Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    D
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 15
    • Best 0
    • Groups 0

dimsch

@dimsch

Please enter occupation - Please enter your interests

0
    Profile views
    15
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

dimsch Unfollow Follow

Latest posts made by dimsch

• RE: Ένα ακόμα SUV στους δρόμους...

Dimsch καλησπέρα και από εμένα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί πρόσφατα είχα περάσει τα ίδια. Βέβαια δεν είναι άσχημη όλη αυτή η διαδικασία έρευνας καινούριου αυτοκινήτου, ισα-ισα, αλλά υπάρχει το αίσθημα του να πάρω κάτι όμορφο, οικονομικό όσον το δυνατόν γίνεται πιο κοντά στα μέτρα μου μου ταυτόχρονα να μην με απογοήτευσει η αξιοπιστία του. Κοίταξα αρκετά suv, qasqhai, ch-r, kona, tuscon, 3008, c5, karoq,kodiak. Το budget μου ήταν μέχρι 25000. Αλλά τα έκοψα λόγω ομορφιάς ( αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό) , αλλά λόγω ποιότητας ( σε σχέση με κάποια άλλα) και αλλά λόγω χωρων. Για παράδειγμα το kona μου αρέσει πολύ, αλλά είναι 4,17. Παρόλα αυτά πήγα να το δω από κοντά γιατί θεωρώ την hyundai αρκετά αξιόπιστη. Οι χώροι πιο μικροί από το leon που έχω τώρα ( είμαστε 4 Μελής οικογένεια) , αλλά αυτό που με χάλασε ιδιαίτερα ήταν ότι ουσιαστικά η αντιπροσωπεία ήθελε να μου πλασάρει την έκδοση premium με καλύτερη χρηματοδότηση , από την exclusiveπου ήθελα. Συν ότι ήθελα δερμάτινο σαλόνι και αυτόματο φρενάρισμα. Η παραγγελία με έξτρα ήθελε πάνω από 3 μήνες και exclucive δεν υπάρχει,ουτε δεχόταν παραγγελία. Υποθέτω λόγω της άφιξης του πλήρως υβριδικού. Η έκδοση premium δεν είχε ούτε προβολής ομίχλης... Το tuscon πανέμορφο, χώροι απκςτοι, αλλά το 1.6 με τα 132, 405 ευρώ σήμα αν δεν κάνω λάθος και αυτό πριν την αλλαγή του κύκλου μέτρησης τον Σεπτέμβριο. Η kia δεν θα έλεγα ότι έχει και ανταγωνιστικό εξοπλισμό στο sportage, το karoq δεν με ξετρελανε και πολύ, το kodiaq ωραίο, αλλά η βασική έκδοση. Με τα πολλά κατέληξα μεταξύ C5 aircross, grandland x kai CH-R hyvrid. Το c5 στην inspire (1.2 βενζίνη 130 άλογα)είναι πραγματικά πολύ καλή περίπτωση, μεγάλο ( δεν ξέρω μόνο αν θα σέρνεται) μέσα έξω ωραίο, πολλά ηλεκτρονικά κόλπα, grip,αξιζει. Το Όπελ είναι vfm η βασική, αλλά με ξετρελανε το toyota, Ποιότητα υλικών, οδήγηση, με κάποια παραχώρηση στους χώρους σαφώς. Η αντιπροσωπεία στο Χαλάνδρι, αψογη. Τα σέρβις αν ισχύουν οι τιμές που λέει στο site πολύ φθηνότερα από της seat διότι μέχρι και πριν από λίγα χρόνια που το πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο το 500 μια φορά το χρόνο πήγαινε σύννεφο. Βάλτα κάτω δες τι σε συμφέρει και με το καλό. Να σου ζήσει και η οικογένεια.

Όπως τα λες είναι φίλε matista. Απο την μια είναι αγχωτικό, ειδικά όταν σκοπεύεις να κρατήσεις το νεο σου αυτοκίνητο πολλά χρόνια. Απο την άλλη φυσικά και έχει και ενδιαφέρον και ομορφιά η διαδικασία. Φαντάζομαι για όλους μας ισχύει αυτό.
      Συμφωνώ για το chr και την τογιότα γενικότερα. Με την κορόλα 16 χρόνια αισθάνομαι...υποχρεωμένος. Μου έδωσε περισσότερα απο όσα της έδωσα εγώ. Αν δεν με χαλούσε λιγάκι το πίσω μέρος του chr θα το είχα πάρει ήδη. Ακόμα το σκέφτομαι όμως.
      Κατά τα άλλα, όσο ψάχνω, τόσο προβληματίζομαι. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο που να με ικανοποιεί στα ΠΑΝΤΑ. Θα υπάρχει πάντα έστω και ένα πραγματάκι να σε προβληματίζει και να σε χαλάει. Σε αυτή τη φάση προσπαθώ να κατανοήσω αν το 3008 αξίζει την οικονομική υπέρβαση. Αν αξίζει αντί να δώσεις 26000 για να πάρεις υπερπλήρες qq, να τα δώσεις για να σου λείπουν στο 3008 πολλά και διάφορα. Γιατί για να πας στην σχεδόν πλήρη(χωρίς κάμερα!) allure του 3008 πρέπει να δώσεις 32000. Είναι τέτοια η διαφορά των δυο αμαξιών; Θα φανεί σε 5-10 χρόνια πόσο premium είναι η peugeot. Γιατί καλαίσθητη είναι σίγουρα.
      Μέχρι που σκέφτομαι να περιμένω το cx30 της mazda. Εκείνο όμως θα είναι δίλιτρο. Άλλη πίκρα. Όπως καταλαβαίνεις, δεν βγάζω εύκολα άκρη!
      Κατά τα άλλα, σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και αντεύχομαι και σε σένα τα καλύτερα!

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      D
      dimsch

Από τα 25 με 26 Κ ξεκινούν οι εκδόσεις του 3008 και του C5 aircross τα οποία τα θεωρώ overall ένα κλικ ανώτερα από το qq. Επίσης όλα τα γνωστά μοντέλα της κατηγορίας έχουν εκδόσεις πλούσιες ακόμα και τετρακίνητες ή με αυτόματο σε αυτά και περισσότερα χρήματα
      Ακόμα και το chr σε υβριδικο αν αποδεχθείς την ιδιαιτερότητα του πίσω χώρου είναι εξαιρετικό και οικονομικότατο
      Το θέμα είναι τι σε καλύπτει και τι ποσό είσαι τελικά διατεθημένος να δώσεις βάσει των θέλω σου
      Από αυτά που έχεις γράψει και προερχόμενος από τουοτα είσαι πιο κοντά στους Γιαπωνέζους ή τους Κορεάτες
      Σπορτατζ , qq γυρω στα 22 με 23 και αν ανέβεις x trail 1.3 αυτόματο 160 ίππων ή υβριδικο chr για οικονομία και αξιοπιστία αλλά και πιο πλούσιες εκδόσεις των προαναφερόμενων
      Και τέλος αν και ταλαιπωρημένος από BMW θα τολμούσα να σου προτείνω ελαφρώς μεταχειρισμένη Χ1 στα 26 με 28 (δες Σφακιανακη) που δείχνει ότι δεν έχει θέματα και είναι σαφώς πιο ποιοτική σε όλα.

Σε ευχαριστώ Σπύρο για τις προτάσεις σου. Με την ευκαιρία, σου εύχομαι να το χαρείς το νέο σου αυτοκίνητο με υγεία. Δεν ξέρω αν έχεις δει καθόλου την έκδοση look (έστω και από περιέργεια) με την μη ανοιγόμενη ηλιοροφή. Ξέρεις αν 'κόβει' πολύ χώρο από τα κεφάλια και αν είναι κατά την άποψη σου αισθητικά όμορφη και γενικότερα καλή επιλογή; Όποιος φίλος έχει άποψη, θα βοηθήσει πολύ.
      Όπως έχω ξαναπεί, το qq στα 25000-26000 περίπου μου δίνει όλα όσα θέλω. Δεν έχω καταλήξει αλλά αναρωτιέμαι αν αξίζει να δώσω 1-5 χιλιάρικα παραπάνω για να πάω π.χ. στο 3008 και να μην έχω κάμερα, αισθητήρες πίσω, εργοστασιακό navi και άλλα. Τα ίδια ισχύουν για τα περισσότερα άλλα αυτοκίνητα που βλέπω. Το x-trail είναι όντως πλήρης επιλογή, αλλά πάμε στο 30αρι. Μια άλλη πλήρης επιλογή που καλοβλέπω είναι το kuga st-line (28500). Φθηνό δεν το λες αλλά η ford δίνει επιτόκιο 1% που και εμένα (που δεν μου αρέσει η ιδέα των δόσεων) με διευκολύνει. Διφορούμενη η αξιοπιστία των ford...

D
      dimsch

Φίλε harisma23, με παρεξήγησες...λιγάκι! Δεν κολλάω στο σήμα. Αν κολλούσα, δεν θα το έβλεπα, πολύ περισσότερο δεν θα το οδηγούσα.
      Θα είμαι ειλικρινής. Καλώς ή κακώς, έχω μια επιφύλαξη. Η μακροχρόνια αξιοπιστία της skoda δεν θεωρείται εφάμιλλη της toyota ή της honda. Δίνει μόνο 2 χρόνια εγγύηση. Με χαλάει αυτό. Τέλος, μετά την εμπειρία μου με opel και toyota, είμαι λιγάκι επιφυλακτικός με τον γερμανικό άξονα, χωρίς όμως να τον αποκλείω. Είδα εξάλλου και το tiguan.
      Όντως μου άρεσε οδηγικά χωρίς βέβαια να είναι και το μόνο...
      Υ.Γ. 4,7m αμάξι και στην ambition, δεν δίνει αισθητήρες μπροστά. Τόσο δύσκολο είναι;

D
      dimsch

Αν ανέβεις σε τιμη πάνω από 25 26 Κ υπάρχουν κι άλλες λύσεις εξίσου ή και παραπάνω καλές πάντα βέβαια σε συνάρτηση του τι προτεραιοποει κάποιος (πχ σε χώρους το kodiaq δεν έχει αντίπαλο )

Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Σπύρο. Πες μου σε παρακαλώ 3-4 συγκεκριμένες από αυτές τις εξίσου ή και παραπάνω καλές λύσεις και σε τι πλεονεκτούν κατά την άποψη σου σε σχέση με το qq.

Cruiser, εννοείται ότι δεν θέλω να προσβάλω κανέναν. Απλά όταν έχεις απογοητευτεί από το μοντέλο μιας εταιρείας, λογικό είναι να μην την ξαναπροτιμάς.

D
      dimsch

Καλημέρα,
      επειδή έχω και εγώ κάποια από τα παραπάνω αυτοκίνητα στα υπόψην θα πρόσθετα και θα αφαιρούσα κάποια από την λίστα:

1. Touscon Το έχω έως την τελευταία στιγμή στη λίστα αλλά το ατμοσφαιρικό των 22.000 θα το απορίψω λόγω του ότι είναι πολύ αργό όπως λένε οι φίλοι, σήματος κτλ. Το TURBO από 26.000 αξίζει?
      2. Nissan Quashqai όποτε πήγαινα στην nissan κατέληγα να κοιτάζω το xtrlail και αυτό γιατί νομίζω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η χρυσή μετριότητα και γιάυτό έχει τόσες πωλήσεις.
      3. Ford kuga δεν είναι κακό αλλά νομίζω υπερεκτινημένο. Σε βενζίνη πρέπει να καίει και αρκετά.
      4. Toyota chr H tτεχνολία αλλά πίσω μόνο γιά μικρά παιδιά.
      5. peugeot 3008, 1.2 active grip Αυτή την τιμή δεν μου την είπαν σε καμία peugot και αν υπάρχει μάλλον θα είναι άδειο.
      6. Nissan x-trail 1.3 160ps acenta Το πρώτο από την λίστα σου που το βάζω σοβαρά στα υπόψην μου. Εχει χώρους, εξοπλισμό και είναι αυτόματο
      7. skoda kodiaq 1.5 150ps ambition
        το δεύτερο πού βάζω στην λίστα μου με αρκερτές παραχωρήσεις στον εξοπλισμό αλλά έχει κλιματισμό, είναι γήπεδο και με κανα 1500 επιπλέον παίρνεις και το αυτόματο.
      8. Τα απορρίπτω γιατί δεν είμαι και γιά φόρους πολυτελείας (αρκέτα πληρώνω)
      9. honda hrv 1.5 elegance ωραία αλλά μικρό και αυτόματο πάει στα 28000 συν χρώμα
      10. vitara 1.4 GL+ 4WD και αυτόματο στα 25.000 τα έχει όλα και συμφέρει εκτός από πορτμπαγκαζ (το κοιτάζω πολύ σοβαρά)
      11. Citroen C5 aircross και Opel Grandland X στα 25000 παίρνεις αρκετά σε σχέση με την βασική έκδοση, έχουν αρκετούς χώρους, μπορείς να βάλεις και GRIP, αλλά όχι αυτόματο.
        Τελικά όλοι εκεί γύρω είμαστε και παρόμοιους προβληματισμούς έχουμε. Τι θα έλεγες γι αυτά που πρόσθεσα?

Kαλημέρα evanpap3 και σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Έχουμε βίους παράλληλους λοιπόν.
      Και εγώ απομακρύνομαι από τον ατμοσφαιρικό του tucson. O turbo ανεβάζει το κόστος στα 27000 περίπου και με υψηλότατους ρύπους. Δύσκολα.
      Εγώ το qashqai δεν το απορρίπτω. Τίμιο. Στα 25500-26000 (n-connecta) παίρνω όλο τον εξοπλισμό που θέλω, ικανοποιητικούς χώρους, καλό κινητήρα, χαμηλούς ρύπους. Όντως δεν ενθουσιάζει σε κάτι, αλλά δεν σε απογοητεύει κιόλας. Παραμένει το φαβορί μου.
      Το x-trail είναι όντως καλή περίπτωση. Δεν με ξετρελαίνει αισθητικά αλλά έχει όλα όσα είπες. Επίκεινται αλλαγές στη nissan από Σεπτέμβριο(όπως και στις υπόλοιπες εταιρείες) οπότε η acenta θα πάει 29000 περίπου. Αν θέλεις navi, τότε n-connecta 30000. Προσοχή, δεν υπάρχει android auto στο x-trail. Άλλο μειονέκτημα στο x-trail είναι 3-4 μήνες αναμονή . Δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα.
      Το kodiaq το οδήγησα. Απίστευτο. Ποιότητα κύλισης, ροπή και χώωωωωροι. Αν δεν είχα επιφυλάξεις για την skoda, θα έπρεπε να ήταν το νούμερο 1. Το σκέφτομαι. Αντίστοιχους χώρους δεν βρίσκεις σε ακριβότερα αυτοκίνητα. Και για κάποιον λόγο, δεν με δυσκόλεψε το μήκος του. Στα στενά βέβαια θα είναι διαφορετικά. Δείχνει πολύ ποιοτικό. Πάντως, αν ψώνιζαν όλοι με βάση τη λογική και τα συγκρίσιμα χαρακτηριστικά, δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί άλλο suv πλην του kodiaq. Αυτό όμως δεν συμβαίνει...Γιατί άραγε...
      Είδα και το 3008. Εντυπωσιακό σε όλα του. Αναρωτιέμαι όμως αν αξίζει την οικονομική υπέρβαση.
      Έριξα μια γρήγορη ματιά και στο tiguan. Σοβαρή περίπτωση. Μικρότερους χώρους από το ξαδερφάκι kodiaq, αλλά στα ίδια και λίγο ακριβότερο λόγω ονόματος. Το tiguan πως σου φαίνεται;
      Το vitara το έχω δει. Vfm, αξιοπρεπέστατο, αξιόπιστο, τετρακίνητο εφόσον σε ενδιαφέρει, αλλά στενάχωρο πίσω. Γενικά οι χώροι του είναι πιο μικροί από αυτό που ζητάω. Αν σε καλύπτουν οι χώροι του, είναι ίσως η τέλεια επιλογή.
      Θα με συγχωρέσεις αλλά το πρώτο μου αυτοκίνητο ήταν opel corsa. Από την opel δεν θα περάσω ούτε από έξω.
      Το c5 aircross είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά κάποια αυτοκίνητα αισθητικά είτε σε ξετρελαίνουν είτε σε απωθούν λιγάκι. Εμένα δεν μου αρέσει.
      Στα υπόλοιπα, που έγραψες συμφωνώ. Πώς με χαλάει που δεν έχει κάτι η toyota μεταξύ chr και rav4...
      Υ.Γ. Σπύρο,παρέλαβες το qq; Αν ναι, πώς σου φάνηκε; Τι λες, acenta ή n-connecta;

D
      dimsch

Ας γίνουμε λίγο πιο συγκεκριμένοι:
      Στη γειτονιά 22000-23000 έχω καταλήξει σε 2,5(!) επιλογές:

1. Ηyundai Tucson 1,6 132ps, premium. Έχει πάνω του σχεδόν όλα όσα θέλω εκτός από εργοστασιακό navi και αισθητήρες παρκαρίσματος μπροστά. Με κινητήρα που στα δύσκολα ίσως προβληματίσει.
      2. Νissan Qashqai 1.3 140ps, acenta. Χιλιοπουλημένη έκδοση του χιλιοπουλημένου suv. Vfm, έχει πάνω του τον βασικό εξοπλισμό
      3. Τοyota chr 1.2 116ps, c-enter. Είπαμε ότι μας χαλάει το πίσω αλλά είναι toyota. Το αουτσαιντερ μου πάντως.
        Το δύσκολο κομμάτι είναι η περιοχή 25000-28000. Σε αυτά τα χρήματα (αν κάνω την υπέρβαση μου) προφανώς μπορείς να αγοράσεις πιο πλήρη αυτοκίνητα. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές, αυτό είναι καλό αλλά και λίγο σπαζοκεφαλιά. Ειδικά εδώ χρειάζομαι βοήθεια:
      4. Hyundai Tucson αλλά με τα 177ps.
      5. Nissan qashqai αλλά με την πιο πλήρη n-connecta.
      6. Ford Kuga 1.5, 150ps, st-line(πλήρης για μένα).
      7. Toyota chr υβριδικό. Άλλα δεδομένα, άλλα πλεονεκτήματα
      8. peugeot 3008, 1.2 active grip. Πανέμορφο, ποιοτικό, με ελλείψεις στον εξοπλισμό που θα ήθελα. Ερωτηματικό η μακροπρόθεσμη αξιοπιστία του.
      9. Nissan x-trail 1.3 160ps acenta. Το μόνο με αυτόματο από αυτά που κοιτάζω. Μεγάλοι χώροι
      10. skoda kodiaq 1.5 150ps ambition. Γήπεδο...αλλά όχι πλήρες σε αυτή την έκδοση
        toyota rav4 και mazda cx5. Και τα δυο δίλιτρα στις εισαγωγικές αλλά φτωχές εκδόσεις τους. Μου κάνει εντύπωση που κανένας δεν τα σχολιάζει. Ειδικά το rav4 γενικά είναι σαν να μην υπάρχει.
      11. honda hrv 1.5 elegance. Επίσης σαν να μην υπάρχει αυτό το αυτοκίνητο γενικότερα.
        Τέλος, αν μπορεί κάποιος, απόψεις για την μακροπρόθεσμη αξιοπιστία turbo κινητήρων;
      D
      dimsch

Αν δεν έχεις θέμα με τα τέλη κυκλοφορίας (440), με κλειστά μάτια tucson. Μπορείς βέβαια να δεις και τις εκδόσεις 1.6Τ 177ps σε tucson και sportage αντίστοιχα. Προσωπικά θα έβαζα στην εξίσωση vitara, karoq 1.5 και το νεοφερμένο xceed. Κάποιος παραπάνω ανέφερε την αξία μεταπώλησης. Αν αγοράσεις αυτοκίνητο με την προοπτική να το δώσεις σε 10-15 χρόνια και να κερδίσεις κάτι παραπάνω, καλύτερα πάρε κάτι σε ελαφρώς μεταχειρισμένο. Τα stationwagon θα τα απέκλεια, δεν είναι ότι το θες και αποκλειστικά για ταξίδια. Outsider, τέλος, θα κοιτούσα και το Kia proceed, δεν είναι ακριβώς sw, αλλά είναι εξίσου πρακτικό, ευρύχωρο, όμορφο και με 7 χρόνια εγγύηση τικάρει αρκετά θέλω.

xplicit δείχνεις ενθουσιασμένος με το tucson. Χαίρομαι. Σκέφτομαι όντως και το 177ps.Διαβάζω γενικά πάντως για εξαιρετική ηχομόνωση στο tucson. Έχεις βρει κουσουράκια; Πλεονεκτήματα-μειονεκτήματα σε σχέση με το qq; Νομίζω το είχες ψάξει το qq.
      Αν σκέφτεσαι να πουλήσεις μετά από 10-15 χρόνια, λίγη σημασία έχει η αξία μεταπώλησης. Οπότε δεν με πολυαπασχολεί, όπως επίσης δύσκολα θα πήγαινα και σε μεταχειρισμένο...

D
      dimsch

Βίοι παράλληλοι, φίλε los tromos. Όμορφο το kona, να το χαρείς! Εμείς ψάχνουμε κάτι λιγο μεγαλύτερο, γι αυτο η κουβέντα περί tucson. Όντως, η κατάσταση με την αντιπροσωπεία της hyundai ειναι μέτρια. Δεν υπαρχει βενζινοκινητο για test drive. Φάνη, εγώ στα ίδια χρήματα και με παρόμοιους εξοπλισμούς, είμαι λιγο πιο κοντά στο kuga. Εσύ μονο για λόγους αισθητικής θα έπαιρνες tucson; Σήμερα, με την εμπειρία των 2-3 χρόνων με το kuga, τι θα διάλεγες;

D
      dimsch

pituser, louis k , λογικά τα επιχειρήματα για hatch ή wagon. Θα ήθελα όμως μετά από 23 χρόνια οδήγησης, να δοκιμάσω και κάτι...ψηλότερο. Κapami, χαίρομαι για τα καλά λόγια για το tucson. Και εγώ αυτά διαβάζω και αυτά είδα κι από κοντά. Και εντυπωσιακοί χώροι. trail-rated, το είδα λιγάκι το eclipse cross. Απλά απορώ γιατί δεν πουλάει καθόλου. Ίσως ο εισαγωγέας...
      piliourits, τι προβλήματα μπορεί να βγάλει το dual clutch κιβώτιο του x-trail;
      ad276, συμφωνώ με όσα λες. Όμορφο το kona. Απλά θεωρώ πολύ προσιτό το tucson και πολύ δελεαστικότερους τους χώρους του.
      Για cx5, rav4 πιστεύετε ότι αξίζει να κάνει κάποιος υπέρβαση; Ή αντιστοίχως να περιμένει 2-3 μήνες το cx30;
      Y.Γ. pituser, άξιος και από μένα. Χρειαζόμαστε και τέτοιους ανθρώπους. Σεβασμός. Να σου ζήσουν.

D
      dimsch

Κατά τα άλλα, στη γενικότερη συζήτηση περί suv...
      elvet, qbiefox, dimitriscsd, η προσέγγιση σας προφανώς είναι λογικότατη. Δεν υπάρχει μία αλήθεια. Όπως έγραψαν και οι giorgio7,cruiser τα suv κερδίζουν στην πρακτικότητα αλλά και σε πολλά άλλα που αναφέρθηκαν. Και κατ΄εμέ και αισθητικά.
      Φίλε piliourits, δεν έχω εμπειρία από αυτόματο. Δεν το αποκλείω πάντως. Αν πήγαινα σε αυτόματο, θα σκεφτόμουνα και το πρακτικό και ευρύχωρο x-trail που βγαίνει (ως βενζινοκίνητο) αποκλειστικά αυτόματο. Απόψεις για αυτό;
      Αxel12p, σε ευχαριστώ για τις προτάσεις. Το KIA XCeed είναι όντως μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που την παρακολουθώ.
      Louis k, τα παιδιά είναι 8 και 6 αντίστοιχα. Οπότε από παρκοκρέβατα κτλ τελειώσαμε. Θα έχουμε όμως άλλα(π.χ. ποδήλατα). Και επειδή η εφηβεία δεν αργεί, όπου τα παιδιά γίνονται άντρες πριν το καταλάβεις, θέλω χώρους πίσω και για τα πόδια, και να μην βρίσκουν πάνω. Κατά τα άλλα, ναι στο 23-28 συμπεριλαμβάνω ό,τι πάρω από την κορόλα. Για τα 23 ξεκίνησα, αλλά προσπαθώ λιγάκι να πιέσω τα πάντα για να ανέβω όσο μπορώ, και να πάρω ό,τι καλύτερο γίνεται. Η αγορά ήταν να γίνει μέσα στο καλοκαίρι αλλά επειδή η κορόλα είναι υγιέστατη σκέφτομαι μήπως να το τραβήξω μέχρι τέλη έτους όπου ίσως υπάρχουν καλές ευκαιρίες (χριστουγεννιάτικες, black friday, κτλ). Από την άλλη φοβάμαι και αύξηση από Σεπτέμβριο (σύστημα ρύπων) αλλά και λόγω των διαρκών αλλαγών στη φορολογική πολιτική της χώρας...

D
      dimsch
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ