-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Γεια σας και πάλι, ο ξάδερφος είμαι!
Φλερτάρω πολύ το νέο mazda2 (τιμή γύρω στα 13500 και 4,9%επιτόκιο στην έκδοση 1.4core ) και το Fiesta που κάνει μόνο 14000 άτοκα.
Το καλό του Fiesta είναι οτι στην τιμή αυτή περιλαμβάνει ζάντες 15', προβολείς ομίχλεις και αισθητήρες παρκαρίσματος, αλλά από τα λίγα που ξέρω, το μοντέλο θα αντικατασταθεί (κάνω λάθος;).
Είδα και το Peugeot 207 αλλά με τόκους και ιστορίες πάει στα 15500.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ΣτράτοςΣτρατο δες και το i30 , εχει 14χιλ πληρως επιπλωμενο.
-
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Γεια σας και πάλι, ο ξάδερφος είμαι!
Φλερτάρω πολύ το νέο mazda2 (τιμή γύρω στα 13500 και 4,9%επιτόκιο στην έκδοση 1.4core ) και το Fiesta που κάνει μόνο 14000 άτοκα.
Το καλό του Fiesta είναι οτι στην τιμή αυτή περιλαμβάνει ζάντες 15', προβολείς ομίχλεις και αισθητήρες παρκαρίσματος, αλλά από τα λίγα που ξέρω, το μοντέλο θα αντικατασταθεί (κάνω λάθος;).
Είδα και το Peugeot 207 αλλά με τόκους και ιστορίες πάει στα 15500.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
ΣτράτοςΣτρατο δες και το i30 , εχει 14χιλ πληρως επιπλωμενο.
Παρε αλφαβητικα ολες τις μαρκες αυτοκινητων για να μην σου ξεφυγει καμια,αλλα αν φτασεις το R απλα προσπερνα το και συνεχισε κανονικα σαν να μην υπαρχει
-
Ο χρήστης sakis_m έγραψε:
Xairetai.
Tha ithela na mou peite tin gnomi sas kai na mou metaferete an exete akousei kati gia tin diathesimotita/timi kai paroxi/timi service ton montelon tis rover pou yparxoun stin agora.
Pisteuete pos oi times tha anevainoun kai tha einai dyskolo na vro antallaktika an symvei kati, logo ton ekselikseon stin marka?
Exo vrei ena R25 persino se poli kali katastasi kai timi.
Ti tha mou proteinate na kano? Na proxoriso stin agora i na psakso kalutera gia alli marka?
EuxaristoΜακρια απο rover φιλε μου.Μιλαω απο καθαρα προσωπικη εμπειρια.Ειχα ενα 214 '91 μοντελο και μεσα σε εναμιση χρονο,αλλαξα δυο φορες καπακι,οσπου το πουλησα και κολλησε στον επομενο ιδιοκτητη στην δευτερη μερα που το ειχε.
φλατζα ειχε βγαλει?Αν δεν γινει καλη δουλεια κατα την επισκευη μετα πας για καπακι..Παντως η Rover για μοντελα μετα 2004 νομιζω ειχε διορθωσει το προβλημα για την φλατζα..Εγω θα το επαιρνα παντως.Ειχα ενα 414 και το εδωσα για ενα κλιο.Απλα το Rover ηταν αλλου.Για τα ανταλλακτικα δεν υπαρχει προβλημα για την διαθεσιμοτητα τους απλα ειναι ακριβα να ξερεις..Παντως μπες και εδω να ρωτησεις να σου πουν τη γνωμη τους κ κατοχοι.. http://www.mg-roverclub.gr/forum
Rover R25. Πιστευετε πως αξιζει?