-
Γεια χαρα.
Νεος εδω.
Θελω την βοηθεια σας,εαν μπορειτε.
Εχω προβλημα με τον συναγερμο μου.
Οταν οπλιζει δεν αναβουν τα φλας.
μου ειπαν να παω στην αντιπροσωπεια,πραγμα που σημαινει πως πρεπει να παρω αδεια.Δυσκολο.
Yπαρχει καποιος να μου πει κατι τεχνικο εαν ξερει;
Εχω ενα GT 124 (GT AUTO ALARM).Εχω τσεκαρει τα καλωδια και τουλαχιστον στην καμπινα,φαινονται ενταξει.
Τωρα θελω να δω και την κλεμα που ειναι στον συναγερμο επανω.
Ισως εχει φυγει καποιο καλωδιο.
Μηπως ξερετε τα χρωματα και πως πανε;
Δηλαδη,ποια πανε στα φλας;
Αυτα και ευχαριστω. -
Γεια χαρα.
Νεος εδω.
μου ειπαν να παω στην αντιπροσωπεια,πραγμα που σημαινει πως πρεπει να παρω αδεια.Δυσκολο.
Εχω ενα GT 124 (GT AUTO ALARM).Εχω τσεκαρει τα καλωδια και τουλαχιστον στην καμπινα,φαινονται ενταξει.
Αυτα και ευχαριστω. -
Γεια χαρα.
Νεος εδω.
Αυτα και ευχαριστω. -
Ο χρήστης kristiansen έγραψε:
Γεια χαρα.
Νεος εδω.
Αυτα και ευχαριστω.φίλε μου αν θυμάμαι καλά έχουμε τον ίδιο ακριβώς μοντέλο συναγερμού.Αν θές μπορώ να δω τα χρώματα απο τα καλώδια στην ασφαλειοθήκη που έχει καθώς και τα dip switches που έχει εσωτερικά να δούμε έαν συμφωνούμε.
-
Απο οτι εχω δει οι ασφαλειες και τα καλωδια δεν εχουν προβλημα.
Επισης,καποιες φορες οχι συχνα,αναβουν,οποτε υποθετω πως δεν κανει καπου καλη επαφη το καλωδιο.
Τα καλωδια που καταληγουν στην κολονα του οδηγου,ερχονται οκ.Τουλαχιστον ετσι φαινεται.
Επισης τα καλωδια καταλγουν και ενωνονται με τα υπαρχον καλωδια του αυτοκινητου.
Δηλαδη,υπαρχει το καλωδιο του αυτοκινητου και πανω εκει διακλαδωνεται το καλωδιο του συναγερμου.
Ολα τα αλλα σχετικα με τον συναγερμο λειτουργουν κανονικα.
Και τα φλας και τα αλαρμ,δουλευουν κανονικα.Μονο κατα τον συναγερμο δεν δουλευουν.
Παντως το βραδακι που θα ειμαι σπιτι,θα σου γραψω αυτα που ζητας.
Σε ευχαριστω. -
Λοιπον...
Εχουμε και λεμε.Καλωδια που καταληγουν μεσα στην καμπινα.
(αυτα που μενουν στην μηχανη,το ενα παει στην μπατταρια και το αλλο στην ασφαλειοθηκη).Μαυρο
πρασινο-μαυρο
κιτρινο-γκριζο
κοκκινο-γκριζο
2 πορτοκαλι
ροζ
πρασινο-καφε
κοκκινο.Συνολο 9.
και οι διακοπτες ειναι
1 2 3 4 off
5 6 on
Αυτα.
Θα περιμενω απαντηση σου.
Οπως επισης,επαναλαμβανω,με ενδιαφερει ποια χρωματα καλωδιων,πανε στα φλας.
Αν γνωριζετε κατι αλλο βεβαια,δεκτον.
Ευχαριστω. -
Βρε μπας και θέλεις να τον εγκαταστήσεις μόνος σου και ρωτάς? Δεν είναι κακό! Καλή επιτυχία αν πρόκειτε για το αυτοκίνητο σου και κακή αν πρόκειτε για άλλο.
-
xaxaxaxa
οχι βρε παιδια.
απλα θελω να τον επισκευασω.
απλα τα πραματα. -
Βρε παιδιά το θεωρείτε σωστό να γίνετε ανοικτή συζήτηση για τη συνδεσμολογία ενός συναγερμού;
Καλοπροαίρετα πάντα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βρε παιδιά το θεωρείτε σωστό να γίνετε ανοικτή συζήτηση για τη συνδεσμολογία ενός συναγερμού;Καλοπροαίρετα πάντα.
Οχι και για αυτό έστειλα pm στον φίλο για τα καλώδια και δεν το προχώρησα δημόσια.
-
Αν και δεν νομιζω οτι οι συναγερμοι και οι καλωδιωσεις του μπορει να δημιουργησουν προβλημα,μετα απο εναν ελεγχο,ξηλωμα ταπετσαριας,μετρηση καλωδιων το προβλημα λυθηκε.
Ειχε μαζεψει αλατα απο την μπαταρια μια ασφαλειοθηκη και δεν εκανε καλα την επαφη με τα καλωδια για τα φλας.
Αν καποιος καποτε εχει το ιδιο προβλημα θα μπορεσω να τον βοηθησω εαν μου στειλει ενα μνμ.
Ευχαριστω παντως και καλη Ανασταση σε ολους.
Προβλημα με συναγερμο.