-
Για σας
ειναι το συγκεκριμενο αυτοκινητο καταληλο για ενα 20αρη
με οδηγηκες ανησιχιες ;Ποιο αλλο αυτοκινητο αναλογου κοστους
θεωρειται καλυτερο; -
Για σας
θεωρειται καλυτερο; -
Για σας
θεωρειται καλυτερο; -
Renault Clio 1.4 16V... Το punto είναι 'τελεία' μπροστά του.
-
To αυτοκίνητο έχει πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης.
Όταν λες 'οδηγικές ανησυχίες',τι εννοείς;Έχει σημασία αυτό,γιατί δεν είναι καθαρόαιμο,όπως π.χ. ένα rallye,ειδικά από τη στιγμή που έχει μη απενεργοποιήσιμο esp.Είναι ένα σβέλτο,ευχάριστο αυτοκίνητο πόλης.Εγώ έχω ερωτευθεί το πακέτο κιβώτιο-κινητήρας (όχι τόσο τον επιλογέα) που είναι διασκεδαστικά και του χαρίζουν αξιοπρεπέστατες για την κατηγορία-τιμή του επιδόσεις.Από οδηγική εμπειρία,πώς πας;Θα το οδηγάει κανείς άλλος,όπως μαμά,αδερφή κλπ;Παίζουν ρόλο κι αυτά.
Απάντησέ μου και επανέρχομαι... -
δυστηχως στη Κυπρο δεν ερχεται ουτε το rally ουτε το saxo 1.6 vts
το αυτοκινητο ειναι για προσωπικη και μονο χρηση με προοπτικη
εμπλοκης σε αγωνες
οδηγικες ανυσηχιες-εχω ελαχιστη πειρα και θελω να μαθω να οδηγω γρηγορα και με σχετικη ασφαλεια -
Ο χρήστης photis έγραψε:
...εχω ελαχιστη πειρα και θελω να μαθω να οδηγω γρηγορα και με σχετικη ασφαλεια...Θα σου πρότεινα να πάρεις τα πράγματα ανάποδα: να μάθεις να οδηγείς σχετικά γρήγορα με ασφάλεια.
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Renault Clio 1.4 16V... Το punto είναι 'τελεία' μπροστά του.Μήπως υπερβάλεις λίγο?
-
Η υπερβολή είναι τρόπος τονισμού της άποψης. Μην την παίρνουμε και τοις μετρητοίς! Και εγώ πιστεύω ότι το Κλιό μπορεί να προσφέρει περισσότερο ενδιαφέρον.
-
τo ignis spor το σκεφτικες καθολου?
-
Θα σου προτεινα το 206 1,6 ή αν μπορεις παραπανω το 2λιτρο...
-
σάββα, πες με ξενέρωτο, αλλά σε 20χρονο οδηγό με ελάχιστη εμπειρία δεν θα πρότεινα ποτέ δίλιτρο αυτοκίνητο.
το ίγκνις σπορ είναι όντως μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική (το έχω ερωτευτεί αυτό το αυτοκινητάκι, κι ας έχω οδηγήσει μόνο το 1.3), αλλά ο άκαμπτος άξονας πίσω και οι νευρικές του αντιδράσεις με προβληματίζουν, ειδικά αν πρόκειται να το οδηγεί νέος οδηγός.
το punto είναι μια πολύ καλή all-around και τίμια πρόταση στην κατηγορία. σβέλτο, αξιόπιστο και καλοφτιαγμένο (πλέον), φτηνό στην κτήση και με φτηνά ανταλλακτικά. κι εμένα η επιλογή μου πάντως θα ήταν το κλιό 1.4, αλλά τίθεται και θέμα προσωπικής αισθητικής, και το κλιό είναι σχέδιο love-or-hate. επίσης το κλιό αντικαθίσταται σύντομα - αν και κρίνοντας από τις φωτογραφίες του αντικαταστάτη που έχουν κυκλοφορήσει, αυτός είναι μάλλον λόγος να βιαστείς να πάρεις το 'παλιό', παρά να περιμένεις το καινούργιο
και πάνω απ' όλα, φίλε photis, ακολούθησε τη συμβουλή του takisb: μάθε να οδηγείς με απόλυτη ασφάλεια, κι ας είναι και σχετικά αργά. όλα τα άλλα θα έρθουν με τον καιρό...
-
Πιστευω και εγω οτι το κλιο ειναι καλυτερο απο το punto overall.
Ειναι σαφως πιο στριφτερο,εχουν τις ιδιες επιδοσεις πανω κατω και το κλιο εχει καλυτερο εσωτερικο...
Το ignis sport το εκανα test drive στα Μεγαρα και μου αρεσε πολυ αν και αυτο που οδηγησα πρεπει να ηταν σφικτο ακομα....
Ειναι παντως πιο γρηγορο και πιο απολυτο απο τα 2 προηγουμενα. -
Καλο το clio ,λιγο πιο αργο απο το sporting αλλα με λιγο καλυτερα οδηγικα χαρακτηριστικα. Παντος αυτο που τελικα με κερδισε στο sporting
ειναι ο πιο πληρες εξοπλισμος με σχεδο ιδια τιμη αγορας (για τη Κυπρο)
ιδιαιτερα οι ''ηλεκτρονικοι φυλακες αγγελοι ''πιστευω ειναι μεγαλο
πλεονεκτιμα στη περιπτωση μου ,εσεις τι νομιζεται ?
Ποια η γνωμη σας για το ibiza 101hp?
ευχαριστω για τις χρησιμες συμβουλες σας. -
Ε τζιαι πού είσαι ρε πελλέ?
-
Το esp μάλλον είναι καλό αφού σε προστατεύει από τυχόν βλακεία που θα κάνεις.Το κακό είναι ότι δεν απενεργοποιείται.Φαντάζομαι όταν θα βελτιωθείς οδηγικά,θα είναι εκνευριστικό.Πάντως γενικά πιστεύω πως είναι ένα αυτοκίνητο που συγχωρεί λάθη,ενώ παράλληλα ευχαριστεί-καλό για ένα νέο οδηγό.
Το Punto έχει πολύ μεγαλύτερους χώρους και ίσως να σε βολέψει περισσότερο η θέση οδήγησης από αυτή του clio,το οποίο έχει άρκετά οριζόντιο τιμόνι (πριν το τελευταίο facelift τουλάχιστον)΄.Πώς και μη γιαπωνέζικο/2θέσιο diesel αυτοκίνητο στην Κύπρο;Περίεργο μου φαίνεται...
Που ακριβώς στο νησί βρίσκεσαι;Πατρίδα βλέπεις... -
Ο χρήστης photis έγραψε:
Για σας
θεωρειται καλυτερο;Αν και οπαδός της ιταλικής βιομηχανίας δεν είμαι οπαδός της fiat. Πιστέυω ότι με αυτά τα λεφτά καλή λύση είναι το corsa με τους κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης (1.4 twinport νομίζω δίνει 90 ίππους) καθώς και το clio ίδιων κυβικών. Το 206 είναι επίσης αξιόλογο.
Απο εκεί και πέρα το ibiza είναι μέτριο και ουδέτερο (1.4 75 hp που έχω οδηγήσει), το punto αρκετά γρήγορο αλλα μέτρια ποιότητα κατασκευής, το yaris δεν ενδύκνειται για γρήγορη οδήγηση. Τους κορεάτες μην τους κοιτάζεις καν. -
σκεφτομαι να βαλω στο punto πλαινες ποδιες και καμια μπουκα. ξερεις κανενας απο που. να παω σε φιατ ή οχι? υπαρχει περιπτωση η μπουκα να βρισκει κατω στις αθανατες ελληνικες λακουβες λογω του χαμηλου προφυλακτηρα?
-
Ο χρήστης fps έγραψε:
σκεφτομαι να βαλω στο punto πλαινες ποδιες και καμια μπουκα. ξερεις κανενας απο που. να παω σε φιατ ή οχι? υπαρχει περιπτωση η μπουκα να βρισκει κατω στις αθανατες ελληνικες λακουβες λογω του χαμηλου προφυλακτηρα?βαλε και καλο στερεοφονικο να ακουγεται ο Βολανης καλα και αυτοκολλητα απο το περιοδικο BURN.
το χρωμα εννοειται κιτρινο
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
σκεφτομαι να βαλω στο punto πλαινες ποδιες και καμια μπουκα. ξερεις κανενας απο που. να παω σε φιατ ή οχι? υπαρχει περιπτωση η μπουκα να βρισκει κατω στις αθανατες ελληνικες λακουβες λογω του χαμηλου προφυλακτηρα?
βαλε και καλο στερεοφονικο να ακουγεται ο Βολανης καλα και αυτοκολλητα απο το περιοδικο BURN.
το χρωμα εννοειται κιτρινο
[list:j5ds2snu]Xαλαρα +20 αλογα [/list:u:j5ds2snu]
fiat punto 1.4 sporting