-
Καλημέρα. Ύστερα από αρκετά χρόνια τα κρικάκια (λαστιχένια) των τηλεχειριστηρίων του συναγερμού που μπαίνουν στο μπρελόκ των κλειδιών καταστράφηκαν τελείως. Εκανα διάφορες πατέντες που κράτησαν για λίγο, πήγα σε μία απίστευτη αντιπροσωπεία της GEMINI, όπου ένας τυπάκος μου είπε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. (χειρότερα και από τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς). Έχετε καμιά ιδέα; Μπορώ να χρησιμοποιήσω καινούργια διαφορετικά τηλεχειριστήρια, που θα συντονίσω στην συχνότητα του δικού μου συναγερμού τέλος πάντων κάτι αποτελεσματικό; Thanks
-
Καλημέρα. Ύστερα από αρκετά χρόνια τα κρικάκια (λαστιχένια) των τηλεχειριστηρίων του συναγερμού που μπαίνουν στο μπρελόκ των κλειδιών καταστράφηκαν τελείως. Εκανα διάφορες πατέντες που κράτησαν για λίγο, πήγα σε μία απίστευτη αντιπροσωπεία της GEMINI, όπου ένας τυπάκος μου είπε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. (χειρότερα και από τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς). Έχετε καμιά ιδέα; Μπορώ να χρησιμοποιήσω καινούργια διαφορετικά τηλεχειριστήρια, που θα συντονίσω στην συχνότητα του δικού μου συναγερμού τέλος πάντων κάτι αποτελεσματικό; Thanks
-
-
Aπό μέταλλο φτιάξε το μισό ενός κρίκου. Με κολλητήρι θερμαίνεις τη παλιά περιοχή και τοποθετείς το μέταλλο. Μπορείς για μεγαλύτερη σταθερότητα να 'στάξεις' λιωμένο πλαστικό, π.χ. καπάκι από BIC.
Aντιγραφή απλών τηλεχειριστηρίων γίνεται. Για συναγερμού δεν έχω ρωτήσει. -
Και εγω το ιδιο προβλημα ειχα, και μου το αντικαταστησαν το λαστιχακι και το περιβλημα (ειχαν φθαρει τα κουμπια) αμεσως, με αψογη εξυπηρετηση (θεσ/νικη). Μαλιστα μου δωσαν και ενα λαστιχακι ακομα για να το εχω. Τους ειχα ρωτησει τοτε για να μεταφερω το υπαρχων τηλεκοντρολ σε καποιο αλλο πιο στιβαρο, αλλα μου ειπαν οτι υπαρχουν ανταλλακτικα για το συγκεκριμενο κοντρολ και οτι δεν υπαρχει λογος να το κανω... δηλ δεν θα δικαιολογουσα τη διαφορα κοστους που πληρωσα τοτε (πριν κανα εναμιση χρονο ειχα δωσει €5...) ε οκ, δεν επεμενα
Απο καποιον ειχα ακουσει οτι μπορουν να σου προγραμματισουν ενα οποιοδηποτε κοντρολ... αλλα επειδη το ειδα σε πραξη αυτο, ο τυπος που το αγορασε αυτο, ενας ταριφας, ειχε προβλημα... αλλες φορες επιανε, αλλες οχι
μπορει ομως να φταιει και αυτος που το εκανε... δεν ξερω.
Καποια στιγμη αυτη ή την αλλη βδομαδα θα πρεπει να ξαναπαω στην αντιπροσωπεια, διοτι το 2ο κοντρολ δεν δουλευει καθολου... νομιζω απο πτωση
οποτε θα ξαναρωτησω τι γινεται ακριβως με τα λαστιχακια... μπορει οντως να σταματησαν την παραγωγη στο συγκεκριμενο προιον, και να εξαντληθηκαν τα αποθεματα.
-
Τώρα που μου το θύμισες, έχουν φθαρεί και τα κουμπιά, γενικά νομίζω ότι έχουν φθαρεί τόσο πολύ που είναι για πέταμα. Πάντως να πάτε μια βόλτα στην υποτιθέμενη αντιπροσωπεία της Gemini. Μπαίνω μέσα δεν υπάρχει άνθρωπος, αφού φωνάζω ακούγεται μία φωνή από το υπερπέραν, εεεε, από το πατάρι... Ανεβαίνω και βλέπω αραχτό έναν τύπο που φαινόταν ότι μόλις είχε βγεί από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φυσικά με εξυπηρέτησε άψογα: ' ... Δεν υπάρχουν αυτά φίλε...', ' Μήπως θα φέρετε κάποια στιγμή;' , 'Μπα...' Ωραίος ο παίχτης. Μήπως να ανέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη;
-
Ο χρήστης haris έγραψε:
Τώρα που μου το θύμισες, έχουν φθαρεί και τα κουμπιά, γενικά νομίζω ότι έχουν φθαρεί τόσο πολύ που είναι για πέταμα. Πάντως να πάτε μια βόλτα στην υποτιθέμενη αντιπροσωπεία της Gemini. Μπαίνω μέσα δεν υπάρχει άνθρωπος, αφού φωνάζω ακούγεται μία φωνή από το υπερπέραν, εεεε, από το πατάρι... Ανεβαίνω και βλέπω αραχτό έναν τύπο που φαινόταν ότι μόλις είχε βγεί από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φυσικά με εξυπηρέτησε άψογα: ' ... Δεν υπάρχουν αυτά φίλε...', ' Μήπως θα φέρετε κάποια στιγμή;' , 'Μπα...' Ωραίος ο παίχτης. Μήπως να ανέβω μια βόλτα Θεσσαλονίκη;α ρε φιλε, σε περιπτωση επεσες....
Τα κουμπια ειχαν φθαρει τοσο, που πατουσα πια κατευθειαν το κουμπακι της πλακετας... αλλα με το καινουργιο καλυμα ουδεν προβλημα
Παντως, το κλειδι του αυτοκινητου δεν το εχω πια κατευθειαν πανω στο κοντρολ, αλλα εχω ενδιαμεσα 3 μεταλλικους κρικους, οποτε υπαρχουν ανοχες
-
Ο χρήστης haris έγραψε:
Καλημέρα. Ύστερα από αρκετά χρόνια τα κρικάκια (λαστιχένια) των τηλεχειριστηρίων του συναγερμού που μπαίνουν στο μπρελόκ των κλειδιών καταστράφηκαν τελείως. Εκανα διάφορες πατέντες που κράτησαν για λίγο, πήγα σε μία απίστευτη αντιπροσωπεία της GEMINI, όπου ένας τυπάκος μου είπε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. (χειρότερα και από τον ηλεκτρολόγο της γειτονιάς). Έχετε καμιά ιδέα; Μπορώ να χρησιμοποιήσω καινούργια διαφορετικά τηλεχειριστήρια, που θα συντονίσω στην συχνότητα του δικού μου συναγερμού τέλος πάντων κάτι αποτελεσματικό; Thankshttp://www.ihosynthesi.gr Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησε τους. Νομίζω έχουν τηλεχ/ρια για όλα τα μοντέλα.
-
Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με το τηλεχειριστήριο της Gemini. Άλλαξα κουμπιά πριν δύο χρόνια περίπου (μάλλον τότε υπήρχαν ακόμη).
Το μεγάλο πρόβλημα όμως ήταν το πλαστικό κρικάκι που το στερέωνα στο μπρελόκ το οποίο συνέχεια έσπαγε. Βαρέθηκα να αλλάζω κουβούκλια (και μένω μακριά από την αντιπροσωπία).
Βρήκα όμως πατέντα και ησύχασα: εντόπισα σε πιο σημείο η πλακέτα μέσα δεν είχε κύκλωμα (σε κάποιο σχετικά ακριανό σημείο) και τράβηξα μια τρύπα 2 mm που διαπέρασε ΟΛΟ το κουβούκλιο κάθετα μαζί με την πλακέτα! Πέρασα ένα μεταλλικό κρικάκι και τέλος τα βάσανα. Αυτά για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα. -
Ο χρήστης Merlin έγραψε:
Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με το τηλεχειριστήριο της Gemini. Άλλαξα κουμπιά πριν δύο χρόνια περίπου (μάλλον τότε υπήρχαν ακόμη).
Το μεγάλο πρόβλημα όμως ήταν το πλαστικό κρικάκι που το στερέωνα στο μπρελόκ το οποίο συνέχεια έσπαγε. Βαρέθηκα να αλλάζω κουβούκλια (και μένω μακριά από την αντιπροσωπία).
Βρήκα όμως πατέντα και ησύχασα: εντόπισα σε πιο σημείο η πλακέτα μέσα δεν είχε κύκλωμα (σε κάποιο σχετικά ακριανό σημείο) και τράβηξα μια τρύπα 2 mm που διαπέρασε ΟΛΟ το κουβούκλιο κάθετα μαζί με την πλακέτα! Πέρασα ένα μεταλλικό κρικάκι και τέλος τα βάσανα. Αυτά για όποιον αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.Ωπ!!!
Σωστός!Μου έλυσες ένα πρόβλημα!
Τηλεχειριστήρια συναγερμού