-
Γεια σας καινούργιος στο forum ! Έχω ένα Ford Focus C-MAX 1.6 100ps μοντέλο '04 και αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα. Όταν ανάβω τους προβολείς στην μεσαία σκάλα ή ανοίγω τα ηλεκτρικά παράθυρα πέφτουν οι στροφές στο ρελαντί. Το φυσιολογικό είναι να δουλεύει μεταξύ 690-715 περίπου στο ρελαντί και όταν ανοίξω τα φώτα τότε αρχίζει το πάρτυ δλδ. έχει απότομες αυξομοιώσεις στις στροφές. Τι μπορεί να είναι; Έβαλα και διαγνωστικό και δεν βγάζει κανένα σφάλμα. Η μπαταρία είναι ενός χρόνου Motorcraft 44Ahr .
-
Γεια σας καινούργιος στο forum ! Έχω ένα Ford Focus C-MAX 1.6 100ps μοντέλο '04 και αντιμετωπίζω ένα περίεργο θέμα. Όταν ανάβω τους προβολείς στην μεσαία σκάλα ή ανοίγω τα ηλεκτρικά παράθυρα πέφτουν οι στροφές στο ρελαντί. Το φυσιολογικό είναι να δουλεύει μεταξύ 690-715 περίπου στο ρελαντί και όταν ανοίξω τα φώτα τότε αρχίζει το πάρτυ δλδ. έχει απότομες αυξομοιώσεις στις στροφές. Τι μπορεί να είναι; Έβαλα και διαγνωστικό και δεν βγάζει κανένα σφάλμα. Η μπαταρία είναι ενός χρόνου Motorcraft 44Ahr .
-
Πλεξουδα?Νομιζω υπαρχει ιστορικο με αυτα τα αμαξια.πρεπει να υπαρχει και ανοιγμενο θεμα.
-
Δεν με ακούγεται και πολύ φθηνό. Εγώ σαν βασικό ύποπτο είχα τον εναλλάκτη επειδή όταν λειτουργεί ο κινητήρας δίνει ρεύμα στα ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά συστήματα
-
Έχω βαρεθεί αυτές τις ιστορίες με τα διαγνωστικά που τάχα σκανάρουν το αυτοκίνητο, αλλά επί της ουσίας δε δείχνουν τίποτα! Αναπολώ την δεκαετία του '80 που πήγαινε ο πατέρας μου το αυτοκίνητο στον μάστορα, ο οποίος το εξέταζε, έβλεπε τι πάει στραβά και το διόρθωνε!
Τι πράγμα είναι αυτό με τα διαγνωστικά! Βλέπει ο μάστορας τους κωδικούς σφαλμάτων με στυλ καρδιοχειρούργου και στο τέλος δεν ξέρει αν φταίει το δυναμό, η αντλία βενζίνης, ή η πεταλούδα! Και αν ο πελάτης δεν έχει ιδέα, του τα αλλάζουν και τα τρία.
Αστάθεια στο ρελαντί