-
Ρε σεις δε λεμε καλοριζικο στα αμαξια.. Γιατι να ριζωσει το καημενο;Αλλο που ειναι ρενω.... Καλοταξιδο συγγαυρε...
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας...Για να δούμε σε λίγο καιρό, πόσο θα γυρίζει το Τζι Τι με το ΕΣΠ στα Μέγαρα...
-
Καλα ρε υπερκουλε τζιπ δεν ηθελες? Τι το πηρες το βρωμογαλλικο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Καλα ρε υπερκουλε τζιπ δεν ηθελες? Τι το πηρες το βρωμογαλλικο?Αφησα το τζιπ στην ακρη για λιγο, για να σας δειξω πως γυρνανε μεχρι και τα γαλλικα στην πιστα...ΚΟΥΛΑΤΖΑ...
-
Ενταξει θα που το Μιχαλη να φερει ημερολογιο να σε μετρησει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει θα που το Μιχαλη να φερει ημερολογιο να σε μετρησει!Xa xa...με αφορμη το ποστ σου, γελουσαμε ολο το βραδυ χθες με τον Μιχαλη..Κατι μου ειπε πως ακομα να σπασεις το 1.16 που ειχα κανει με ΡΟΒΕΡ...
Ειπε να σου πω, καλυτερα βαλε την αναρτηση διοτι το 16 δεν το σπας με τιποτα κουλατζα...
-
Καλά ρε Ρατ, σε σβήνει ακόμα και ρόβερ? Ντάξει, ΔΕΝ υπάρχεις..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά ρε Ρατ, σε σβήνει ακόμα και ρόβερ? Ντάξει, ΔΕΝ υπάρχεις..Καλα εισαι μικρος και αργεις ακομα να τα πιασεις...καλλιο αργα παρα ποτε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καλα εισαι μικρος και αργεις ακομα να τα πιασεις...καλλιο αργα παρα ποτε.
Δεν ειναι ολοι γρηγοροι, και δεν ειναι ολοι γεννημενοι για κουπες...Ετσι pasxo?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Καλοτάξιδο και να το χαρείς!Με το καλό να το παραλάβεις!
+1
_
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Ειμαι περίεργος για την πρώτη μου συμβίωση με γαλλικό αλλα και με υπερτροφοδοτούμενο αυτοκίνητο.
edit:Πάντως, χθες στην αντιπροσωπεια που το χάζευα, μου άρεσε ακόμα περισσότερο..Δείχνει πολύ αγριο και δεμένο αυτοκίνητο, και αυτες οι 17αρες ειναι κόσμημα!
-
καλορίζικος
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
καλορίζικοςΕυχαριστω πολύ! Αντε να περάσουν οι μέρες να το παραλαβω...
-
Καλά, ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι! Θα περιμένουμε τις οδηγικές σου εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Καλά, ευχάριστα και ασφαλή χιλιόμετρα εύχομαι! Θα περιμένουμε τις οδηγικές σου εντυπώσεις.Σε ευχαριστώ! Σκέφτομαι να 'τολμήσω' άνοιγμα τόπικ με περιγραφή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, μιας και δεν υπάρχει κάποιο άλλο από όσο έχω ψάξει..Εκτός των άλλων, νομίζω πως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στην συγκεκριμένη τιμή προσφέροντας πολύ καλό value for money!
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
+1 Αλλα ρε παιδια αν μιλαμε για γρηγορους,ο ratanplan γιατι αναφερθηκε;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
+1 Αλλα ρε παιδια αν μιλαμε για γρηγορους,ο ratanplan γιατι αναφερθηκε;
Αυτοαναφερόμενος είναι!
-
Παιδιά γεια σας κι από μένα..
1ο ποστ στο φόρουμ τούτο, αν και το διαβάζω συχνά.Ο λόγος που αποφάσισα να ποστάρω είναι πως ψάχνω κι εγώ στη συγκεκριμένη κατηγορία πάνω κάτω..
Έχω δει Peugeot 207 Rallye, Mini Cooper S, Astra GTC 1.6T, Civic Type R+S, Leon Cupra, FR + 1.8ΤSi από κοντά και μπορω να πω ότι μου άρεσε πολύ το 207, το Cooper kai to Civic.. σαν 1η εντύπωση πάντα και σαν ποιότητα και θέση οδήγησης (είμαι και 1,93 περίπου - δυσκολεύομαι ερκετά να βολευτώ).
Σκέφτομαι πολύ και το Focus ST λόγω πολύ καλής χρηματοδότησης αλλα σίγουρα με τρομάζει λίγο το κόστος συντήρησης.. επιφυλάσσομαι μέχρι το test drive..
Επίσης ήθελα πολύ να δω το 207 RC αλλά πρέπει να περιμένεις πολύ, ενώ από την άλλη το Megane GT που πήρε και ο φίλος είναι σε πολύ καλή προσφορά, σχεδόν 5.000 φτηνότερα.. και δεν έχω δει ακόμα ούτε το Golf GT oύτε το Corsa OPC..
Το βασικό μου δίλημμα είναι να μείνω στα 20 - 24 χιλιάρικα, ή να πάω στα 30 με το focus ή κάποιο από τα Leon?
Ξέρω έχω αραδιάσει τα μισά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αλλά είμαι τρομερά αναποφάσιστος.. και τα θέλω όλα, γκάζι - στρίψιμο (κυρίως) - σχετική άνεση και σχετική οικονομία (να μη θέλω και το βυτίο από πίσω)..
Το αυτοκίνητο για μένα είναι πηγή ευχαρίστησης και θα κάνω πολλά χλμ σε επαρχιακούς και ορεινούς δρόμους (είμαι κι από Καρπενήσι), αλλά δυστυχώς και πολλά Αθηναϊκά..
Για πείτε καμιά γνώμη ρε παίδες..
ΥΓ: Τι είναι αυτό το πράγμα με τις αντιπροσωπείες και τα test drive?
Το 207 δεν υπάρχει, το Corsa OPC δεν υπάρχει - ούτε για να το δεις όχι να το οδηγήσεις, το ST περιμένω 2 βδομάδες και όλο συνεργείο είναι - άμα είναι τόσο ευαίσθητο να μην το πάρω ρε φίλε, το astra τα ίδια.
Καλά αυτοκίνητο θα αγοράσω ή πατίνι?
Είναι δυνατόν να παραγγείλεις αμάξι που δεν το 'χεις οδηγήσει έστω και λίγο? Άσε που για μένα έπρεπε να το παίρνεις για 1-2 μέρες κανονικά, αλλά τέλος πάντων.. -
Καλως ηρθες! Επειδη κι εγω ημουν σε τρομερο διλημμα, θα προσπαθησω να σου παραθεσω συνοπτικα τι αποκομισα...
207GT Φουλ εξοπλισμενο, καλους χωρους για ΜΙΚΡΟ, σβελτο, οικονομικο και τιμη 20.000 ευρω.Η πανοραμικη οροφη ειναι φοβερη ενω εχει μεχρι και αισθητηρες παρκινγκ..Τουιν σκρολ τουρμπινα απο το μινι..κτλ κτλ κτλ..
Μini Cooper S. Και εδω ερωτευτηκα.Τι να πεις γιαυτο το αμαξι. Εχει τα παντα, εκτος απο ΧΩΡΟΥΣ.ΧΩΡΟΙ ΜΗΔΕΝ.26.100 ΑΔΕΙΟ, οποτε υπολογιζε γυρω στα 29.000 φουλ (καινουριο φυσικα)
Οπελ gtc, κλειστοφοβικο, βαρετο εσωτερικο, δεν εχει ουτε ηλεκτρονικο κλιματισμο(ελεος), αρκετο γκαζι, βαρετο στην οδηγηση. Τιμη 21.000
Σεατ λεον.Δεν πα να το βγαζουν πρωτο ΟΛΑ τα ελληνικα περιοδικα..δες τα σχολια μου πιο πανω..all time classic Καγκουραμαξο ...Τιμη 20.000 το απλο
Megan GT 2.0 TURBO Τιμη 20.800(κλειδι)
Περιλαμβανει: esp-asr,abs, 17αρες, μπρος πισω αντιστρεπτικες απο το ΡΣ, 6(νομιζω) αεροσακους συν 2 αεροσακους στο καθισμα, ηλεκτρονικο κλιματισμο, ραδιο-mp3 με 6 ηχεια, μεταλλικο χρωμα, αισθητηρες φωτων και παρμπριζ, ενα καταπληκτικο μπακετ σαλονι, πολλους αποθηκευτικους χωρους, μεγαλο σε διαστασεις, και το καλυτερο στο αφησα για το τελος..............................27κιλα ροπή!!!
Φυσικα με ενα παραλληλο εγκεφαλο, φτανεις τα 210 αλογα και τα 35-36 κιλα ροπη, και εισαι κυριος. Διοτι τωρα ειναι τοσο μικρη η πιεση, που ουτε που καταλαβαινεις πως ειναι τουρμπο..ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ...ουτε 1.4 ουτε 1.6 πουσαρισμενα μοτερ στο επακρον...
(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου.... )
Αν θελεις παντως, απο βδομαδα μπορω να σε παω μια βολτα να σου λυσω καθε απορια...
-
Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο για τις τιμές ειδικά για το κουπεράκι που απ' ότι φαίνεται μας προξένησε τα ίδια συναισθήματα - αλλά όχι 29.000 (για το chili που είναι μάλλον απαραίτητο) μάλλον δεν τα δίνω.. αν και το χει ένας ξάδερφος από Β.Ελλάδα που τον βλέπω μόνο στο χωριό και μπαίνει τέλεια ρε γμτ..
Πάντως όπως το σκέφτομαι Leon θα πήγαινα μόνο για το Cupra ίσως, αν και συμφωνώ και εδώ μαζί σου.. έχει γεμίσει ο τόπος.
Το Megane θα πάω να το δω αύριο, έχει και το καλύτερο value for money με αυτή την προσφορα (αν θυμάμαι καλά είχε καμιά 25άρα πριν λίγο καιρό) αλλά ρε γμτ Renault δεν πολυεμπιστεύομαι.. μπορεί να ναι και κόλλημα βέβαια, πάντως δεν το αποκλείω.. και εννοείται θέλω να με πας βολτίτσα να το δω κι από κοντά..
Έχω πάντως κι ένα κόλλημα με το ST.....
και θα ήθελα πολύ να οδηγήσω αυτό όπως και το δικό σου και το 207 στις κλειστές διαδρομές στην Ευρυτανία..
Renault Megane GT [was: Επιλογή γρήγορου μικρομεσαίου]