-
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΡΑΛΥ.
ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ,ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ,ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ?
ΕΝΝΟΗΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΙΣ ΔΩ ΟΛΕΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ?
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ. -
ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΡΑΛΥ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ. -
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ. -
Η λέσχη του ΑΟΘ έχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε αγώνα.
Κοίτα εδώ.
http://www.aoth.gr/2004/rally_thermaikou/main.htm
Α και που σαι, βγάλτε επιτέλους κάποιος κανένα πανω 'Forza Galfas' σε καμιά ειδική !!!!
-
Ο χρήστης opelkadett έγραψε:
...
ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΜΗ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... ace_id=240
http://www.aoth.gr/2004/rally_thermaikou/info.htmΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ 3 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ...
ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ. -
[quote='glf']Η λέσχη του ΑΟΘ έχει αναλυτικές πληροφορίες για κάθε αγώνα.
Κοίτα εδώ.
http://www.aoth.gr/2004/rally_thermaikou/main.htm
Α και που σαι, βγάλτε επιτέλους κάποιος κανένα πανω 'Forza Galfas' σε καμιά ειδική !!!! [/quote
ρε συ νικο μπηκα στο site αλλα δεν μου κατεβαζει το χαρτη.
θα λαβεις συμμετοχη?
θα με πεις λειπει ο μαης απο τη σαρακοστη
βασιληςευχαριστω παντος.
-
Ο χρήστης opelkadett έγραψε:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ.οι πληροφοριες που ζητας θα τις βρεις σε ολα τα παραπανω site οπως επίσης και στο site του ΣΟΑΑΒΕ http://www.soaave.gr θα ηθελα ομως να σας παρακαλέσω οταν ανοιγετε ενα θέμα να είστε λίγο προσεκτικοί.Οι περισσότεροι αγώνες στην Έλλάδα ανάλογα με την ονομασία τους υποδηλώνουν και την περιοχή οπυ πρόκειται να διεξαχθούν.Π.χ. δεν μπορει να γίνει Ραλλύ ΔΕΘ στην Αθήνα ούτε Αττικό Ράλλυ στην Θεσσαλονίκη.Το Ράλλυ Θερμαϊκου είναι επίσης πολύ γνωστός και μεγάλος αγώνας και διεξάγεται ούτως η άλλως στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτήν. Αυτό απλώς σαν φιλική παρατήρηση στον φίλο που ίσως να μήν γνωρίζει και φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει μπορεί να μάθει όμως.Αν θυμάμαι καλά ο ίδιος φίλος είχε ανοίξει το ίδιο θέμα με τον ίδιο τίτλο.Ελπίζω αφού ενημερωθείς απο τα παραπάνω site να σε δούμε και στα βουνά.
-
Ο χρήστης john7719 έγραψε:
Το Ράλλυ Θερμαϊκου είναι επίσης πολύ γνωστός και μεγάλος αγώνας και διεξάγεται ούτως η άλλως στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτήν.Kαι προφανώς Θερμαϊκός κόλπος ΔΕΝ υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα!
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Το Ράλλυ Θερμαϊκου είναι επίσης πολύ γνωστός και μεγάλος αγώνας και διεξάγεται ούτως η άλλως στην Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από αυτήν.
Kαι προφανώς Θερμαϊκός κόλπος ΔΕΝ υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα!
ΣΩΣΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ!
-
Ο χρήστης john7719 έγραψε:
Π.χ. δεν μπορει να γίνει Ραλλύ ΔΕΘ στην Αθήνα ούτε Αττικό Ράλλυ στην ΘεσσαλονίκηΕχει γίνει Αττικό στη Δυτική Πελοπόννησο (με κέντρο το Ναύπλιο, νομίζω) στις αρχές της δεκαετίας του '90
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.........
Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ............
ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΛΙ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ 27-28 ΜΑΡΤΙΟΥ.
ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ,ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
**ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ 3 ΑΠΡΙΛΗ........... ** ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΚΑΘΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΤΡΑΓΩΔΙΑ..............ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΡΑΛΙ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.............. -
Θες να βάλω και βύσμα για στρατηγό ?
-
Ο χρήστης nikoswrc έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.........
**ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗ 3 ΑΠΡΙΛΗ........... ** ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΚΑΘΩΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............Αχ βρε Νίκο...κουράγιο!!!...Καλός πολίτης βρεεεεεε!!!!
Ακρόπολις θα προλάβεις? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.........
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ..............Αχ βρε Νίκο...κουράγιο!!!...Καλός πολίτης βρεεεεεε!!!!
Ακρόπολις θα προλάβεις?ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΩ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ!
ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΔΕ ΣΥΖΥΤΑΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΛΗ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΩ! -
Ενδεχομένως να αλλάξει η 3η-6η ειδική διαδρομή του Ράλλυ Θερμαϊκού.
Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.aoth.gr και ακολουθείστε τον σύνδεσμο στην πρώτη σελίδα στα αριστερά. -
Δεν είδα τίποτα. Για βοήθα λίγο ακόμη.
-
*Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
33ο ΡΑΛΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ
Ενημερώνουμε τους αγωνιζόμενους που προτίθονται να λάβουν μέρος στο 33ο Ράλλυ Θερμαικού, ότι λόγω έκτακτων έργων στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου πιθανόν να μην επιτραπεί η διεξαγωγή της 3ης-6ης Ε.Δ. Παλαιόκαστρο η οποία και θα αντικατασταθεί απο την Οργάνωση με την Ειδική Διαδρομή Αγιος Πρόδρομος-Παλαιόκαστρο.
Οριστική απόφαση θα εκδοθεί απο την Νομαρχία Χαλκιδικής και την Αστυνομική Διεύθυνση την Τρίτη 16/3/2004.Απο την Γραμματεία του Α.Ο.Θ.*
-
Από το Site του Α.Ο.Θ.:
*Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πολυγύρου, η Ειδική Διαδρομή 3η και 6η Παλαιόκαστρο του 33ου Ράλλυ Θερμαικού δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των συγκοινωνιακών έργων που εκτελούνται στην εθνική οδό Παλαιοκάστρου-Πολυγύρου και της υποχρεωτικής παράκαμψης της κυκλοφορίας μέσα απο την προγραμματισμένη ειδική του Παλαιοκάστρου.
Η Οργανωτική Επιτροπή του 33ου Ράλλυ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ με την σύμφωνη γνώμη της ΕΘ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι, η Ε.Δ. 3η και 6η θα αντικατασταθεί με την Ειδική Διαδρομή του Αγίου Προδρόμου προς Παλαιόκαστρο μήκους 5χλμ.
Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τον χώρο διεξαγωγής του Service Park.Απο την Οργανωτική Επιτροπή*
-
κατάλαβα... το ΣΚ θα δούμε πολύ κόσμο να γράφει
-
niko mporei na ta poume kai apo konta me to kainourgio terataki,xereis pio lew
ΡΑΛΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ