H ερώτηση του drdino μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι ήταν αυτό που σε έφερνε σε διαρκή ρήξη με πολλά μέλη του 4ΤF*.
Το σχόλιο μου έγινε όχι για να απαντήσω σε κάτι που θεώρησα ότι απευθυνόταν σε εμένα προσωπικά, αλλά γιατί με αυτό που γράφεις μου δίνεις την εντύπωση ότι 'απαιτείς' από τους χρήστες να παρακολουθούν όλα τα μηνύματα και να αντιδρούν σε όλα όσα έχουν σχέση με πράγματα για τα οποία έχουν υπάρξει διαφωνίες μαζί σου στο παρελθόν.
Ε, στην τελική δεν νομίζω ότι έχει κανείς την όρεξη, ή ακόμα και τον χρόνο να απαντάει σε κάθε μήνυμα που θεωρεί ότι εκφράζει λαθεμένες απόψεις, ή συμπεριφορές. Θεωρώ κάπως εγωκεντρικό να νομίζουμε ότι όοοολο το forum δεν κάνει άλλη δουλειά από το να ψάχνει αφορμές για καυγά, ειδικά με εμάς και να τσαντιζόμαστε όταν δεν καυγαδίζει με κάποιους άλλους οι οποίοι θεωρούμε ότι υιοθετούν τακτικές πιο επικίνδυνες από τι δικές μας.
Με δυο λόγια, μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου** και μην νομίζεις ότι υπάρχει κάποια σκοτεινή συνωμοσία εναντίων σου. Όταν ένας χρήστης θέλει να γράψει κάτι, το κάνει και δεν έχει νόημα να αναρωτιέσαι γιατί το κάνει σε κάποιες περιπτώσεις και όχι σε κάποιες άλλες. Ορισμένες φορές υπάρχει η όρεξη να γράψει κανείς, ορισμένες όχι. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι όποιο μήνυμα δεν απαντάται από κάποιους χρήστες αυτομάτως τυγχάνει της επιδοκιμασίας τους, απλά ίσως ότι δεν θεωρούν ότι αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν.
- Η χρήση παρελθοντικών χρόνων είναι εσκεμμένη. Διαφορετικές συμπεριφορές και ύφη γραφής τυγχάνουν διαφορετικών αντιδράσεων.
** Να υποθέσω ότι επιδεινώθηκε πάλι η κίνηση στο ποτάμι;