-
...και ταξιδέψαν και πρώτοι στο διάστημα....(μην ξεχνιόμαστε)
Όχι άμεσα ... έμμεσα.
Δηλαδή αυτοί που ταξίδευσαν πρίν κάνουν το κατόρθωμα είχαν διαβάσει άλλους, αυτοί με την σειρά τους άλλους ώσπου στο τέλος καταλήγουμε στους ΈλληνεςΚάτι τέτοιο θα εννοείς.
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
...και ταξιδέψαν και πρώτοι στο διάστημα....(μην ξεχνιόμαστε)
Όχι άμεσα ... έμμεσα.
Δηλαδή αυτοί που ταξίδευσαν πρίν κάνουν το κατόρθωμα είχαν διαβάσει άλλους, αυτοί με την σειρά τους άλλους ώσπου στο τέλος καταλήγουμε στους ΈλληνεςΚάτι τέτοιο θα εννοείς.
Εγώ δεν εννοώ τίποτε....Άλλοι τα λένε στις τηλεοράσεις αναφερόμενοι σε πλανήτη Αρη, Σείριο, φωτό ηγετών να πίνουν καφεδάκι στο background κλπ κλπ.....
-
Για να τελειώνουμε με το θέμα να δώσω και την απάντηση.
Οι Μανδαίοι κάποιος λαός της Μεσοποταμίας την 2η χιλιετία π.χ. -
Να βάλω ένα δικό μου?
Βλέποντας στον προχτεσινό αγώνα της Εθνικής τον Σερφ, πήγε συνειρμικά το μυαλό μου σε έναν αγώνα basket μεταξύ ΟΣΦΠ και ΑΡΗ στο ΣΕΦ (εποχές Ιωαννίδη στον Ολυμπιακό), όπου είχε σημειωθεί ένα συγκεκριμένο ρεκόρ. Ποιος θυμάται ποιο ήταν αυτό?
-
Έχει να κάνει με τις βολές αν θυμάμαι καλά?
-
Καλά το πας...
-
37/37 ο Ολυμπιακός από τις οποίες 22/22 ο Πάσπαλιε?
-
Σωστός!
Τελικά εύκολο ήταν...
Και το τραγικό ήταν οτι ο Ζάρκο ένα χρόνο μετά έγραφε 40%...
-
Μην ξύνεις πληγές! Ακόμα καμιά φορά βλέπω τον Κορνήλιους Τόμσον στους εφιάλτες μου.. .
-
-
Σκουντής mode ΟΝ
'Tarpley.... πρέπει να μπεί.... ΟΧΙΙΙΙΙΙ......'
Σκουντής mode OFF -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και το τραγικό ήταν οτι ο Ζάρκο ένα χρόνο μετά έγραφε 40%...Εύκολη συνέχεια του quiz: Τι συνέβη και είχαμε αυτό το φαινόμενο ένα χρόνο μετά και ο Κορνέλιους έκανε πάρτι;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και το τραγικό ήταν οτι ο Ζάρκο ένα χρόνο μετά έγραφε 40%...
Εύκολη συνέχεια του quiz: Τι συνέβη και είχαμε αυτό το φαινόμενο ένα χρόνο μετά και ο Κορνέλιους έκανε πάρτι;
Εφαγε τοσες καταρες μαζι με τον προπονητη του και την ομαδα του για τους Μαργεληδες, Πιτσιλκες, Παπαδημητριου, που καποια επιασε
-
δεν ξερω αν εχει μπει, αλλα
τι σημαίνει η λέξη Fuck στα αγγλικα και σε ποια ταινία βρίσκεται η απάντηση? -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
δεν ξερω αν εχει μπει, αλλα
τι σημαίνει η λέξη f**k στα αγγλικα και σε ποια ταινία βρίσκεται η απάντηση?Μάλλον η απάντηση που περιμένεις είναι αρχικά του For Unlawful Carnal Knowledge, αλλά η Wikipedia λέει ότι είναι urban legend:
Από την wikipedia:
False etymologies
One reason that the word fuck is so hard to trace etymologically is that it was used far more extensively in common speech than in easily traceable written forms.There are several urban-legend false etymologies postulating an acronymic origin for the word. None of these acronyms was ever heard before the 1960s, according to the authoritative lexicographical work, The F-Word, and thus are backronyms. In any event, the word fuck has been in use far too long for some of these supposed origins to be possible. Some of these urban legends are:
That the word fuck came from Irish law. If a couple were caught committing adultery, they would be punished 'For Unlawful Carnal Knowledge In the Nude', with 'FUCKIN' written on the stocks above them to denote the crime.
That it came from any of:
'Fornication Under Carnal/Cardinal Knowledge'
'Fornication Under [the] Control/Consent/Command of the King'
'Fornication Under the Christian King'
'False Use of Carnal Knowledge'
'Felonious Use of Carnal Knowledge'
'Felonious Unlawful Carnal Knowledge'
'Full-On Unlawful Carnal Knowledge'
'For Unlawful Carnal Knowledge'
'Found Under Carnal Knowledge'
'Forced Unlawful Carnal Knowledge', referring to the crime of rape.
There are unproved stories that fuck arose as an abbreviation of one of the versions containing 'unlawful': -
Για το πρώτο:
Fornication Under Concent of KingΓια την ταινία....ΜΟΝΤΥ PYTHONS θα πήγαινε το μυαλό μου....
edit: κάποιος το έψαξε πάρα πολύ και με πρόλαβε....
-
Έχω πεθάνει στο γέλιο:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shit#Usage -
Fornication Under the Command of the King
Braveheart η ταινια
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
:ysterical:
Έχω πεθάνει στο γέλιο:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shit#UsageΩραίους συνειρμούς κάνεις Αλέξανδρε!!!
-
Ποιό αυτοκίνητο είχε το παρατσούκλι 'Θείτσα';
Quiz γενικών γνώσεων