-
Ερωτηση κρισεως. Παρακαλω απαντηστε ειλικρινα.
Εαν ο ιδιοκτητης της επιχειρησης οπου εργαζεσθε εχει μεγαλα συμφεροντα, πολιτικα εννοειται, να θελει να βγει κυβερνηση ενα συγκεκριμενο κομμα θα το ψηφιζατε κι εσεις μιας και τρωτε ψωμι απο την επιχειρηση αυτη;
Δεν μιλαω να ειναι ιδιοκτητης απλα ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, αλλα να εχει άμεσα οικονομικα, επιχειρηματικα συμφεροντα με ενα συγκεκριμενο κομμα.
Παιδια κουβεντα κανουμε ετσι, με το μαλακο παρακαλω. -
οχι...οτι ειναι να γινει θα γινει..
-
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Αρχιζει το ντιμπεϊτ!
-
Ποιος κερδίζει;
-
γιατί ρε γμτ δεν παίζει το live του ΣΚΑΙ στο net?
-
Εβαλε γκολ απο τα αποδυτηρια ο Λεβεντης
-
Ευτυχως ειμαι στη δουλεια και δεν θα τους δω.
-
πρωτη απαντηση του μπεμπη και καρεττα καρεττα...
και ο τζορτζ πλακωνεται για τα χρονομετρα...
-
Η κατάσταση μου θυμίζει τεστ στο σχολείο. Ο φύτουλας που τα λέει όλα απ'έξω(Καραμανλής), ο μετανάστης μαθητής που δεν ξέρει να εκφραστεί στην καινούρια και παράξενη αυτή γλώσσα που λέγεται ελληνικά(yorgo), o αντιδραστικός πλουσιόπαις μαθητής που ξεσπά απέναντι σε όλους και σε όλα, (Αλαβάνος), η κομουνίστρια μαθήτρια , ο νταής που δεν τον παίζει κανείς και αποφάσισε να τους δείρει όλους (Καρατζαφερης) και ο γιός του παππα της γειτονιάς (Παπαθεμελής).
Βαρετή μέχρι τώρα η πρώτη γύρα ερωτήσεων... -
Μ αρεσουν οι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και ΣΑΦΕΙΣ απαντησεις του Αλαβάνου!
-
Λιάτσος...
-
παρατηρήστε ότι κανένας δεν προτείνει λύσεις...ειδικά στο ασφαλιστικό υπεκφεύγουν λέγοντας απλά τι πρέπει να γίνει χωρίς να μας λένε το πως...
Πραγματικά γυμνώνεται στα μάτια των πολιτών η πολιτική ΟΛΩΝ των κομμάτων εμφανίζοντας την κατάντια και την ανυπαρξία τους.
Αν εξαιρέσουμε πάντως τους ορκισμένους οπαδούς των κομμάτων που ήδη έχουν εκλέξει τον νικητή της βραδιάς ποιος κερδίζει σήμερα;;; Τι μας δείχνουν τελικά;Ψηφίζουμε τον μονόφθαλμο με καταρράκτη ανάμεσα στους τυφλούς
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ αρεσουν οι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και ΣΑΦΕΙΣ απαντησεις του Αλαβάνου!Για πείτε καμία γιατί δεν το βλέπω.
-
αυτό πάντως δεν είναι διβέιτ... Σπονδυλωτές συνεντεύξεις αλα Pulp Fiction είναι...
Ρίχτους σ'ενα λάκο με τσεκούρια και νυχοκόπτες... -
ΚΑΝΕΙΣ, μα ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει δώσει σαφείς απαντήσεις.
Ακόμα χειρότεροι είναι οι 'κορυφαίοι' δημοσιογράφοι μας, που δεν μπορούν να υπολογίσουν μια ερώτηση σωστά.
Πάντως, ο Καρατζαφέρης είναι πολύ καλός ατακαδόρος. Μπορεί να είμαι 180 μοίρες αντίθετος από αυτόν, αλλά το σωστό να λέγεται
-
Ο Καραμανλης γιατι κουναει τοσο πολυ τα χερια του ? ??
Οικονομια και αναπτυξη εχουν σειρα τωρα....Εδω θα καει το πελεκουδι...
-
Κωστάκης: Έχω διαβάσει τα SOS, έχω και βαθμό από τα προφορικά, έχω περάσει...
Γιωργάκης: Ααααχ, έχω διαβάσει.... αλλά δεν το θυμάμαι... αααχ περιμένετε λίγο και θα το θυμηθώ...
Αλέκα: Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες
Αλαβάνος: Συγχωρείται επειδή δεν λέει καλά το 'γου'
Χέρης χέρης: Γρήγορος, σαφής, έκανε υπομονή σε μια ερώτηση για να αρχίσει τα δικά του τα κόλπα μετά. Τον περίμενα πιο δυνατό...
Παπαθεμελής: Άσκηση θάρρους 1.032.983. Να απαντήσω στη Στάη στο debate...Alexis: Hi Poppis
Χατζηενωπίου: Ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία
Ευαγγελάτος: Βλοσυρότατο ύφος, ο προβολέας του έλειπε να τον ρίχνει στα μάτια
Λιάτσος: 'Φέρτε μου ένα ουϊσκάκι γιατί ξεμέθυστος δεν τα λεω καλά'
Τρέμη: Τρέμει και ούτε καν φαίνεται
Στάη: Ρε πούστη αν ήταν 10 χρόνια μικρότερη θα μπορούσα να αναφωνήσω ευκολότερα 'ΜΟΥΝΑΡΑ!!!!' Πόσο είναι αλήθεια; -
Μάπα το καρπούζι.....
Μήπως περιμέναμε κάτι καλύτερο ?
-
ξέχασες την παρουσιάστρια... αυτή κ αν είναι γκομενάρα...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ξέχασες την παρουσιάστρια... αυτή κ αν είναι γκομενάρα...Αν τη δεις όρθια θα αλλάξεις γνώμη.
Είναι όμως πολύ όμορφη
Εκλογές 2007 - Τα ευτράπελα!!!