-
Χαρα θεού σημερα στη Θεσσαλονικη!!!Βρεχει,αστραφτει,βρονταει και έχει πολύ δροσια.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χαρα θεού σημερα στη Θεσσαλονικη!!!Βρεχει,αστραφτει,βρονταει και έχει πολύ δροσια.Ανδρέα μου, μακάρι να μας έρθει και αυτό απο εδω... δεν την παλεύουμε άλλο με αυτη την ζέστη...
-
Ως το απόγευμα ρε Θαναση θα σας ερθει,που θα πάει.
Χτες ειχαμε ισχυροτατο μπουρινι στις Σερρες.Ο αερας εσπασε πολλά δεντρα (στην ευθεια πριν φτασουμε στο Λευκωνα και Σερρες)και τα εριξε μεσα στο δρομο.Στην πίστα σκιστηκαν τα πανια απο τεντες και ομπρελες που δεν προλαβανε να τα μαζεψουν οι υπέυθυνοι (δεν τολμησανε να βγουνε να τα μαζεψουνε μαλλον)
Εγινε ενας καλούτσικος χαμος,που κρατησε μιση ωριτσα με τρια τεταρτα περιπου -
Tι ωραία μέρα!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ως το απόγευμα ρε Θαναση θα σας ερθει,που θα πάει.Χτες ειχαμε ισχυροτατο μπουρινι στις Σερρες.Ο αερας εσπασε πολλά δεντρα (στην ευθεια πριν φτασουμε στο Λευκωνα και Σερρες)και τα εριξε μεσα στο δρομο.Στην πίστα σκιστηκαν τα πανια απο τεντες και ομπρελες που δεν προλαβανε να τα μαζεψουν οι υπέυθυνοι (δεν τολμησανε να βγουνε να τα μαζεψουνε μαλλον)
Εγινε ενας καλούτσικος χαμος,που κρατησε μιση ωριτσα με τρια τεταρτα περιπουΣτην Αθήνα δεν φτάνουν οι βροχές Αντρέα! Μόνο μέχρι τα πολύ Βόρεια του Νομού! Με τόσο τσιμέντο έχουμε πηδήξει κάθε έννοια κλίματος!!
-
Ο χρήστης Makd έγραψε:
μα κάτι τέτοια έχω ακούσει κι εγώ γι αυτό ψάχνω με παρκιν και ας μην ειναι απαραίτητα κέντρο.
Αλωστε σκοπεύω ολη μέρα να γυρίζω στις γύρω περιοχές με το αμάξι και το βράδυ να βγαίνω με τα πόδια θεσσαλονική.Δεν πας σε κανενα Φιλλιπειο; Στο Σέιχ-σου.
Εχει πουλμανακι που σε κατεβαζει τζαμπε και αν αργησεις τσιμπα ταξι στο ανεβασμα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
μα κάτι τέτοια έχω ακούσει κι εγώ γι αυτό ψάχνω με παρκιν και ας μην ειναι απαραίτητα κέντρο.
Αλωστε σκοπεύω ολη μέρα να γυρίζω στις γύρω περιοχές με το αμάξι και το βράδυ να βγαίνω με τα πόδια θεσσαλονική.Δεν πας σε κανενα Φιλλιπειο; Στο Σέιχ-σου.
Εχει πουλμανακι που σε κατεβαζει τζαμπε και αν αργησεις τσιμπα ταξι στο ανεβασμα
Σωστός ο greo, και είσαι σε 10-15 λεπτα στο κέντρο...
-
Άντε και καλό χειμώνα παίδες.
-
Σημερα στην επιστροφη απο χαλκιδικη παρα πολλα αμαξια με σπασμενο πισω τζαμι και ραγισμενο παρμπριζ!χαλαζι εριξε?
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σωστός και έχει και ενδιαφέρουσα διαδρομή αμέσως μετά, αλλά αν είναι να πας με την Ε90 δεν τη συνιστώ!
-
Γιατί τα μισά και πλέον φανάρια στην πόλη έχουν καμμένες λάμπες; Μαντεύεις αν δουλεύει ή όχι το φανάρι!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σημερα στην επιστροφη απο χαλκιδικη παρα πολλα αμαξια με σπασμενο πισω τζαμι και ραγισμενο παρμπριζ!χαλαζι εριξε?
Ναι με πήρε φίλος από Σίβηρη ,το αυτοκίνητό του έγινε σαν αυγοθήκη.
Μερικά αμάξια τα πήρε το ποτάμι (ο δρόμος) και τα βούλιαξε στη θάλασσα.
-
Και που να χειμωνιάσει.......καήκαμε!!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σωστός και έχει και ενδιαφέρουσα διαδρομή αμέσως μετά, αλλά αν είναι να πας με την Ε90 δεν τη συνιστώ!
Λες για το δρομάκι που βγάζει στο Ασβεστοχώρι;
-
Nαι, αλλά συνεχίζεις προς Εξοχή σε φουρκετο-εσάκια, περνάς τις Στρουθοκαμήλους και το εργοστάσιο Αερίου και καταλήγεις στον Άγιο Στέφανο Εξοχής, μερικά μέτρα από την είσοδο του Παπανικολάου.
Μικρή αλλά ενδιαφέρουσα διαδρομή, με πολλές εναλλαγές οδοστρώματος (από -παλιά- εξαιρετικό μέχρι εμετικό ) και στενή χάραξη.
-
Και μέχρι τη στροφή για ασβεστοχώρι ενδιαφέρουσα είναι η διαδρομή αν και λίγο σύντομη...το θέμα όμως είναι να την πιάσεις απο κάτω απο τον κόμβο του αγίου παύλου
-
Με αυτή θα πάω
Εχω πάρει μερικά τηλέφωνα που βρήκα και σχεδόν όλοι δεν έχουν πάρκιν ή αλλος μου ζήτησε 135 το δωμάτιο και αλλα 15 για πάρκινΑύριο θα πάρω σε ένα συστημένος απο γνωστό κι ελπίζω να βρώ τίποτα.
Thanks guys
-
Nαι, αλλά συνεχίζεις προς Εξοχή σε φουρκετο-εσάκια, περνάς τις Στρουθοκαμήλους και το εργοστάσιο Αερίου και καταλήγεις στον Άγιο Στέφανο Εξοχής, μερικά μέτρα από την είσοδο του Παπανικολάου.Μικρή αλλά ενδιαφέρουσα διαδρομή, με πολλές εναλλαγές οδοστρώματος (από -παλιά- εξαιρετικό μέχρι εμετικό ) και στενή χάραξη.
Mε χαμηλο αμαξι βρισκεις 1000%.
-
Πόσο χαμηλό αμάξι και σε ποιο σημείο βρίσκεις; Με το λεόν πάντως και ψιλο-τάφο που πηγαίνω, δεν θυμάμαι κάνα δύσκολο σημείο!
Με πιο χαμηλά οχήματα δεν έχω δοκιμάσει...
-
Εμένα είναι χαμηλωμένο 1,5cm μπροστά και 1 cm πίσω,οπότε μάλον θα βρίσκω
Posts προς Θεσσαλονικείς