά που έλεγε, δεν θα τον ήξεραν ούτε οι πέτρες. Και το ανησυχητικό είναι ότι από εκεί που κάνανε όλοι πλάκα με αυτόν, τώρα τον συζητάμε και σοβαρά σαν πολιτικό!!!Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ειναι πολιτική...
Γιατί ρε Νίκο,η δημοτικότητα των μεγάλων αλλά και των μικρότερων δεν κρίνετε κατά βάση απ το γυαλί?
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προεδρε θα συμφωνησω στα περι Λεβεντη, αλλα στη Βουλη σε λιγο θα ειναι ο Καρατζαφερης με τον Γουδη και τον Αδωνι (ενδεχομενως κι η Εφη Σαρρη), ειναι ο Πολυδωρας με τον Βουλγαρακη και τον Αστυνομο Θεοχαρη, ειναι η Κουρκουλα, θα ειναι η Καϊλη (το οτι ειναι πιο ομορφη απο το Λεβεντη δεν την κανει περισσοτερο ικανη), ηταν ο Χρυσανθακοπουλος και αλλες επιθεωρησιακες μορφες του συγχρονου ελληνικου πολιτικου σκηνικου. Απο τη μια (καλα λες) ειναι καταντια, απο την αλλη ειναι η ουσια της Δημοκρατιας: Μας εκπροσωπουν, αυτοι που μας μοιαζουνΕνα λάθος, δεν δικαιολογεί ένα άλλο Χρήστο...
Και επειδή μάλλον παρεξηγήθηκα (Πατρινέ, δεν προσβάλω κανένα! Την γνώμη μου λέω. Όπως κι εσυ την δική σου για τα άλλα κόμματα, που θα ψηφίσουν άλλοι.... )....το αφήνω το θέμα. Δεν κάνει να χαλάσουμε τις καρδιές μας για τέτοια θέματα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε σχέση με τον Λεβέντη?! Κοίτα (και φοβάμαι ότι τελικά θα χαλάσουμε τις καρδιές μας χωρίς λόγο!! )....άλλο αυτοί που αναφέρεις και άλλο ο Λεβέντης. Ο Λεβέντης προέκυψε μέσα από την ΤουΒου! Αν δεν έβγαινε στο κανάλι του ( ) να λέει αυτά που έλεγε, δεν θα τον ήξεραν ούτε οι πέτρες. Και το ανησυχητικό είναι ότι από εκεί που κάνανε όλοι πλάκα με αυτόν, τώρα τον συζητάμε και σοβαρά σαν πολιτικό!!!Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν ειναι πολιτική...
Επειδή δε σου αρέσει εσένα σημαίνει οτι είναι πολιτικός της πλάκας;
Κανείς δεν έκανε πλάκα μαζί του..
Ο Παναγιωτόπουλος πήγε να τον γελοιοποιήσει και γελοιοποιήθηκε ο ίδιος..
Αν πιστεύεις στην πραγματική δημοκρατία πρέπει να τον αφήνεις να μιλάει ίδιο χρόνο με τους άλλους να προβάλλεται το ίδιο και ο λαός να αποφασίσει..
Γιατί ο Λεβέντης και μερικοί άλλοι δεν ήταν καλεσμένοι στο Debate(ο καρατζαφέρης και ο παπαθεμελής τι δουλειά είχαν εκεί;);
Γιατί στα Γκάλοπ o Λεβέντης είναι στους λοιπούς;Μήπως η επιλογή της ψήφου είναι καθοδηγούμενη;
-
Η αποψη μου για την ψηφο 'τυπου Λεβεντη':
Καποιος απορριπτει ενα-ενα τα 5 'μεγαλα' κομματα, για διαφορετικους, αλλα σοβαρους, λογους το καθενα. Επιπλεον, για τους γνωστους λογους, δεν θελει να 'ριξει' αποχη/ακυρο/λευκο. Τι μπορει να κανει;Το να ψηφισει μικρο κομμα*, που δεν ελπιζει να μπει στη βουλη ειναι μια λυση: Μειωνει το ποσοστο αθροιστικα των υπολοιπων. Προσωπικα το βλεπω -για καποιους ανθρωπους και υπο συγκεκριμενες περιστασεις- τη λιγοτερη κακη επιλογη για να βγουν απο το παραπανω αδιεξοδο.
- Το αν αυτο θα ειναι καποιο 'σοβαρο' αλλα περιθωριακο κομμα ή καποιο 'φαιδρο' κομμα, ειναι αδιαφορο στο παραπανω σκεπτικο. Το 'μηνυμα' απευθυνεται στα κοινοβουλευτικα κομματα, τα οποια υποτιθεται θα προβληματιστουν για το τι οδηγει τους πολιτες σε αυτην την ψηφο.
-
PG220
μου αφαιρείς το δικαίωμα της γνωμης?!?Ναι, πιστεύω ότι ο Λεβέντης είναι μόνο για πλάκα. Απαγορεύεται? Σε προσβάλω?....
-
kouk
Δεν προκειται για λαθος σε καμια απο τις δυο περιπτωσεις. Οπως ο Καρατζαφερης με τον Πολυδωρα εχουν το κοινο τους, ετσι κι ο Λεβεντης, και δικαια (μεσ' απο τις αναποφευκτες στρεβλωσεις που φερνει η Δημοκρατια στις κοινωνες) εκπροσωπουνται. Ειπαμε: κατ' εικονα και ομοιωση. Αν θελουμε (θελουμε; ) ν' αλλαξουμε κατι, ας αλλαξουμε αυτο το κοινο. Να δεις τοτε που και οι εκπρόσωποί του, δε θας μας φερνουν στο μυαλο τη λεξη καταντια....
kantoniou
Μπορει ομως ο 'διαμαρτυρομενος' να κανει καλυτερες επιλογες. Ειμαι σιγουρος οτι περαν του Λεβεντη, στα 'Διαφορα' θα βρεις και μια-δυο αξιολογες εναλλακτικες προτασεις
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Αν πιστεύεις στην πραγματική δημοκρατία πρέπει να τον αφήνεις να μιλάει ίδιο χρόνο με τους άλλους να προβάλλεται το ίδιο και ο λαός να αποφασίσει..Να προβάλλεται απο ποιον; Ας πουμε οτι κι εγω σαν Asimov, εχω μια προταση για τη διακυβερνηση της χωρας. Γιατι ο Λεβεντης κι οχι εγω; Αν εχουν την ιδια προθεση αλλοι 10.000.000 τι θα συνεβαινε; Τί ακριβώς εχεις να προτεινεις;
Ασε που ο Λεβεντης δε στερειται προβολης. Ειχε καποτε δικο του καναλι και τωρα που, εναντι αδρας αμοιβης, το πουλησε, φιλοξενειται καθε βδομαδα επι δυωρο-τριωρο σε καναλι ακομα μεγαλυτερης εμβελειας. Μπορω να σου απαριθμησω 100αδες επιδοξους βουλευτες (ικανοτερους ή οχι απο τον Λεβεντη, δε θα το κρινουμε τωρα) που ουτε στον υπνο τους δεν ετυχαν τετοιας προβολης.Δοξα τω Θεω, η τεχνολογια, πολυ συντομα, θα καταργησει καθε περιορισμο και το '15λεπτο του υποψηφιου' θα μας φαινεται αρχαια ιστορια. Τοτε θα καταργηθουν κι οι (βασιμες κι αβασιμες) δικαιολογιες
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
...Αν θελουμε (θελουμε; ) ν' αλλαξουμε κατι, ας αλλαξουμε αυτο το κοινο. Να δεις τοτε που και οι εκπρόσωποί του, δε θας μας φερνουν στο μυαλο τη λεξη καταντια.... ...Γιατί λοιπόν, ρε, όταν λέω εγώ ότι **εμείς **φταίμε δεν συμφωνείς;;;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Αν θελουμε (θελουμε; ) ν' αλλαξουμε κατι, ας αλλαξουμε αυτο το κοινο. Να δεις τοτε που και οι εκπρόσωποί του, δε θας μας φερνουν στο μυαλο τη λεξη καταντια.... ...
Γιατί λοιπόν, ρε, όταν λέω εγώ ότι **εμείς **φταίμε δεν συμφωνείς;;;
Και εμεις φταιμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
kantoniouΜπορει ομως ο 'διαμαρτυρομενος' να κανει καλυτερες επιλογες. Ειμαι σιγουρος οτι περαν του Λεβεντη, στα 'Διαφορα' θα βρεις και μια-δυο αξιολογες εναλλακτικες προτασεις
Συμφωνω. Για αυτο αλλωστε μιλησα για ψηφο 'τυπου Λεβεντη'
-
Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα πιστεύω ότι πολλοί εξ΄ αυτών που βρίσκονται ήδη στη βουλή έχουν επίπεδο κατώτερο του Λεβέντη. Πρόκειται περί απίθανων τύπων που όταν ανοίγουν το στόμα τους βγάζουν μόνο μαργαριτάρια. Παραδείγματα όσα θέλετε από όλα τα κόμματα. Τώρα γιατί εκλέγονται? Γιατί προωθούνται κατάλληλα και με μαεστρία και βέβαια όχι αφιλοκερδώς. Άλλωστε όσο πιο «περιορισμένης ευθύνης» είναι κάποιος τόσο πιο εύκολα κάνει τα χατίρια αυτών που τον στηρίζουν. Εκτός αν πιστεύετε ότι η κυρία Καιλή για παράδειγμα (και πολλοί άλλοι βέβαια) έχει το χάρισμα να σώσει την Ελλάδα.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Εκτός αν πιστεύετε ότι η κυρία Καιλή για παράδειγμα (και πολλοί άλλοι βέβαια) έχει το χάρισμα να σώσει την Ελλάδα.τουλάχιστον αυτή μπορεί να δώσει ερεθίσματα για τη μείωση της υπογεννητικότητας
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εκτός αν πιστεύετε ότι η κυρία Καιλή για παράδειγμα (και πολλοί άλλοι βέβαια) έχει το χάρισμα να σώσει την Ελλάδα.
τουλάχιστον αυτή μπορεί να δώσει ερεθίσματα για τη μείωση της υπογεννητικότητας
Στο ότι έχει άλλα χαρίσματα δεν θα διαφωνήσω καθόλου.
Πάντως η συγκεκριμένη κυρία στις προηγούμενες εκλογές στις οποίες ήταν και πάλι υποψήφια βουλευτής και σε ερώτηση της Κανέλη αν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της απάντησε «Όχι αλλά έχουν δουλέψει οι γονείς μου…» Μετά από λίγο καιρό προσελήφθη από το Mega για παρουσιάστρια ειδήσεων…
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!