-
Δεν εχω πολυ χρονο να σας πω τη δικη μου αυτοκινιτιστικη ιστορια, μια αλλη φορα ισως.
Δεν κρατιεμαι να σας πω το πρωτο μου. Ενα Ρωσικο ΜΟΣΚΒΙΤΣ 1500 που αργοτερα φορεσε ενα 1700 cc μοτερ απο οπελ... Το μονο που ΔΕΝ δουλευε ηταν ο δεικτης βενζινης. Αυτο μου στοιχισε. Ενα βραδυ γυρνωντας στο στρατοπεδο εμεινα 2 τη νυχτα καπου στην ορεινη Αρτα (εξω απο τα Κλεισορεμματα για οσους ξερουν). Μιλαμε για το ΄86. Εκει τοτε ηταν λιγο τριτοκοσμικα -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
- πρώτο αυτοκίνητο που οδηγώ ..... αν και δεν φτάνω ακόμα τα πετάλια !!!
το datsun A510 (του 1971) (αμερικάνικες προδιαγραφές) σε 1300cc και 1800cc. αυτοκίνητο που αγάπησα και όχημα που με έκανε να σέβομαι τους ιάπωνες
εδώ εν ώρα δράσης ... προσέξτε το δερμάτινο τιμονανακι ... ο μπαμπάς το είχε στην τρίχα και κρίμα που το πούλησε
L510! Το Α510 είναι μετέπειτα μοντέλο...
-
Η πρωτη μου γκαζια ηταν στο ritmo του πατερα και πηγε μεχρι τις 5000 στροφες Ημουν γυρω στα 8-9 χρονων. Η αληθεια ηταν οτι τρομαξε λιγο ο μπαμπας μου (και γω γελουσα μεσα μου)
-
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
το datsun A510 (του 1971) (αμερικάνικες προδιαγραφές) σε 1300cc και 1800cc. αυτοκίνητο που αγάπησα και όχημα που με έκανε να σέβομαι τους ιάπωνες
εδώ εν ώρα δράσης ... προσέξτε το δερμάτινο τιμονανακι ... ο μπαμπάς το είχε στην τρίχα και κρίμα που το πούλησε
L510! Το Α510 είναι μετέπειτα μοντέλο...
αυτό ήταν !!! τώρα αν είναι το Α510 ή το L510 δεν ξέρω ....
είχε σπαστό διαφορικό ... και μετά από χρόνια αλλαγή μοτέρ απο 1.3 σε 1.8
καταπληκτικό αυτοκίνητο !!!!
-
1.LADA 1200
2.FIAT 127
3.AUTOBIANCI ABARTH
4.LADA SAMARA με μοτερ απο UNO TURBO
5.LANCIA DELTA 1600
6.PAG 106 GTI
7.SEAT CORDOBA SX 1600
8.TOYOTA COROLLA 1400
και τωρα KIA CEED 1400
Αυτα χωρις σχολια γιατι θα ξημερωθουμε στο γραψιμο.......
Ιστορια μου Αμαρτια μου...