-
Καλημέρα σε όλους σας.
Χτες μου έτυχε κάτι από αυτά που δεν μπορεί να αποφύγει κανείς και πραγματικά έχασα το μυαλό μου. Εδώ και 2 μήνες απολαμβάνω το νέο μου Leon (το 1,4 Signo που παρεμπιπτόντως δεν είναι και τόσο αδύνατο, όσο τουλάχιστον λένε). Σχεδόν κάθε μέρα έψαχνα να εντοπίσω γρατσουνιές (μιας και είναι σύνηθες φαινόμενο να περνάει κάποιος ή κάποια νεαρής και ευαίσθητης ηλικίας και να ρίχνει μια γρατσουνιά με το κλειδί σε ένα καινούριο αυτοκίνητο), τέλος πάντων πήρα την κρυάδα μου ένα πρωινό και ησύχασα .
Στο ψητό τώρα, χτες λοιπόν κατάφερα και το γρατσούνισα μόνος μου, με τον υαλοκαθαριστήρα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν σας αλλά προφανώς κάτι είχε σφηνώσει μεταξύ παρμπρίζ και υαλοκαθαριστήρα και μου τράβηξε ένα ωραίο ημικύκλιο από κάτω έως επάνω στο παρμπρίζ ακριβώς στο ύψος των ματιών μου. Την ίδια στιγμή φυσικά λόγω του συνδρόμου του νέου αυτοκινήτου η ίδια ακριβώς γρατσουνιά δημιουργήθηκε σε πολλά μέρη του σώματος μου και τον χαρακτηριστικό ήχο τον «ακούω» κάθε φορά που μπαίνω μέσα .
Ερώτηση: έχει τύχει σε κάποιον από εσάς? 13 χρόνια οδηγώ και έχω αλλάξει 4 αυτοκίνητα και ποτέ μα ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο.
Αν σας έτυχε τι κάνατε? (ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων και μετά βαριοπούλα στο παρμπρίζ?) ή υπάρχει κάτι αντίστοιχο με ένα υγρό που χρησιμοποιείτε στα CDs και αφαιρεί τις γρατσουνιές? (αν και δεν πιστεύω... αλλά ρωτώντας φτάνεις στην πόλη λέει μια παροιμία).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημέρα σε όλους σας.
Χτες μου έτυχε κάτι από αυτά που δεν μπορεί να αποφύγει κανείς και πραγματικά έχασα το μυαλό μου. Εδώ και 2 μήνες απολαμβάνω το νέο μου Leon (το 1,4 Signo που παρεμπιπτόντως δεν είναι και τόσο αδύνατο, όσο τουλάχιστον λένε). Σχεδόν κάθε μέρα έψαχνα να εντοπίσω γρατσουνιές (μιας και είναι σύνηθες φαινόμενο να περνάει κάποιος ή κάποια νεαρής και ευαίσθητης ηλικίας και να ρίχνει μια γρατσουνιά με το κλειδί σε ένα καινούριο αυτοκίνητο), τέλος πάντων πήρα την κρυάδα μου ένα πρωινό και ησύχασα .
Στο ψητό τώρα, χτες λοιπόν κατάφερα και το γρατσούνισα μόνος μου, με τον υαλοκαθαριστήρα. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κανέναν σας αλλά προφανώς κάτι είχε σφηνώσει μεταξύ παρμπρίζ και υαλοκαθαριστήρα και μου τράβηξε ένα ωραίο ημικύκλιο από κάτω έως επάνω στο παρμπρίζ ακριβώς στο ύψος των ματιών μου. Την ίδια στιγμή φυσικά λόγω του συνδρόμου του νέου αυτοκινήτου η ίδια ακριβώς γρατσουνιά δημιουργήθηκε σε πολλά μέρη του σώματος μου και τον χαρακτηριστικό ήχο τον «ακούω» κάθε φορά που μπαίνω μέσα .
Ερώτηση: έχει τύχει σε κάποιον από εσάς? 13 χρόνια οδηγώ και έχω αλλάξει 4 αυτοκίνητα και ποτέ μα ποτέ δεν μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο.
Αν σας έτυχε τι κάνατε? (ασφάλεια για θραύση κρυστάλλων και μετά βαριοπούλα στο παρμπρίζ?) ή υπάρχει κάτι αντίστοιχο με ένα υγρό που χρησιμοποιείτε στα CDs και αφαιρεί τις γρατσουνιές? (αν και δεν πιστεύω... αλλά ρωτώντας φτάνεις στην πόλη λέει μια παροιμία).Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλημέρα σε όλους σας.
-
LOIPON FILE MOU EIXE TIXEI TO IDIO SKINIKO ME TO PROIGOUMENO MOU AUTOKINITO nissan micra! Sthn ethniki lamias pigena iremos to taxidi mou kai xafnika efugan apo ena fortigo xalikia KOTRONES pisa den xerw giati variotane na ta desi opos ginete sinithos kai opos entromos na min xaso ton elenxo anoigw tous ialokatharistires mou kai sxediasa to bampriz mou! dystixws to allaxa giati exw kai egw to sydromo! Ton ioulio agorasa kai egw to seat leon 1.4 signo lla rcd pou kathe allo apo adynamo einai, se sigrisi me to nissan primera tou patera mou 100ps tou 98 anevazei grigorotera kai einai arketa dinato kai stin ethniki se prosperaseis! episeis mou ekane entyposei oti ta xaraktiristika pou grafei to vivliaraki kai to kapaki tis mixanis mou den einai idio me to proigoumeno leon signo pou eixe to gnosto kapaki tou golf! episeis den exw dei na exoun alaxei kati sta xaraktiristika ton periodikon? mimpos eimai monos mou kai exw parei lathos amaxi den xerw. pantos mia xara paei strivei kai propantos den trizei edw kai 5 mhnes se antixoes sinthikes pou skarfalono!>
-
Δυστυχως απο' οτι φαινεται τα τζαμια του GROUP παραειναι ευαισθητα (εχω OCTAVIA).
Και γρηγορα φθειρονται απο τους υαλοκαθαριστηρες και χαραζονται σε
ανοητες περιπτωσεις (εννοω χωρις να υπαρχει ιδιαιτερη πιεση ή σοβαρο
αντικειμενο που κανει την ζημια) ή σπανε (ραγιζουν). Με τις ασφαλιστικες
αν δεν το σπασεις, δεν νομιζω οτι στο αλλαζουν μονο με γρατζουνια, ρωτα
ομως καλυτερα! Υπαρχει καποιος στα Πατησια που αφαιρει γρατζουνιες
οπως λεει, δεν τον εχω δοκιμασει ομως σε γρατζουνια. -
Ο χρήστης Kostas-Leon έγραψε:
Καλημέρα σε όλους σας.Χτες μου έτυχε κάτι από αυτά που δεν μπορεί να αποφύγει κανείς και πραγματικά έχασα το μυαλό μου. Εδώ και 2 μήνες απολαμβάνω το νέο μου Leon (το 1,4 Signo που παρεμπιπτόντως δεν είναι και τόσο αδύνατο, όσο τουλάχιστον λένε). Σχεδόν κάθε μέρα έψαχνα να εντοπίσω γρατσουνιές (μιας και είναι σύνηθες φαινόμενο να περνάει κάποιος ή κάποια νεαρής και ευαίσθητης ηλικίας και να ρίχνει μια γρατσουνιά με το κλειδί σε ένα καινούριο αυτοκίνητο), τέλος πάντων πήρα την κρυάδα μου ένα πρωινό και ησύχασα .
Υπάρχουν μηχανήματα που αφαιρούν τις ρωγμές (για γρατζουνιές ακόμα ποιο εύκολο). Φαντάζομαι το θερμαίνουν και ρίχνουν κάτι να γεμίσουν τα κενά. Εδώ λεγονται auto glass και είναι πολλά, φαντάζομαι θα υπάρχουν και στην Αθήνα (το κόστος είναι χαμηλό). Πάντως μην αλλάξεις παπρίζ αμέσως γιατί είναι ακριβό πριν δεις αν μπορεις να το επισκευάσεις.
-
Ο χρήστης steve έγραψε:
Δυστυχως απο' οτι φαινεται τα τζαμια του GROUP παραειναι ευαισθητα (εχω OCTAVIA).
Και γρηγορα φθειρονται απο τους υαλοκαθαριστηρες και χαραζονται σε
ανοητες περιπτωσεις (εννοω χωρις να υπαρχει ιδιαιτερη πιεση ή σοβαρο
αντικειμενο που κανει την ζημια) ή σπανε (ραγιζουν). Με τις ασφαλιστικες
αν δεν το σπασεις, δεν νομιζω οτι στο αλλαζουν μονο με γρατζουνια, ρωτα
ομως καλυτερα! Υπαρχει καποιος στα Πατησια που αφαιρει γρατζουνιες
οπως λεει, δεν τον εχω δοκιμασει ομως σε γρατζουνια.Μήπως ξέρεις πως θα τον βρω?
ή που θα βρω περισσότερες πληροφορίες?
Σε ευχαριστώ. -
Μου είπαν για έναν κοντά στο εργοστάσιο Επίπλων ΕΝΑ&ΕΝΑ, (οδός Φιλαδελφέως είναι εκεί κοντά; ) που φτιάχνει τα παρμπριζ αν χαραχτούν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά από ότι φαίνεται είναι γνωστός στα συνεργεία, οπότε ρώτα να σου πούν.
Επίσης στην οδό Γλυκερίας στο Γαλάτσι (στο αριστερό μας χέρι πηγαίνοντας προς Κυψέλη, ΑΦΟΥ περάσουμε την εκκλησία) είναι ένας που φτιάχνει ρωγμές, ή καλύπτει τρύπες (πχ από πετραδάκια). Έχει τύχει να τον χρησιμοποιήσω για πετραδάκι (στο παλιό αγωνιστικό). Έφτιαξε κατά πολύ το σημάδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξαφανίστηκε. Επίσης αυτός μπαλώνει ρωγμές κλπ, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι για απλή γρατζουνιά, αλλά δε χάνεις κάτι να το ψάξεις. Πάλι δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τον είχε πάρει το μάτι μου σε περιοδικά αυτοκινήτου να διαφημίζεται στο τελευταίο τμήμα του περιοδικού (στις μικρές διαφημίσεις).
Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις
Η αντικατάσταση θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουν. Με το σκεπτικό Don't fix it if it works δεν θα το άλλαζα με τον φόβο μήπως πέσω στην περίπτωση και δεν το στεγανοποιήσουν καλά και κάνω ντους όποτε βρέχει. Και βρέχει συχνά τελευταία... -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Μου είπαν για έναν κοντά στο εργοστάσιο Επίπλων ΕΝΑ&ΕΝΑ, (οδός Φιλαδελφέως είναι εκεί κοντά; ) που φτιάχνει τα παρμπριζ αν χαραχτούν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά από ότι φαίνεται είναι γνωστός στα συνεργεία, οπότε ρώτα να σου πούν.Επίσης στην οδό Γλυκερίας στο Γαλάτσι (στο αριστερό μας χέρι πηγαίνοντας προς Κυψέλη, ΑΦΟΥ περάσουμε την εκκλησία) είναι ένας που φτιάχνει ρωγμές, ή καλύπτει τρύπες (πχ από πετραδάκια). Έχει τύχει να τον χρησιμοποιήσω για πετραδάκι (στο παλιό αγωνιστικό). Έφτιαξε κατά πολύ το σημάδι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξαφανίστηκε. Επίσης αυτός μπαλώνει ρωγμές κλπ, δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι για απλή γρατζουνιά, αλλά δε χάνεις κάτι να το ψάξεις. Πάλι δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά τον είχε πάρει το μάτι μου σε περιοδικά αυτοκινήτου να διαφημίζεται στο τελευταίο τμήμα του περιοδικού (στις μικρές διαφημίσεις).
Δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις
Η αντικατάσταση θα ήταν το τελευταίο που θα σκεφτόμουν. Με το σκεπτικό Don't fix it if it works δεν θα το άλλαζα με τον φόβο μήπως πέσω στην περίπτωση και δεν το στεγανοποιήσουν καλά και κάνω ντους όποτε βρέχει. Και βρέχει συχνά τελευταία...Σε ευχαριστώ GeorgeTabs να σαι καλά
-
Ο χρήστης Kostas-Leon έγραψε:
Σε ευχαριστώ GeorgeTabs να σαι καλάΠαρακαλώ!!
Και αν τελικά το φτιάξεις (επιδιόρθωση) πες μας εδώ στο θέμα αυτό τις εμπειρίες σου, γιατί σίγουρα αργά ή γρήγορα θα τις χρειαστούμε! -
AUTO PRO, Αγ. Γλυκεριας 17 Γαλατσι. Ηταν εκει αλλα εχει μετακομισει προς Πατησια.
Δοκιμασε τα τηλ.2102912762, 0944556066 μηπως τον πετυχεις.
Εγω επισκευασα εξωτερικη (επιφανειακη) ρωγμη 15 cm απο πετραδακι. Αφαιρεσε τον αερα
και το κολλησε. Επρεπε να προσπαθησεις πολυ για να δεις οτι κατι υπαρχει.
Δυστυχως υστερα απο 5 μηνες και καποιους χωματοδρομους ξαναπηρε αερα και μετα απο
μια ζεστη μερα στον ηλιο ξαναραγισε 8 cm. Το ξανακολλησαμε (κατα τα λεγομενα του
συμβαινει 1 στα 1000 αυτο) και απο τοτε δεν εκανε τιποτα (ακομα)! Ομως τωρα
η ρωγμη ειναι ορατη γιατι μετακινηθηκαν ελαφρα τα κομματια (ισα που το νοιωθεις
με το νυχι, το νοιωθεις ομως, ενω πριν δεν συνεβαινε αυτο). Δεν εχει μηχανημα
που λοιωνει το τζαμι. Ειδα στα διαφημιστικα του επισκευες γρατζουνιων και φαινονται
καλες, αλλα τα παντα φαινονται καλα στην διαφημηση! -
φιλε,Kostas-Leon,την πατησα εχτες το βραδυ σε ταξιδι.κολλησε ενα πετραδακι στον καθαριστηρα και μου εκανε μια χαρακια,ευτυχως σε χαμηλο σημειο.Αυτο που με ανησυχει ειναι μην ανεβει προς τα πανω και μου ανοιξει.αν καταφερες τιποτα με τους μαστορους,ενημερωσε με.
Έτυχε σε κανέναν σας?