-
Καλησπέρα σε όλους.
Δεν μου 'ανάβει' το STOP που βρίσκεται στην πόρτα του πορτ-μπαγκάζ (κεντρικό). Δεν βλέπω κάποια πρόσβαση για αλλαγή λαμπτήρα και υποψιάζομαι ότι έχει πλακέτα LED. Έχει κανείς περαιτέρω πληροφορίες ?- Μοντέλο : Opel Meriva B, 2011
** Τα υπόλοιπα STOP λειτουργούν κανονικά.
- Μοντέλο : Opel Meriva B, 2011
-
Καλησπέρα σε όλους.
Δεν μου 'ανάβει' το STOP που βρίσκεται στην πόρτα του πορτ-μπαγκάζ (κεντρικό). Δεν βλέπω κάποια πρόσβαση για αλλαγή λαμπτήρα και υποψιάζομαι ότι έχει πλακέτα LED. Έχει κανείς περαιτέρω πληροφορίες ?- Μοντέλο : Opel Meriva B, 2011
-
Καλησπέρα σε όλους.
-
Χωρίς να γνωρίζω το αυτοκίνητο, μήπως έχει κάποιο συρόμενο καπάκι και για αυτό προφανώς δε βρίσκεις κάποια βίδα;
-
Υπάρχει αφαιρούμενο καπάκι αλλά ο φωτισμός βρίσκεται πίσω απο το πλαίσιο της πόρτας και οπτικά φαίνεται μόνο μια πλακέτα. Δεν είδα προφανή τρόπο να μπορεί να αφαιρεθεί η πλακέτα, εκτός εαν αφαιρείται το κάλυμμα του φωτιστικού απο την εξωτερική πλευρά (μου φαίνεται απίθανο για λόγους στεγανότητας). Επίσης το manual στο κεφάλαιο 'αντικατάσταση λαμπτήρων' δεν αναφέρει το παραμικρό για το συγκεκριμένο φωτιστικό και αυτό με υποψιάζει ότι δεν το θεωρούν αναλώσιμο ή ότι η διαδικασία απαιτεί ειδικούς χειρισμούς που πρέπει να γίνει σε συνεργείο.
-
I like it very much. I feel it is very useful to the reader. I'm reading a lot of new knowledge.
-
Δεν έχω κάνει καμία ενέργεια και το STOP ανάβει ξανά εδώ και δύο μέρες !
Οι κραδασμοί ; H υγρασία των τελευταίων ημερών; Ελπίζω να παραμείνει έτσι.
Κεντρικό STOP πίσω πόρτας