-
Καλησπέρα,
Ρώτησα για αναβάθμιση τουρμπίνας σε γνωστό βελτιωτή και μου είπε ότι μπορώ να βάλω την ΚΟ4 αλλάζοντας μόνο πρόγραμμα και ίσως intercooler χωρίς κι αυτό να είναι υποχρεωτικό και χωρίς να τίθεται θέμα αξιοπιστίας.
Θα είναι αξιόπιστη μία τέτοια βελτίωση για το Cupra, ή το ζορίζουμε πολύ το θέμα ??? Τι λέτε εσείς?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..[/b]
-
Καλησπέρα,
Ρώτησα για αναβάθμιση τουρμπίνας σε γνωστό βελτιωτή και μου είπε ότι μπορώ να βάλω την ΚΟ4 αλλάζοντας μόνο πρόγραμμα και ίσως intercooler χωρίς κι αυτό να είναι υποχρεωτικό και χωρίς να τίθεται θέμα αξιοπιστίας.
Θα είναι αξιόπιστη μία τέτοια βελτίωση για το Cupra, ή το ζορίζουμε πολύ το θέμα ??? Τι λέτε εσείς?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ..[/b]
-
Καλησπέρα,
-
Φιλε πας για κοντραμαξο απο οτι καταλαβαινω,γιατι το πλαισιο δεν ειναι για 250+ άλογα και μονο στην ευθεια θα τα ευχαριστηθεις.
Η αληθεια ειναι ομως οτι οσον αφορα τα μηχανικα, δεν εχεις σφυρηλατα πιστόνια,και προσωπικα δεν θα εβαζα σε καμία περίπτωση Κ04 και προγραμμα χωρις να αλλάξω πιστονια.
Αν εχεις το νεο Cupra,το intercooler σου πιθανως να μην χρειαστει αλλαγη.
-
Όντως Tiger έχεις δίκιο. Μετά θα θέλει και ανάρτηση (που ίσως ήδη θέλει με το στάδιο 1). Έχω ακούσει για παιδιά που έβαλαν ανάρτηση και τους βοήθησε πολύ.
Εγώ αυτό που θέλω είναι λίγο παραπάνω δύναμη στην ευθεία. Η αλήθεια είναι ότι όση δύναμη κι αν έχεις τη συνηθίζεις μετά από λίγο.
Πάντως, ο βελτιωτής μου είπε ότι μηχανικά δεν πειράζουμε τίποτα.Έχω το Ibiza Cupra του 2005.
-
Ο χρήστης Kyriakos Varvaressos έγραψε:
Πάντως, ο βελτιωτής μου είπε ότι μηχανικά δεν πειράζουμε τίποτα.
Έχω το Ibiza Cupra του 2005.
Ολα τα μοντελα που φορανε Κ04 απο την μανα τους (χωρις προγραμμα κιολας ) έχουν σφυρήλατα.
-
Γιατί δεν βάζεις μόνο πρόγραμμα;
-
Gvala, έχω βάλει ήδη πρόγραμμα (APR 1o στάδιο), όμως τώρα νομίζω ότι θέλω λίγη παραπάνω δύναμη. Φυσικά δεν έχω βάλει εξάτμιση, 'ομως δεν πιστεύω ότι θα δω μεγάλη διαφορά..
-
http://www.seatclub.gr .Προγράμματα, τουρμπίνες, Κ04-01, κ04-023 και άλλα τέτοια θα βρεις πολλά γραμμένα εκεί.
-
Καλησπέρα,
Γεια σου Κυριάκο.
Αν ήδη έχεις 150 τουρμπάτα άλογα στη διάθεσή σου, δεν θα έμπλεκα σε καμμια περίπτωση με αναβαθμίσεις αυτού του τύπου (π.χ. τουρμπίνες, κ.λ.π.) γιατί ποιος ο λόγος να πληρώσεις ένα σκασμό χρήματα, για να ευχαριστηθείς ελάχιστα (για ρίξε μια ματιά στους δρόμους μας) ένα θηρίο που δεν θα ξέρεις πότε θα στην 'κάνει'! Γιατί μηχανήματα είναι κι αυτά...και έχουν κάποια όρια!
Για να γίνω παραπάνω κατανοητός, ας θυμηθούμε όλοι τι συνέβαινε με τον υπερχρονισμό παλιών επεξεργαστών για να αποδώσουν το κάτι τις παραπάνω! Οι πιο πολλοί μετά από λίγο έλιωναν!
Από την άλλη,..αν έχεις χρήματα για ξόδεμα και βρίσκεις πολύ συντηρητικά αυτά που λέω, τότε πριν κάνεις οτιδήποτε φρόντισε να συμβουλευτείς τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου και γενικά λειτούργησε συνολικά και με ψυχραιμία!
Αυτά από εμένα!
-
Treasure είσαι πολύ συνετός και σωστός. Από την άλλη, πολλές φορές είναι δύσκολο να χαληναγωγήσουμε τη 'λαιμαργία' μας
Θα δούμε....
-
Ο χρήστης treasure έγραψε:
Αν ήδη έχεις 150 τουρμπάτα άλογα στη διάθεσή σου,
Cupra=180 και πρόγραμμα, για πάνω από διακόσια (ονομαστικά) το κόβω ....
-
Treasure είσαι πολύ συνετός και σωστός. Από την άλλη, πολλές φορές είναι δύσκολο να χαληναγωγήσουμε τη 'λαιμαργία' μαςΘα δούμε....
Και 'γω μαζί σου είμαι Κυριάκο, και δεν είμαι και κάποιο τρομερό δείγμα σύνεσης! Κι εμένα μ'αρέσει να το 'πατάω' και να φροντίζω όσο καλύτερα μπορώ να έχω ένα καλά στημένο αυτοκίνητο (βλ. ποιοτικά ελαστικά, κ.λ.π.) και όλα τα σχετικά!
Απλά, αυτό που σου λέω είναι ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μια λέξη που κι εμένα σε αντίστοιχες με τις δικές σου σκέψεις μου έχουνε πει, και κάπου τελικά έχει νόημα!
Που ρε συ Κυριάκο να τρέξεις? Κι εγώ έχω 180 τουρμπάτα άλογα και πολλές φορές λέω και που τά'χω, σε ποιο δρόμο να τα τρέξω???
Από την άλλη, δεν κρίνω καμμία σκέψη αρκεί να είναι για το συμφέρον σου και όχι για το συμφέρον του φαναρτζή ή του λαστιχά ή του βελτιωτή!
-
Treasure είσαι πολύ συνετός και σωστός. Από την άλλη, πολλές φορές είναι δύσκολο να χαληναγωγήσουμε τη 'λαιμαργία' μας
Θα δούμε....Επειδη ομως σιγουρα θα θες να χαλιναγωγήσεις τα νεύρα σου και τα έξοδα σου, ρωτα και σε κανα αλλο βελτιωτη.
-
Όντως παιδιά είμαι στα 200+. Tiger γιατί μου προτείνεις να ρωτήσω και σε άλλο βελτιωτή? Έχεις κάτι υπ'όψη σου και μου το λες αυτό?
Πάντως προτιμώ τις επώνυμες λύσεις...Υ.Σ. Εδώ που τα λέμε η πιο συνετή αναβάθμιση θα ήταν μια καλή ρυθμιζόμενη ανάρτηση
-
Υ.Σ. Εδώ που τα λέμε η πιο συνετή αναβάθμιση θα ήταν μια καλή ρυθμιζόμενη ανάρτηση
Με την οποια θα πηγαινεις και πιο γρήγορα!
-
file mou min to skeftesai katholpu.kkk04 kai programa kateutheian.ta pistonia sou einai mia xara gia 250 aloga.an exeis to kainourgia cupra tote kai apo intercooler einai ok.isos xreiasteia kai mpek apo s3.eksatmisi oposdipote kai fusika allagi sti metadosi giati an xekinas tapa provlepo to normal disko sou na ginetai frygania!sos gia ta moutra tora,mia kali anartisi(kw var2) nomizo oti tha voithisei para poli.alla me 35 kgr ropi pou tha vgazei ti prama,prostokinito k xoris mpole ta moutra tha einai mesa sto paixnidi panta!eidika stin eliniki asfalto!
-
Ο χρήστης HARRIS MART έγραψε:
file mou min to skeftesai katholpu.kkk04 kai programa kateutheian.ta pistonia sou einai mia xara gia 250 aloga.an exeis to kainourgia cupra tote kai apo intercooler einai ok.isos xreiasteia kai mpek apo s3.eksatmisi oposdipote kai fusika allagi sti metadosi giati an xekinas tapa provlepo to normal disko sou na ginetai frygania!sos gia ta moutra tora,mia kali anartisi(kw var2) nomizo oti tha voithisei para poli.alla me 35 kgr ropi pou tha vgazei ti prama,prostokinito k xoris mpole ta moutra tha einai mesa sto paixnidi panta!eidika stin eliniki asfalto!Ιμπιζα cupra και ολες αυτες οι βελτιωσεις που προτεινεις, οδηγούν το συνολικό κόστος σε Leon Cupra! (κριμα που δε βγαινει πλέον).
Αν είναι αυτό που θέλει, τοτε μάλλον λάθος αυτοκίνητο αγόρασε ...... -
turbina+programma+anartisi+diskos=peripou 4000 euro.exakolouthei na einai arketa ftinotero.de sumainei oti epeidi to leon einai megalutero autokinito sto gkama tis seat tha to protimousan oloi.to ibiza einai 150kila elafrutero kai me autes tis veltioseis kai tin anartisi,to leon tha ithele episis polla lefta gia na to ftasei.episis to ibiza einai 2porto,neaniko eno me tin istoria tou stous dromous,isos goiteuei kapoious perissotero apo to oikogeneiako leon.peri orezes omos...ouden sxolion.allos vazei ta lefta alloste
IBIZA CUPRA KAI KO4