-
Mικρής έκταση facelift υπέστη το Micra, το δεύτερο για την κλειστή έκδοση και το πρώτο για το CC. Οι αλλαγές εστιάζονται στη ,χρωμιομένη πλέον, μάσκα και ελάχιστα στο εσωτερικό των φαναριών. Στο εσωτερικό νέοι είναι χρωματισμοί και ο αποθηκευτικός χώρος στην κονσόλα (μεγάλωσε).
-
Mικρής έκταση facelift υπέστη το Micra, το δεύτερο για την κλειστή έκδοση και το πρώτο για το CC. Οι αλλαγές εστιάζονται στη ,χρωμιομένη πλέον, μάσκα και ελάχιστα στο εσωτερικό των φαναριών. Στο εσωτερικό νέοι είναι χρωματισμοί και ο αποθηκευτικός χώρος στην κονσόλα (μεγάλωσε).
-
-
Ωραίο το αλλαγμένο εσωτερικό, το χρώμιο μπροστά όμως δεν μου άρεσε, νομίζω ότι δεν του πηγαίνει.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ωραίο το αλλαγμένο εσωτερικό, το χρώμιο μπροστά όμως δεν μου άρεσε, νομίζω ότι δεν του πηγαίνει.Τα ακριβώς ίδια πιστεύω και εγώ....
+1,δηλαδή! -
Εεεεε,και εγώ συμφωνώ...
-
Τον 100αρη TCE μήπως πρέπει να τον επιστρατεύσουν; Γιατί και σύμφωνα με το καθεστώς αντικατάστασης των Micra, νέο μοντέλο αναμένεται σε καμιά 6-7 χρόνια!
-
Oυάου! Αγνώριστο έγινε!
Τέσπα, χειρότερο απ' το αρχικό σχέδιο δεν γινόταν, οπότε... -
Πώς δεν γινόταν; Θα μπορούσε να θυμίζει αυτό...
Αν το Micra ήταν Ιταλικό...
-
Αν το Micra ήταν Ιταλικό...
Ιταλικό μπουρδέλο;
Είπαμε ρε φανκη ότι μετράει το σήμα, αλλά ειδικά στην περίπτωση του cc μιλάμε για έκτρωμα. -
Για το cc 1000% συμφωνώ (γενικά δεν τα χωνεύω κιόλας τα σεσέ), για το 3/5θυρο όμως...το θέμα του σηματακίου και της προκατάληψης καλά κρατεί. Μπλέκεται και η έννοια του 'γυναικείου αυτοκινήτου' και με πιάααανουν τα κλάμματααααα...
-
Για το cc 1000% συμφωνώ (γενικά δεν τα χωνεύω κιόλας τα σεσέ), για το 3/5θυρο όμως...το θέμα του σηματακίου και της προκατάληψης καλά κρατεί. Μπλέκεται και η έννοια του 'γυναικείου αυτοκινήτου' και με πιάααανουν τα κλάμματααααα...Διαφωνώ. Ευτυχώς δεν είναι ιταλικό, θα χαλούσε (κι άλλο) η ράτσα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είπαμε ρε φανκη ότι μετράει το σήμα, αλλά ειδικά στην περίπτωση του cc μιλάμε για έκτρωμα.
Όντως το cc είναι ελεεινό (όπως άλλωστε και τα περισσότερα cc), αλλά το απλό hatch, ανεξαρτήτως facelift, είναι εξαιρετικό ως σχεδίαση.
-
το cc είναι το μόνο που βλέπεται
ο fun χαρακτήρας του είναι το μόνο που μπορεί να δικαιολογήσει το design by matel του αυτοκινήτου -
για πειτε ρε παιδια τι εχει το cc εσεις που συμφωνειτε 1000%...
και δε μπορω να καταλαβω τι το τοσο κακο εχει η σχεδιαση του μικρα
φυσικα το χρωμιο ειναι μαπα....
-
χαχαχα Του φορεσανε μουστακια!
Nissan Micra facelift