-
Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων αγοράζει ένα σπίτι σε μια μικρή κωμόπολη
Δυο μήνες μετά την εγκατάστασή τους, τους κάνει επίσκεψη ο δήμαρχος και τους ρωτά :Πως σας φαίνεται το χωριό μας ; (συνηθισμένη απάντηση) Είστε ευχαριστημένοι από το σπίτι σας ; (συνηθισμένη απάντηση) Χρειάζεστε κάτι που μπορούμε να κάνουμε για σας ; (συνηθισμένη απάντηση)
Πως περνάτε τον καιρό σας ; Ο γέρος του απαντά : Το πρωί ξυπνάμε κατά τις 7 και ξεκινάμε με σεξουαλική δραστηριότητα
Στις 8 παίρνουμε το πρωινό μας και μετά το μπάνιο μας και ξανά σεξουαλική δραστηριότητα Μετά ξεκινάμε για την αγορά και στον γυρισμό ταχτοποιούμε τα ψώνια μας και έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα Το μεσημέρι κατά τις 1 τρώμε και μετά έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα Μετά πάμε για ύπνο μέχρι τις 4 και ξυπνώντας έχουμε σεξουαλική δραστηριότητα Αργότερα βλέπουμε τηλεόραση μέχρι τις 8 διακόπτοντας βεβαίως το πρόγραμμα λόγω σεξουαλικής δραστηριότητας Μετά θα φάμε κάτι ελαφρύ και θα συνεχίσουμε με σεξουαλική δραστηριότητα Στην συνέχεια θα διαβάσουμε κάτι στο κρεβάτι και θα κοιμηθούμε αφού πρώτα έχουμε
σεξουαλική δραστηριότητα.
Ο δήμαρχος που ακούει τόση ώρα με τις τρίχες σηκωμένες στο κεφάλι ρωτά τον γέρο: Τι ηλικία έχετε ; Εγώ 86 και η γυναίκα μου 78 του απαντά.Σκύβοντας στο αυτί του γέρου ο δήμαρχος τον ρωτά : Τι εννοείτε παρακαλώ με τον όρο «σεξουαλική δραστηριότητα» ; Και ο
γέρος του απαντά : Μου σπάει τα @ρχίδι@ !!! -
http://www.stupidvideos.com/video/just_ ... daughter_/
-
ΕΙναι τρελοι αυτοι οι Γιαπωνεζοι.Τετρις με ανθρωπους!!!
http://www.stupidvideos.com/video/just_ ... Game_Show/ -
Γιατι ο καισαρας φοραγε σανδαλια?
Γιατι ηταν Ιουλιος.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΕΙναι τρελοι αυτοι οι Γιαπωνεζοι.Τετρις με ανθρωπους!!!
http://www.stupidvideos.com/video/just_ ... Game_Show/κορυφαίο
να εισηγηθούμε στον ΣΚΑΙ
-
-
Bασίλη στο πρώτο λινκ που έδωσες αν τα αφ΄σεις το βίντεο να τρέξει έχει άλλα 2 από πίσω που είναι αυτά του γιουτούμπ.
Καλά μιλάμε με έπιασε πονοκέφαλος απ τα γέλια.... -
Ήταν τρία ποντίκια και λέγανε πόσο τολμηρά ήταν:
- Εγώ, λέει το πρώτο, πίνω ένα σφηνάκι ποντικοφάρμακο κάθε πρωί για να έρθω στα ίσα μου.
- Εγώ, λέε το δεύτερο, όταν θέλω να γυμναστώ χρησιμοποιώ την ποντικοπαγίδα για να κάνω κάμψεις.
- Εγώ, λέει το τρίτο, βαρέθηκα και εσάς και τις τερατολογίες σας. Πάω να γαμήσω την γάτα!
Ένας τύπος, που ετοιμαζόταν για αγώνες μπόντυ-μπήλντιγκ, χτυπιόταν καθημερινά με τις ώρες στα βαράκια και στα μηχανήματα. Παράλληλα, έμπαινε στο σολάριουμ για να αποκτήσει το απαραίτητο μαύρισμα που θα ανεδείκνυε τους μυς του. Κανά δυο μέρες πριν του αγώνες, γδύνεται και κοιτιέται στον καθρέφτη. Ωραίο μαύρισμα, μόνο που... το όργανό του ήταν κάτασπρο! Εραστής της λεπτομέρειας καθώς ήταν, κατεβαίνει στην παραλία, γδύνεται και σκεπάζεται με την άμμο, αφήνοντας μόνο το όργανό του να εξέχει. Λίγη ώρα αργότερα, περνάνε δυο γηραιές κυρίες.
- Αχ, άδικος κόσμος, άδικος, λέει η μία βλέποντας το ....όργανο.
- Γιατί το λες αυτό καλέ; απορεί η άλλη.
- Κοίτα το! Όταν ήμουν 10 χρόνων το φοβόμουν. Όταν έγινα 20 είχα μεγάλη περιέργεια γι' αυτό. Στα 30 το απολάμβανα. Στα 40 το αποζητούσα. Στα 50, πλήρωνα γι' αυτό! Στα 60 προσευχόμουν να το βρω. Στα 70 το είχα ξεχάσει. Και τώρα που έγινα 80, τα καταραμένα φυτρώνουν και στην άμμο ακόμα!
Καθόταν ένας παππούς στην αυλή και κοίταζε τον μικρό του εγγονό να παίζει. Βλέπει τον εγγονό να βγάζει ένα σκουλήκι από την τρύπα, οπότε πηγαίνει στον εγγονό και του λέει:
- Θα σου δώσω πέντε ευρώ αν μπορέσεις να ξαναβάλεις το σκουλήκι μέσα
στην τρύπα από όπου το έβγαλες.
Το αγοράκι σκέφτηκε ότι είναι πολύ εύκολο, και έτσι προσπάθησε. Μετά από λίγο κατάλαβε ότι δεν γινόταν τίποτε έτσι. Έτρεξε μέσα πήρε την λακ της γιαγιάς και ψέκασε το σκουλήκι. Το άφησε να στεγνώσει και μετά χωρίς δυσκολία το έχωσε πάλι στην τρύπα. - Αυτό ήταν πολύ έξυπνο κόλπο, είπε ο παππούς. Πάρε τα 5 σου ευρώ.
Την επόμενη μέρα το αγόρι έπαιζε πάλι, και ο παππούς το πλησιάζει και του δίνει άλλα 5 ευρώ. - Γιατί είναι αυτά; ρωτάει το αγόρι.
- Και η γιαγιά σου πιστεύει ότι ήταν έξυπνο κόλπο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι αλλο ενα κλιπακι
Youtube VideoΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!!!
Όλα λ7 οι φάτσες όταν βλέπουν τα σχήματα!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kαι αλλο ενα κλιπακι
Youtube Videoτι κάνουν οι άνθρωποι
-
-ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΑΝΕΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ; -ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΝΩ:
ΜΕΧΡΙ 8 ΚΙΛΑ...
!! -
τι πουλάει ένας λευκός στην Αφρικη?
Μα φυσικά...cd!!
-
-
Μία γριά περπατάει στο πεζοδρόμιο σέρνοντας δυό σακκούλες σκουπιδιών, μιά σε κάθε χέρι. Μιά απ'αυτές έχει μιά τρύπα χαμηλά και κάθε λίγο ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ βγαίνει και παρασέρνεται σιγά-σιγά από το ελαφρό αεράκι. Ένας αστυφύλακας το προσέχει και πηγαίνει προς το μέρος της γριάς λέγοντας...'Γιαγιά, σου έπεσε ένα χαρτονόμισμα απο τη σακκούλα'
Η γριά σταματάει και λέει...'Φτου σου, ήταν τρύπια. Ας τρέξω προς τα πίσω μήπως μπορέσω να μαζέψω μερικά.'
Ο αστυφύλακας λέει...'Εεεεπ, που πας; Που βρήκες τόσα λεφτά; Δεν πιστεύω να τα έκλεψες;'
'Όχι, όχι να σου εξηγήσω. Το σπίτι μου και ο κήπος μου είναι ακριβώς δίπλα από το πάρκινγκ του γηπέδου και όταν έχει αγώνα, έρχονται πολλοί και κατουράνε τα λουλούδια μου. Έτσι και εγώ πηγαίνω πίσω από τα λουλούδια με το ψαλίδι του κλαδέματος και όταν κάποιος τη βγάζει γιά κατούρημα του λέω: ή δίνεις 20 ευρώ ή στην έκοψα!'
'Χα, χα πολύ έξυπνο γιαγιά' λέει το όργανο της τάξης, '...πολύ καλά τους κάνεις. Άντε να πας στο καλό...Α! και τι έχεις στην άλλη σακκούλα;'
Τότε λέει η γριά: 'Ε, δεν πληρώνουνε και όλοι.'
-
-
Ειπε καλο ανεκδοτο ο ραταπλανιδης!
-
Μια πολύ ζεστή νύχτα τρεις φίλοι πίνουν τις μπίρες τους σε ένα χλιδάτο μπαρ στη θάλασσα. Η θέα εξαιρετική, η μπίρα φανταστική, η θάλασσα πανέμορφη.
- Ωραία είναι, ρε παιδιά, λέει ο ένας, αλλά πάντα προτιμώ τα μπαρ στην πατρίδα. Ξέρω ένα πολύ καλό που όταν σε ξέρει ο μπάρμαν και πάρεις 4 ποτά σε κερνάει το 5ο.
- Σιγά τα αβγά, απαντάει ο δεύτερος. Σε ένα μπαράκι που έχει ένας κολλητός στη γειτονιά μου σε κερνάνε το 3ο ποτό αν αγοράσεις 2 ποτά.
- Ααα.... αυτά δεν είναι τίποτα, λέει και ο Πόντιος της παρέας. Στη γειτονιά μου είναι ένα μπαρ όπου με το που θα μπεις μέσα σε κερνάνε ένα ποτό, μετά κι άλλο ένα και όσα θέλεις ακόμα.
Μετά, όταν πιεις αρκετά, σε ανεβάζουν στα πάνω δωμάτια
και φροντίζουν να κάνεις σεξ. Και όλα είναι δωρεάν. - Aσε, ρε μαλάκα, πετιούνται οι άλλοι δύο.
Ο Πόντιος να ορκίζεται και να ξαναορκίζεται ότι όλα όσα είπε είναι αληθινά. - Μα καλά, ρε συ, ρωτά ο ένας, και συνέβη αυτό σ' εσένα;
- Κοίτα, απαντά ο Πόντιος, όχι σ' εμένα προσωπικά, αλλά συνέβη στην αδελφή μου.
-
Πόσο μίζερη και φτωχη ειναι η ζωή μας σε σύγκριση με αυτην των γυναικών ε;
-
και μία καταπληκτική σελίδα: http://salata.wordpress.com/
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
...και μία καταπληκτική σελίδα: http://salata.wordpress.com/Ατέλειωτο γέλιο, πάρα πολύ καλή!
Ανέκδοτα [#5]