-
προρορίζεται για αντικαταστάτης του Maverick?
-
Πολυ καλό ιδιας φιλοσοφίας με τον κας και (NISSAN)
-
S-max που ψήλωσε και αγρίεψε (ασχήμινε)
Καλό για τις ελληνικές πόλεις, παρκάρεις σε πεζοδρόμια που δεν μπορεί να ανέβει το S-max.
-
Το πατωμα του μοντεο /ες-μαξ εχει;
-
Οχι πάτωμα του focus έχει.. Είναι κοντά σε φιλοσοφία και μέγεθος με το qashqai όπως σωστά ειπώθηκε και ίσως κλέψει και πωλήσεις από rav4 και tiguan.
-
Ο χρήστης focus19 έγραψε:
Οχι πάτωμα του focus έχει.. Είναι κοντά σε φιλοσοφία και μέγεθος με το qashqai όπως σωστά ειπώθηκε και ίσως κλέψει και πωλήσεις από rav4 και tiguan.Εγώ νομίζω ότι είναι η ευθεία απάντηση της FORD σε RAV και TIGUAN.
Γιατί να στοχεύει στο qashqai και όχι σ'αυτά;
Σε εμφάνιση ασχετα αν αρέσει σε κάποιους ή όχι είναι σίγουρα ριζοσπαστικό για την κατηγορία του. -
πολύ καλό και να δούμε και κινητήρες
-
Πρόκειται για κτήνος.Απίστευτο εργαλείο!
-
Απαράδεκτο...
Ένα όχημα που δεν ξέρει τι είναι!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Απαράδεκτο...Ένα όχημα που δεν ξέρει τι είναι!
Ό,τι πρέπει για οδηγούς που δεν ξέρουν τι θέλουν
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Απαράδεκτο...
Ένα όχημα που δεν ξέρει τι είναι!
Ό,τι πρέπει για οδηγούς που δεν ξέρουν τι θέλουν
Τότε θα έχει καλές πωλήσεις.
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
Πρόκειται για κτήνος.Απίστευτο εργαλείο!Κόψε κάτι ρε φίλε! Σε ποιους απευθύνεσαι δηλαδή; Σιγά το 'κτήνος' , ένα SUVλάκι της σειράς είναι!
Βρίσκεσαι σε forum και όχι σε γήπεδο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ακριβως, γι αυτο και το 'κτηνος, απιστευτο εργαλειο' και το 'απαραδεκτο, δεν ξερει τι ειναι' χωρανε μια χαρα.
Η αληθεια κατα την γνωμη μου βρισκεται (οπως παντα) καπου στην μεση.
Οσον αφορα τους οδηγους που δεν ξερουν τι θελουν, υπαρχουν πολλοι που ακριβως επειδη ξερουν τι θελουν εχουν μεγαλο προβλημα γιατι οι αναγκες τους ειναι αντικρουομενες. Αν θελετε, το συζηταμε και παραπανω, με παραδειγματα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ακριβως, γι αυτο και το 'κτηνος, απιστευτο εργαλειο' και το 'απαραδεκτο, δεν ξερει τι ειναι' χωρανε μια χαρα.
Οσον αφορα τους οδηγους που δεν ξερουν τι θελουν, υπαρχουν πολλοι που ακριβως επειδη ξερουν τι θελουν εχουν μεγαλο προβλημα γιατι οι αναγκες τους ειναι αντικρουομενες. Αν θελετε, το συζηταμε και παραπανω, με παραδειγματα.
ΟΚ, για να το κάνω σαφέστερο: τέτοιες εκφράσεις, προφανώς μπορούν να 'ειπωθούν'... Αλλά σε ποιους απευθύνονται; Θα πεισθεί κάποιος από δω μέσα για το...'κτηνώδες' του πράγματος; Ή για το απίστευτον του 'εργαλείου';
Τεσπα, ας λέει ότι θέλει ο άνθρωπος, κακώς παρέμβην... -
@HighFidelity
Είναι καλό που έχεις αυτογνωσία οτι κακός έκανες παρέμβαση και είπες τι σοφία σου οτι το FORD KUGA είναι ένα απλό SUVlaki όπως θέλεις να πιστέψουμε.Ασε τον καθένα να έχει τη γνώμη του ..όσο και αν διαφωνείς. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
ΟΚ, για να το κάνω σαφέστερο: τέτοιες εκφράσεις, προφανώς μπορούν να 'ειπωθούν'... Αλλά σε ποιους απευθύνονται; Θα πεισθεί κάποιος από δω μέσα για το...'κτηνώδες' του πράγματος; Ή για το απίστευτον του 'εργαλείου';
Τεσπα, ας λέει ότι θέλει ο άνθρωπος, κακώς παρέμβην...Καλά έκανες Γρηγόρη.
Αλλά δεν είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να εκφέρουμε ουσιαστική άποψη αφού ακόμα δεν το έχουμε δει?Οπότε ο καθένας θα πει αυτό που θέλει....και θα κριθεί γι' αυτό!
-
Ο χρήστης montzo έγραψε:
@HighFidelity
Είναι καλό που έχεις αυτογνωσία οτι κακός έκανες παρέμβαση και είπες τι σοφία σου οτι το FORD KUGA είναι ένα απλό SUVlaki όπως θέλεις να πιστέψουμε.Ασε τον καθένα να έχει τη γνώμη του ..όσο και αν διαφωνείς.Αλήθεια τι τετρακίνηση έχει το κτήνος;;;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τεσπα, ας λέει ότι θέλει ο άνθρωπος, κακώς παρέμβην...Καλά έκανες Γρηγόρη.
Αλλά δεν είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να εκφέρουμε ουσιαστική άποψη αφού ακόμα δεν το έχουμε δει?Οπότε ο καθένας θα πει αυτό που θέλει....και θα κριθεί γι' αυτό!
ΟΚ, δεν έγινε και τίποτε ρε παιδιά, απλά μου έκανε εντύπωση το ύφος, δεν το έχω συνηθίσει εδώ μέσα, θυμίζει λίγο φάση MAX poweeeerrrr κατάσταση και είναι κι αυτή η καγκουροφοβία μου , που με τα χρόνια γίνεται εντονότερη (πονάνε οι αρθρώσεις μου όταν αλλάζει ο καιρός κλπ κλπ)
Αντε, καλή καρδιά βρε!
-
-
Θυμίζει και σε άλλους το Qashqai ή είμαι ο μόνος;
Ford Kuga 2008