Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    P
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 13
    • Best 1
    • Groups 0

p-s

@p-s

Please enter occupation - Please enter your interests

8
    Profile views
    13
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

p-s Unfollow Follow

Best posts made by p-s

• RE: Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ

@katafractos17 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:

Μιας και όλη η συζήτηση ξεκίνησε από την "έρευνα" που έκανα, τοποθετούμαι πάλι ως εξής.

• Ξανά λέω ότι η δουλειά στα αυτοκίνητα που είχε μέσα η συγκεκριμένη επιχείρηση στη Λυκόβρυση φαινόταν πάρα πολύ καλή.
        Δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα παρόμοια καταστήματα ούτε είμαι ειδικός στο detailing (βασικά είμαι άσχετος) αλλά τα αυτοκίνητα πραματικά ήταν καθρέπτες.

• Οι εγκαταστάσεις του μαγαζιού δείχνουν πολύ ωραίες και καθαρές και η επιχείρηση οργανωμένη. (Με site, κτλ)

• Έφυγα χωρίς να έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη επιχείρηση για δύο λόγους:

1. Όπως έγραψα και στα προηγούμενα κείμενα μου, είναι αυτό που ένιωσα από την ανταπόκριση που είχα στην ερώτηση (αλλά και πριν από αυτήν) για το αν παρέχουν τη γνωστή σε όλους μας υπηρεσία πλυσίματος αυτοκινήτου ή όχι.
        Έλαβα μεν απάντηση, αλλά ο τρόπος και το ύφος που την έλαβα μου δημιούργησαν όλα αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις.
        Δεν μου είπε κανείς δηλαδή ότι είμαι ανεπιθύμητος αλλά έτσι αισθάνθηκα.
        Δεν μου είπε κανείς "γιατί ήρθες τώρα εσύ να ρωτήσεις;" αλλά αυτή η σκέψη μου πέρασε από το μυαλό από το "βαριεστημένο" να το πω; "απόμακρο" να το πω; "βαρύ" να το πω; ύφος με το οποίο έλαβα την απάντηση.

Προσωπικά αν είχα μαγαζί και έμπαινε πελάτης μέσα την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο, θα τον κοίταγα και θα του ζητούσα με χαμόγελο ή ευγενικά να με περιμένει λίγο και φυσικά αν δεν ήταν τόσο σημαντική η συνομιλία θα το έκλεινα γρήγορα.
      Θα ζητούσα συγνώμη για την αναμονή και θα ρωτούσα πως μπορώ να εξυπηρετήσω.
      Θα εξηγούσα και θα απαριθμούσα τις υπηρεσίες που μπορώ να προσφέρω χωρίς να χρειάζεται να μου τις εκμαιεύσουν.

Εγώ δεν έλαβα τίποτα από αυτά.
      Περίμενα αμήχανα μέχρι να τελειώσει το τηλεφώνημα χωρίς κανείς να μου δώσει σημασία.
      Πήρα σιωπηλό νεύμα να κάνω την ερώτηση μου.
      Η απάντηση ήταν ένα ξερό ότι "προσφέρουν λίγο πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες πάνω στο πλύσιμο" και μετά... παύση.
      Δηλαδή τι; Ποιες είναι αυτές; Τι κόστος έχουν; Αν δεν ρωτούσα διευκρινιστικά εγώ, δεν θα μου τις ανέλυαν.
      Χαρακτηριστικό είναι πως αφού μου απαριθμήθηκαν οι πρώτες δύο υπηρεσίες πλυσίματος (η πρώτη που ήταν η touchless δεν έκανε για το δική μου περίπτωση τη συγκεκριμένη στιγμή μιας και το αυτοκίνητο ήταν τουλάχιστον δύο μήνες άπλυτο) για τα υπόλοιπα με παρέπεμψε να ενημερωθώ αναλυτικά από το site δίνοντας μου μια καρτούλα. Αλίμονο εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα να μπω στο site και να δω, αλλά συνήθως αυτό το κάνεις στο τέλος της εξυπηρέτησης και της συνομιλίας με τον πελάτη και όχι τελειώνοντας την πριν την ώρα της.
      Συνομιλία βέβαια που όπως έχω ξανά γράψει φαινόταν να γίνεται με το ζόρι και με βαρύ ύφος σε σημείο που να μοιάζει στα αυτιά του άλλου μέχρι ότι περιέχει και κάποιον βαθμό απαξίωσης.

Δεν ξέρω αν τον πέτυχα σε κακά κέφια, δεν ξέρω αν ως χαρακτήρας είναι έτσι βαρύς, δεν ξέρω αν με έκοψε στραβά, αλλά ξέρω ότι φεύγοντας είχα το συναίσθημα ότι κακώς έστριψα και μπήκα μέσα να ρωτήσω γιατί πιθανόν είναι ένα κλειστό club στο οποίο για να σε δεχτούν ίσως πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω στο αυτοκίνητο από ένα σκέτο πλύσιμο.
      Κατά τη διάρκεια όλου αυτού, μου ερχόταν μια αύρα ότι δεν μπορώ να ανηκώ σε αυτό το χώρο. Ίσως γιατί ρώτησα μόνο για πλύσιμο και ως σκέτη υπηρεσία θεωρείται παρακατιανή; Δεν ξέρω. Ας μου έλεγε όμως ευγενικά ότι δεν προτιμάει να την προσφέρει μόνη της και ότι το μαγαζί δεν είναι αυτό που ζητάω.

Όχι ότι έπαθα και κάτι ή μου δημιουργήθηκε κάνα ψυχικό τραύμα. 🙂
      Αλίμονο, μεγάλα παιδιά είμαστε.

1. Ούτως ή άλλως δεν έψαχνα για πλύσιμο κάθε είκοσι ημέρες με 21€, ούτε κάθε δύο μήνες με 40€, οπότε ακόμη και η αντιμετώπιση να ήταν διαφορετική, λογικά δεν θα το σκεφτόμουν. Τουλάχιστον όχι για τακτικά.
        Ένα αρκετά καλό και προσεκτικό πλύσιμο σχεδόν κάθε δύο μήνες που συνήθως πλένω το αυτοκίνητο, χωρίς να παίζει ρόλο πόσο βρώμικο είναι, χωρίς να παίζει ρόλο πόσο καιρό έχει να πλυθεί, χωρίς ραντεβού μίας εβδομάδας και σε πιο οικονομική τιμή (17€), το βρήκα, οπότε όλα καλά.
        Το αυτοκίνητο άλλωστε παρκάρει σε κλειστό πάρκινγκ, οπότε μένει κάπως πιο καθαρό για περισσότερο καιρό.

Δεν ξέρω αν τα σκέφτηκα λίγο υπερβολικά τα πράγματα ή αν παρεξήγησα καταστάσεις που συνήθως μπορεί να μην είναι έτσι ή οτιδήποτε τέλος πάντων, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το πως φεύγει ένας πελάτης από ένα μαγαζί.
      Αν όμως τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, ίσως το 70άρι για το μεγάλο πρόγραμμα που κρατάει έξι μήνες, να το έδινα μία φορά το χρόνο και να το έκανα δώρο στο αυτοκίνητο μου.
      Θα μου πει ίσως κάποιος "σιγά ρε κουβαρντά, τον φτώχυνες τώρα που δεν θα τα δώσεις" 🙂 Ε εντάξει, σε αυτό δεν θα απαντούσα. 🙂

Καλησπερα Αγαπητε φιλε.

Πραγματι η αντιμετωπιση και ο τροπος μου δεν ηταν ο πρεπων και πραγματικα λυπαμαι αν σου εδωσα ολες αυτες τις εντυπωσεις που εγραψες και δεν σε αδικω καθολου.

Παραυτα την στιγμη που μιλαγα στο τηλεφωνο δυστυχως ΔΕΝ γινοταν να το κλεισω και να σε εξυπηρετησω αμμεσα γιατι με πληροφορουσαν πως πριν λιγο απεβιωσε πολυ οικειο και συγγενικο μου προσωπο και οπως καταλαβαινεις ηταν κατι παρα πολυ σημαντικο και ψυχοφθορω για εμενα εκεινη την στιγμη,πραγμα που φυσικα και δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθε πελατης να γνωριζει και λογικοτατα απαιτει καλυτερης αντιμετωπισεως,σε οτι ψυχολογικο βαρος και να ειναι εκεινη την ωρα ο εκαστοτε επαγγελματιας.

Στην προκειμενη περιπτωση οφειλω προς εσενα απο μεριας μου το λιγοτερο μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Για ολα τα υπολοιπα που γραφτηκαν απο διαφορους αλλους ειτε για τη συμπεριφορα μου,ειτε για την τεχνογνωσια μου,ειτε τα υλικα μου,ειτε τις τιμες μου,ειτε τον τροπο που εχω επιλεξει να παρεχω τις υπηρεσιες μου, κ.π.α διαφορα ακομα και σε καποια σημεια ειρωνικα προς το προσωπο μου,δεν θα σχολιασω.....
      Το μονο που θα πω ειναι οτι η αγορα ειναι τοσο μεγαλη που ο καθενας κανει την ερευνα του και καταληγει στο καταστημα και τον επαγγελματια που θε επιλεξει.

Υ.Σ:Για καποιο αλλο μαγαζι που αναφερθηκε ειρωνικα οτι ειμαι Δασκαλος και τον εχω εκπαιδευση και δουλευει τα υλικα μου στη παροχη του σε καποια αλλη περιοχη θελω να τονισω οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ εχω εκπαιδευση τον συγκεκριμενο και φυσικα ΔΕΝ δουλευει τα υλικα της εταιρειας που αντιπροσωπευω.

Και παλι Συγγνωμη Φιλε μου.
      Καλη Συνεχεια σε ολους!

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      P
      p-s

Latest posts made by p-s

@katafractos17 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:

Μιας και όλη η συζήτηση ξεκίνησε από την "έρευνα" που έκανα, τοποθετούμαι πάλι ως εξής.

• Ξανά λέω ότι η δουλειά στα αυτοκίνητα που είχε μέσα η συγκεκριμένη επιχείρηση στη Λυκόβρυση φαινόταν πάρα πολύ καλή.
        Δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα παρόμοια καταστήματα ούτε είμαι ειδικός στο detailing (βασικά είμαι άσχετος) αλλά τα αυτοκίνητα πραματικά ήταν καθρέπτες.

• Οι εγκαταστάσεις του μαγαζιού δείχνουν πολύ ωραίες και καθαρές και η επιχείρηση οργανωμένη. (Με site, κτλ)

• Έφυγα χωρίς να έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω τη συγκεκριμένη επιχείρηση για δύο λόγους:

1. Όπως έγραψα και στα προηγούμενα κείμενα μου, είναι αυτό που ένιωσα από την ανταπόκριση που είχα στην ερώτηση (αλλά και πριν από αυτήν) για το αν παρέχουν τη γνωστή σε όλους μας υπηρεσία πλυσίματος αυτοκινήτου ή όχι.
        Έλαβα μεν απάντηση, αλλά ο τρόπος και το ύφος που την έλαβα μου δημιούργησαν όλα αυτά τα συναισθήματα και τις σκέψεις.
        Δεν μου είπε κανείς δηλαδή ότι είμαι ανεπιθύμητος αλλά έτσι αισθάνθηκα.
        Δεν μου είπε κανείς "γιατί ήρθες τώρα εσύ να ρωτήσεις;" αλλά αυτή η σκέψη μου πέρασε από το μυαλό από το "βαριεστημένο" να το πω; "απόμακρο" να το πω; "βαρύ" να το πω; ύφος με το οποίο έλαβα την απάντηση.

Προσωπικά αν είχα μαγαζί και έμπαινε πελάτης μέσα την ώρα που μιλούσα στο τηλέφωνο, θα τον κοίταγα και θα του ζητούσα με χαμόγελο ή ευγενικά να με περιμένει λίγο και φυσικά αν δεν ήταν τόσο σημαντική η συνομιλία θα το έκλεινα γρήγορα.
      Θα ζητούσα συγνώμη για την αναμονή και θα ρωτούσα πως μπορώ να εξυπηρετήσω.
      Θα εξηγούσα και θα απαριθμούσα τις υπηρεσίες που μπορώ να προσφέρω χωρίς να χρειάζεται να μου τις εκμαιεύσουν.

Εγώ δεν έλαβα τίποτα από αυτά.
      Περίμενα αμήχανα μέχρι να τελειώσει το τηλεφώνημα χωρίς κανείς να μου δώσει σημασία.
      Πήρα σιωπηλό νεύμα να κάνω την ερώτηση μου.
      Η απάντηση ήταν ένα ξερό ότι "προσφέρουν λίγο πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες πάνω στο πλύσιμο" και μετά... παύση.
      Δηλαδή τι; Ποιες είναι αυτές; Τι κόστος έχουν; Αν δεν ρωτούσα διευκρινιστικά εγώ, δεν θα μου τις ανέλυαν.
      Χαρακτηριστικό είναι πως αφού μου απαριθμήθηκαν οι πρώτες δύο υπηρεσίες πλυσίματος (η πρώτη που ήταν η touchless δεν έκανε για το δική μου περίπτωση τη συγκεκριμένη στιγμή μιας και το αυτοκίνητο ήταν τουλάχιστον δύο μήνες άπλυτο) για τα υπόλοιπα με παρέπεμψε να ενημερωθώ αναλυτικά από το site δίνοντας μου μια καρτούλα. Αλίμονο εννοείται ότι δεν έχω πρόβλημα να μπω στο site και να δω, αλλά συνήθως αυτό το κάνεις στο τέλος της εξυπηρέτησης και της συνομιλίας με τον πελάτη και όχι τελειώνοντας την πριν την ώρα της.
      Συνομιλία βέβαια που όπως έχω ξανά γράψει φαινόταν να γίνεται με το ζόρι και με βαρύ ύφος σε σημείο που να μοιάζει στα αυτιά του άλλου μέχρι ότι περιέχει και κάποιον βαθμό απαξίωσης.

Δεν ξέρω αν τον πέτυχα σε κακά κέφια, δεν ξέρω αν ως χαρακτήρας είναι έτσι βαρύς, δεν ξέρω αν με έκοψε στραβά, αλλά ξέρω ότι φεύγοντας είχα το συναίσθημα ότι κακώς έστριψα και μπήκα μέσα να ρωτήσω γιατί πιθανόν είναι ένα κλειστό club στο οποίο για να σε δεχτούν ίσως πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω στο αυτοκίνητο από ένα σκέτο πλύσιμο.
      Κατά τη διάρκεια όλου αυτού, μου ερχόταν μια αύρα ότι δεν μπορώ να ανηκώ σε αυτό το χώρο. Ίσως γιατί ρώτησα μόνο για πλύσιμο και ως σκέτη υπηρεσία θεωρείται παρακατιανή; Δεν ξέρω. Ας μου έλεγε όμως ευγενικά ότι δεν προτιμάει να την προσφέρει μόνη της και ότι το μαγαζί δεν είναι αυτό που ζητάω.

Όχι ότι έπαθα και κάτι ή μου δημιουργήθηκε κάνα ψυχικό τραύμα. 🙂
      Αλίμονο, μεγάλα παιδιά είμαστε.

1. Ούτως ή άλλως δεν έψαχνα για πλύσιμο κάθε είκοσι ημέρες με 21€, ούτε κάθε δύο μήνες με 40€, οπότε ακόμη και η αντιμετώπιση να ήταν διαφορετική, λογικά δεν θα το σκεφτόμουν. Τουλάχιστον όχι για τακτικά.
        Ένα αρκετά καλό και προσεκτικό πλύσιμο σχεδόν κάθε δύο μήνες που συνήθως πλένω το αυτοκίνητο, χωρίς να παίζει ρόλο πόσο βρώμικο είναι, χωρίς να παίζει ρόλο πόσο καιρό έχει να πλυθεί, χωρίς ραντεβού μίας εβδομάδας και σε πιο οικονομική τιμή (17€), το βρήκα, οπότε όλα καλά.
        Το αυτοκίνητο άλλωστε παρκάρει σε κλειστό πάρκινγκ, οπότε μένει κάπως πιο καθαρό για περισσότερο καιρό.

Δεν ξέρω αν τα σκέφτηκα λίγο υπερβολικά τα πράγματα ή αν παρεξήγησα καταστάσεις που συνήθως μπορεί να μην είναι έτσι ή οτιδήποτε τέλος πάντων, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το πως φεύγει ένας πελάτης από ένα μαγαζί.
      Αν όμως τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, ίσως το 70άρι για το μεγάλο πρόγραμμα που κρατάει έξι μήνες, να το έδινα μία φορά το χρόνο και να το έκανα δώρο στο αυτοκίνητο μου.
      Θα μου πει ίσως κάποιος "σιγά ρε κουβαρντά, τον φτώχυνες τώρα που δεν θα τα δώσεις" 🙂 Ε εντάξει, σε αυτό δεν θα απαντούσα. 🙂

Καλησπερα Αγαπητε φιλε.

Πραγματι η αντιμετωπιση και ο τροπος μου δεν ηταν ο πρεπων και πραγματικα λυπαμαι αν σου εδωσα ολες αυτες τις εντυπωσεις που εγραψες και δεν σε αδικω καθολου.

Παραυτα την στιγμη που μιλαγα στο τηλεφωνο δυστυχως ΔΕΝ γινοταν να το κλεισω και να σε εξυπηρετησω αμμεσα γιατι με πληροφορουσαν πως πριν λιγο απεβιωσε πολυ οικειο και συγγενικο μου προσωπο και οπως καταλαβαινεις ηταν κατι παρα πολυ σημαντικο και ψυχοφθορω για εμενα εκεινη την στιγμη,πραγμα που φυσικα και δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθε πελατης να γνωριζει και λογικοτατα απαιτει καλυτερης αντιμετωπισεως,σε οτι ψυχολογικο βαρος και να ειναι εκεινη την ωρα ο εκαστοτε επαγγελματιας.

Στην προκειμενη περιπτωση οφειλω προς εσενα απο μεριας μου το λιγοτερο μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ.

Για ολα τα υπολοιπα που γραφτηκαν απο διαφορους αλλους ειτε για τη συμπεριφορα μου,ειτε για την τεχνογνωσια μου,ειτε τα υλικα μου,ειτε τις τιμες μου,ειτε τον τροπο που εχω επιλεξει να παρεχω τις υπηρεσιες μου, κ.π.α διαφορα ακομα και σε καποια σημεια ειρωνικα προς το προσωπο μου,δεν θα σχολιασω.....
      Το μονο που θα πω ειναι οτι η αγορα ειναι τοσο μεγαλη που ο καθενας κανει την ερευνα του και καταληγει στο καταστημα και τον επαγγελματια που θε επιλεξει.

Υ.Σ:Για καποιο αλλο μαγαζι που αναφερθηκε ειρωνικα οτι ειμαι Δασκαλος και τον εχω εκπαιδευση και δουλευει τα υλικα μου στη παροχη του σε καποια αλλη περιοχη θελω να τονισω οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ εχω εκπαιδευση τον συγκεκριμενο και φυσικα ΔΕΝ δουλευει τα υλικα της εταιρειας που αντιπροσωπευω.

Και παλι Συγγνωμη Φιλε μου.
      Καλη Συνεχεια σε ολους!

P
      p-s

Για τα πολυμερισμενα φαναρια η καλυτερη και ποιο ανθεκτικη λυση στο χρονο ειναι κατεμε να γινουν με γυαλοχαρτο και κατοπιν μετα να πεσει ειδικος πλαστικοποιητης και μετα βερνικι anti-uv.
      Ετσι το αποτελεσμα θα κρατησει για τουλαχιστον μια πενταετια και παραπανω και το κοστος για δυο φαναρια ειναι πολυ μικρο σε σχεση με την αγορα καινουργιων αλλα και σε σχεση με την διαρκεια.
      Ενδεικτυκα σε εναν φανοποιο που γνωριζω οτι τα κανει το κοστος κυμαινεται στα 60€ για τα δυο φαναρια.
      Πιστευω ειναι η καλυτερη λυση και ησυχαζεις απο το προβλημα για πολλα χρονια.

P
      p-s

Στεφανε μαλλον ή δεν το θυμασαι ή δεν εδωσες βαση τοτε,οταν σου αναφερθηκε την ωρα που ειχαμε σχεδον τελειωσει την κουβεντα μας που σου ειπα φευγοντας,υπαρχει και με 600€ αλλα το Light της εταιρειας που ειναι ναι μεν κεραμικο αλλα δεν ειναι το κεραμικο της σκληροτητας 9Η,και εχει διαρκεια 2 Χρονια.

Και επειδη με τοσες προσφορες που δινω δεν ειναι δυνατον να τις θυμαμαι ολες γι αυτο και υπαρχει exel στο κομπιουτερ μου που σημειωνονται ολες οι προσφορες για να αποφευγονται μετα τυχων παρεξηγησεις.

Αν για καποιο λογω δεν το θυμασαι ή δεν εδωσες βαση επειδη δεν ηταν 9Η συγγνωμη αλλα δεν σου φταιω εγω,και δεν υπαρχει περιπτωση να μην το ανεφερα γιατι πολυ απλα σε ολους μα σε ολους αναφερω ολα τα πακετα κεραμικου που υπαρχουν,τους εξηγω τα παντα οπως διαρκεια,συντηρηση τους,και προστασια που θα εχουν και στο τελος αποφασιζουν οι πελατες και μου λενε ποιο πακετο θελουν.

Ενω λοιπον θυμασαι το ποσο των 600€ θυμασαι οτι ηταν για ολο το προγραμμα χωρις Κεραμικο,δηλαδη θα στο εδινα με απλα λογια ασφραγιστο,μα ειναι δυνατον ρε Στεφανε να παραδωσω αμαξι ασφραγιστο και στην πρωτη ζημια να με κυνηγαει ο ιδιοκτητης του??
      Απλα δεν εδωσες βαση σε αυτο το πακετο γιατι ηρθες και κοιταγες να μαθεις μονο για το 9Η.

Αυτο μπορουν να στο επιβεβαιωσουν ολοι οσοι εχουν ερθει αλλα και οι δουλειες μου που δεν ειναι αποκλειστικα μονο με 9Η αλλα και με Light.

Kαι τα πακετα που συζητησαμε ξαναλεω ηταν για ολες τις επιφανειες,αμαξωμα,ζαντες,τζαμια,κινητηρα,τριμ,θολους.
      Και φταιω εγω μετα να ακουσω ολα αυτα που γραφονται τοσες μερες απο μερους σου.
      Μαλιστα.....
      Δεν εχω να πω τιποτα αλλο.....να σαι καλα παντως!!!

P
      p-s

Το οτι εφερα για παραδειγμα τα υλικα του ebay δεν σημαινει οτι προσπαθω να υποτιμησω την νοημοσυνη κανενος.

Σε προηγουμενο ποστ μου σου εφερα παραδειγμα κοστους αντιστοιχων υλικων και μαλιστα αυτου που αγορασες εσυ στα 80€ με αντιστοιχο υλικο που διαθετει η εταιρεια που δουλευω εγω και το δικο της στοιχιζει 145€.....κανε την πραξη και θα βγαλεις λοιπον αυτοματως την διαφορα τιμης της μιας εταιρειας με την αλλη,και αυτη η διαφορα ειναι απλα σε ενα προιον λιανικης.
      Ε λοιπον σε αυτο το προιον εμεις χρεωνουμε 200€,προιον και εφαρμογη του την οποια θα την παμε by the book για να εχεις την εγγυηση του, οπως μας λεει η εταιρεια και δεν θα βαλουμε ενα χερι οπως εβαλες εσυ στο αμαξι,αρα 55€ επιπλεων με οτι αυτο περιλαμβανει μεσα και χρειαζεται για την σωστη εφαρμογη του υλικου,πραιμερ,πανια κ.α και το τονιζω για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις παλι,ΜΟΝΟ για την εφαρμογη του υλικου,και ειναι απλα ενα μερος κοστους της ολης διαδικασιας.

Οταν λοιπον μιλησαμε ειπαμε 600€ για 2 Χρονια,για 5 Χρονια ειπαμε 900€ και τα 1200€ ηταν για Lifetime,με τα αναλογα Layers των αναλλογων υλικων, και μαλιστα για ολα τα μερη του αυτοκινητου που αυτο προυποθετει διαφορετικο υλικο της ιδιας εταιρειας φυσικα για καθε επιφανεια και ολα τα προβλεπομενα,αφου θες να μιλαμε για κεραμικα σε καινουργια οχηματα της καταστασης του δικου σου.
      Και φυσικα στο τελος της συζητησης και αφου ειχαμε πει τα παντα σχετικα,οταν ρωτηθηκα αν το αναλαμβανω αφου το γυαλισεις εσυ να κανω τις εφαρμογες το αρνηθηκα,με την συνεχεια γνωστη,
      Για το χρονο αντοχης τους τα 5 χρονια αν δεν σου ειναι αρκετα,σε καθημερινο οχημα,τοσα χρονια ειναι τα προιοντα της εταιρειας που δουλευω στην Ελλαδα,και τοτε εγινε και αυτο το αυτοκινητο,το οποιο και θα παρουσιαστει συντομα ζωντανα,λυπαμαι αλλα δεν μπορω να εχω ποιο ζωντανο παραδειγμα απο αυτο.

Για τον συναδελφο μου και για την χρεωση του δεν θα μιλησω πρωτον γιατι δεν γνωριζω πολλα πραγματα σχετικα,και δευτερον το θεωρω μη πρεπων απο την μερια μου.

Για να μιλαμε λοιπον πανω στις κεραμικες και με παραδειγματα,οχι τον 150€ που θεωρεις οτι διαφημιζω.

Καλο Βραδυ σε ολους σας.

P
      p-s

Φιλε Στεφανε δεν εχω χασει καμια ψυχραιμια,το αντιθετο μαλλον εσυ δεν θυμασαι αυτα που γραφεις.

Εσυ ανεφερες για Λαντζα εργασιων και εγω απλα σου απαντησα σε αυτα που θεωρεις εσυ λαντζα εργασιων,που δεν ειναι καμια λαντζα αλλα ολα τα προβλεπωμενα,και ναι Αγαπητε Στεφανε,και ζαντες θα κανω και μοτερ θα κανω,αλλα και ο υπαλληλος αν το κανει θα πρεπει να πληρωθει και το μισθο του και ολα τα υπολοιπα,γιατι εγω ειμαι απο πανω απο την δουλεια μου 14 και 16 ωρες την ημερα,και το Σαββατο και την κυριακη αν χρειαστει,και το ξερουν παρα πολλοι αυτο εδω και τοσα χρονια που με γνωριζουν.

Και επειδη ανεφερες και μαρκες οχηματων,για εμενα αλλα και για τους περισσοτερους συναδελφους μου δεν παιζει κανενα ρολο η μαρκα.αλλα η κατασταση του οχηματος και τι εχουμε να αντιμετωπισουμε,και το πακετο που θα γινει.

Σε κανενα ποστ μου δεν αναφερθηκα σε συναδελφους μου,οποτε το εκλαμβανω ως ατοπο το σχολιο σου για την αντυσυναδελφικοτητα,και γενικοτερα αποφευγω να σχολιαζω τι κανουν αλλοι συναδελφοι μου.

Στο εξηγησα και εγω αλλα και αλλα παιδια παραπανω παμπολες φορες αλλα θα στο πω αλλη μια υπαρχουν διαφορα κεραμικα υλικα και διαφορες τιμες για την αγορα τους,οπως και για την διαρκεια τους,ειναι μεγαλη κουβεντα που θελουμε ωρες οι και μερες για να την αναλυσουμε.

Εγω δουλευω ενα συγκεκριμενο υλικο που εχω αναφερει την μαρκα του και δεν θελω να το αναφερω συνεχεια για μην θεωρηθει διαφημισει,τι υλικο δουλευει ο συναδελφος μου και ποσο το αγοραζει δεν ωφειλω να το ξερω,αν ομως σε αυτα τα χρηματα που ανεφερες εβαλε το υλικο που δουλευω εγω την ιδια μαρκα με την ιδια εργοστασιακη εγγυηση και μαλιστα στο μισο κοστος τοτε καλα κανεις και το αναφερεις.

Αν ομως μου συγκρινεις παλι ανομια προιοντα τοτε δεν εχω να σου απαντησω κατι πανω σε αυτο,και για να το καταλαβεις θα στο πω αλλη μια φορα,υπαρχει υποτιθεμενο κεραμικο στο ebay με 5€ και υπαρχει και κεραμικο με πολυ μεγαλυτερη πολαπλασια τιμη απο αυτο,οποτε να μου συγκρινεις ομοια υλικα σε παρακαλω πολυ για να μην δημιουργεις λαθος εντυπωσεις.

Τελος οσο για το οτι αναφερω τα 150€,που για κανενα λογω δεν το κανω για να διαφημισω τα πακετα μου οπως αναφερεις,που θεωρω οτι στους περισσοτερους detailer,απο εκει ξεκινανε οι τιμες των πακετων τους,το ανεφερα γιατι δεν ανεφερες σε κανενα ποστ σου αυτες τις τιμες και μονο τα 1000€ ανεφερες,τα οποια σημειωτεων εσυ ηρθες και ζητησες τα συγκεκριμενα πακετα,που στην πραγματικοτητα ενα πακετο προστασιας ξεκιναει απο τα 150€,οπως και μου ζητησες μετα να το γυαλισεις εσυ και να μου το φερεις να σου εφαρμοσω το υλικο και φυσικα σου απαντησα οτι αυτο δεν μπορει να γινει γιατι ειναι προβλεπωμενη η εργασια που πρεπει να γινει για το συγκεκριμενο υλικο και να ακολουθηθουν επακριβως τα βηματα για να εχει και την εγγυηση του.

Και φυσικα μετα εγιναν ολα αυτα ποστ δημοσια απο μερους σου,χωρις να ξερεις κοστολογια και συγκρινωντας ανομοια συνεχως προιοντα και εργασιες.
      Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
      Αυτα απο μερους μου.

P
      p-s

stefan147 » 28 Φεβ 2019 09:00
      Εγώ πάλι θεωρώ ότι πολύς κόσμος βλέπει το detailing ως κάτι εξωτικό μιας και ακούει για τρελά κόστη. Σου λέει για να χρεώνει 1000€ ο άλλος σημαίνει ότι κάνει παπάδες. Λοιπόν δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Δε θέλω να την κάνω καφενειακή την κουβέντα και να πω ότι και η γιαγιά μου μπορεί να το κάνει αλλά το detailing δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα καλό πλύσιμο με εξωτικά υλικά. Τίποτα το εξωτικό όμως δεν έχει η εργασία του. Ούτε ειδικοί τεχνίτες υπάρχουν (βλ. σχόλιο πίσω περί πλυντηριάδων) ούτε τίποτα. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες καταστημάτων (συμπεριλαμβανομένου Πλάτωνα), τρίβουν οι ίδιοι γιατί σύμφωνα με ομολογίες τους κανείς δεν το κάνει τόσο καλά όσο αυτοί. Το τρίψιμο είναι το 80% του detailing. Τα υπόλοιπα (ζάντες, μοτέρ, θόλοι, εφαρμογή κεραμικού) είναι απλή εφαρμογή υλικών και λάντζα.

Οι πληροφορίες για κόστη ή για το πως γίνεται κάποιος detailer (με 1-2 σεμινάρια γίνεσαι πιστοποιημένος του εκάστοτε κατασκευαστή υλικών) είναι εκει έξω για όλους. Όποιος ενδιαφέρεται το ψάχνει. Δε συζητάω καν για το youtube και το άπειρο υλικό από σοβαρούς experts. Πχ:

https://www.youtube.com/channel/UCYsa8S ... I5D17s1u-w

Καλημερα σε ολους σας.

Λοιπον Κυριοι απλα μπηκα και εγραψα για να μπουν καποια πραγματα στη σωστη τους βαση και διαπιστωνω με μεγαλη μου εκπληξη οτι εδω καποιοι θεωρουν οτι το επαγγελμα μας ειναι αερας και κοροιδευουμε τον κοσμο,γραφουν για 1000αρικα οταν εγω προσωπικα,εγραψα ΔΗΜΟΣΙΑ οτι οι τιμες μας ξεκινουν απο τα 150€ αναλογως τι θα διαλεξει και τι θα ζητησει ο καθε ιδιοκτητης και γενικοτερα διακρινω απο ορισμενους μια απαξιωση ως προς τους detailers και το θεωρουν παρα πολυ ευκολο.

Γινονται συγκρισεις σε κοστη και τιμες σε εντελως ανομια προιοντα και εργασιες, καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο,θεωρουν τις εργασιες σε ολα τα οχηματα ιδιες,θεωρουν ολα τα προιοντα ιδια κ.π.α που γραφτηκαν.

Αφου λοιπον κυριοι ειναι ολα τα προιοντα ιδια γιατι οι εταιρειες σε ολο τον κοσμο επενδυουν καποια εκατομμυρια για να τα εξελισουν συνεχως,και φυσικα εχουν διαφορετικη τιμη το ενα απο το αλλο??
      Αφου το καλο Detailing,για εσενα ειναι ενα καλο πλυσιμο με εξωτικα υλικα ελα να πλυνουμε ενα αμαξι με εξωτικα υλικα και να αφαιρεθουν τα προβληματα στις επιφανειες του ετσι απλα ειναι ε??
      Αφου η εφαρμογη του κεραμικου ειναι λαντζα οταν εφαρμοστει και κλειστει υγρασια απο κατω δεν τρεχει και τιποτα λαντζα ειναι εξαλλου ε??
      Αφου ολα τα οχηματα ειναι ιδια ελα αγαπητε Στεφανε να γυαλισεις ενα οχημα με Κεραμικο Βερνικι και οταν του χαλασεις την μοριακη δομη και βγει αχρηστο πες στον ιδιοκτητη του σορρυ που στο χαλασα αλλα ενταξει ας παει τωρα για βαψιμο απλο πραγμα ετσι??
      Αφου οι ζαντες ειναι κατεσε η λαντζα τοτε μην τις προστατευεις και οταν καουν απο τα ρινισματα των φρενων τις πας για βαφη και ολα ενταξει τοσο απλο ε??
      Αφου ο κινητηρας ειναι Λαντζα οπως λες καθαρισε μου κινητηρα με ολα τα ευαισθητα σημεια του εξω,οπως ο εγκεφαλος του,και κανε κανα 3ωρο ετσι απλα ε??
      Οταν για να γινουν ολα προβλεπομενα και οπως πρεπει θες καμια 60αρια με 70αρια εργατωορες και εσυ το κανεις σε 10 ωρες ειναι το ιδιο ε??
      Οταν για να περασεις κεραμικο θες πολλα περισσοτερα απο την πυλωτη του σπιτιου σου και καποια πανια τοτε ειναι κοροιδα και κοροιδευουν τον κοσμο ολοι οι detailer σε ολο τον κοσμο που επενδυουν να κανουν μαγαζια με ειδικα διαμορφωμενους χωρους γαι να κανουν τις εφαρμογες ε??
      Αφου μπορεις να πιστοπιηθεις τοσο ευκολα γιατι δεν κανεις κρουση σε μια εταιρεια να σε πιστοποιηση για να δεις ποσο απλο ειναι??
      Και μπορω να γραψω απειρες ακομα λεπτομερειες που καποιοι δεν γνωριζουν,και νομιζουν οτι τα γνωριζουν και τα θεωρουν απλα.
      Φυσικα και δεν ειναι καμια πυρηνικη φυσικη αλλα ειναι ενα επαγγελμα το οποιο ειναι σεβαστο οπως ολα τα επαγγελματα.
      Ακομα και αυτος που θα στο πλυνει φιλε μου,που τον ονομαζεις πλυντηρια και τον απαξιωνεις,το κανει για να ζησει,αν το κανει σωστα ή οχι αυτο ειναι αλλο θεμα,ειτε το πας και τον πληρωνεις ειτε δεν το πας και επιλεγεις μονος σου τι θα κανεις.
      Η αγορα ειναι ελευθερη και ο καθενας μπορει να αποφασισει.
      Αφου λοιπον για εσενα ειναι ολα τοσο απλα εισαι προσκεκλημενος μου οποτε θες να φτιαξουμε μαζι ενα αμαξι να το κανεις ετσι οπως πρεπει να παραδωθει σωστα στον πελατη απο την αρχη ως το τελος,να παρεις το ρισκο ολης της διαδικασιας και φυσικα να μου βγαλεις μετα και το κοστολογιο.
      Γιατι ξερεις ειναι πολυ ευκολο να κρινουμε και να γραφουμε πισω απο ενα πληκτρολογιο οταν μας πληρωνει καποιος αλλος και δεν παιρνουμε κανενα ρισκο εμεις,και βρεξει χιονισει θα παρουμε τον μισθο μας,και οποιο λαθος και να κανουμε θα το καλυψει αυτος που μας πληρωνει.
      Και αφου παρεθεσες βιντεο απο εναν Detailer του εξωτερικου γιατι δεν αναφερεις και τι τιμες χρεωνει οχι μονο αυτος αλλα και αλλοι στο εξωτερικο??
      Εγω προειπα οτι οι τιμες μας ξεκινουν απο τα 150€ και αναδιαμορφωνονται αναλογως τι θα επιλεξει και θα ζητησει ο πελατης,αρα οι εργασιες των 1000€ ειναι αυτες που επιλεγουν οι πελατες και ανταποκρινονται στα πακετα που ζητανε και συμπερασματικα υπαρχουν και φθηνα και ακριβα πακετα,και αυτο ειναι το σωστο,μιας και ενας επαγγελματιας θα πρεπει να μπορει να καλυψει τους πελατες του σε οτι του ζητησουν.
      Που ειναι το εξωπραγματικο λοιπον που διατυμπανιζεις???
      Nα σου παραθεσω λοιπον και εγω κατι απο εναν αλλο Detailer του εξωτερικου...
      https://www.facebook.com/shinesupply/photos/a.10150113842930170/10156828315390170/?type=3
      Shine Supply
      26 Φεβρουαρίου στις 10:34 μ.μ. ·
      When choosing a detail, know what you’re paying for. All details are not the same. You have simple wax jobs, one-step polishing to bring up gloss and remove light swirls and then you have what is called “Paint Correction”. This is when every surface defect is removed and the paint is polished to its highest potential like what’s shown in the above picture. This service is not for everyone but for those desiring the highest possible finish and level of protection for their vehicle - this is for you. This process takes time and it does not happen in a half day. So next time you think “how much for a detail?” think about it from the Detailer‘s perspective and understand there are 3 different types of exterior details▪️

1. Protection only✅
      2. Enhancement plus protection✅
      3. Paint Correction plus protection✅
        In the same way you would not contact a mechanic and ask, “how much to work on my car?” The mechanic would ask you what the issues are and then give you a quote depending on what the mechanical needs of the vehicle are. When you contact us at Stevens Detailing and ask “how much for a detail”, I’m going to find out which one of those 3 exterior options you are looking to accomplish along with landing on a service that fits your budget AND your goals for the vehicle. In a world that is run mainly by the question “how much?”..........I encourage you to ask the question “what’s your process for the detail I’m receiving?” Once you understand the process it justifies the price. Know what goes into the detail you are having performed. There is a difference.

Αυτα απο εμενα φιλικα παντα και δεν ξαναγραφω.
      Καλη Συνεχεια σε ολους σας!!

P
      p-s

Δημοσίευσηαπό Nikos! » 26/02/19 20:27
      Και επειδή δεν κρατάω κακίες Πλάτωνα, είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και τελικά πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος διότι όταν ήρθα να δεις το έβο μου έλεγες κάτι για ολογράμματα, ότι έχει γυαλιστεί στο παρελθόν και ότι ο προηγούμενος κατέβασε πολύ το βερνίκι (τα Ιαπωνικά είναι γνωστό ότι έχουν λεπτό βερνίκι αλλά πάμε παρακάτω παίζει να ισχύει δε το ξέρω), ότι δε ξέρεις, ότι πρέπει να το ξεκινήσεις να το δεις και τελικά έφυγα με την απορία πόσο θα κοστίσει. Γιατί ενώ ήρθα να σου ζητήσω τιμή για κεραμικό, μου είπες χμμμ να το γυαλίσουμε πρώτα να το δούμε και ΑΝ γίνεται θα το κάνουμε. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν τελικά γίνεται ή όχι.

Γεια σου Νικολα Φιλε μου.

Φυσικα και ηρθες να δω το evo σου,οπως και εγινε,και το ειδαμε μαζι και φυσικα ειχε ολογραμματα τα οποια ηταν εμφανη και με γυμνο ματι και τα οποια ως γνωστον γινονται μονο απο κακη χρηση αλοιφαδορου,γνωστο σε ολους οσους ασχολουνται με το Detailing το πως δημιουργουνται τα ολογραμματα.
      Και επειδη ακριβως ηταν εμφανη με γυμνο ματι γι αυτο και αν θυμασαι,το μετρησαμε μαζι με τον μετρητη χρωματος,και διαπιστωσαμε παρα πολυ χαμηλες μετρησεις,και οντως παρολο που τα ιαπωνικα εχουν λεπτοτερο βερνικι,στο δικο σου ηταν αφυσικα χαμηλες και μαλιστα σε ορισμενα σημεια ηταν εντελως οριακα.
      Γι αυτο τον λογω σου ειπα και τοτε αν θυμασαι Νικολα,επειδη ειναι κριμα να ξεκινησουμε να το διορθωνουμε και στο τελος να μην εχουμε αποτελεσμα για εμενα ειναι προτιμοτερω να το δοκιμασουμε παρεα,δηλαδη να εισαι παρων στην δοκιμη,και αν δουμε οτι φτιαχνει χωρις να γινεται ανεπανορθωτη ζημια τοτε αποφασιζουμε τι θα κανουμε πως θα προχωρησουμε και λεμε και το κοστολογιο.

Νομιζω σε ενα οχημα που εχουν επεμβει καποιοι αλλοι επανω και εχουν πληγωσει το βερνικι και μαλιστα σε καποια σημεια το εχουν φερει στα ορια του φαγκρισματος ηταν η καλυτερη και η ποιο τιμια απαντηση που θα μπορουσα να σου δωσω,οχι μονο σε εσενα αλλα στον καθενα που θα ερχοταν με ιδια κατασταση οχηματος.

Φυσικα και δεν θα επαιρνα ευθυνη οχι μονο στο δικο σου αλλα και σε κανενος το οχημα οταν θα μου το φερει με τοσο πολυ κατεβασμενο το βερνικι του,βασει παντα των μετρησεων του μετρητη,που δεν λεει ψεμματα στις μετρησεις,οχι μονο εγω αλλα και οι συναδελφοι μου,να ριψοκυνδυνευσω να φαγκρισει το βερνικι και να γινει ανεπανορθωτη ζημια και στο τελος να παει για βαφη το αμαξι.

Και μαλιστα οταν ηρθε ο Στεφανος με το Seat,για να δω το αμαξι του και μου ανεφερε οτι ειστε φιλοι αν θυμαμαι καλα στη συζητηση μας επανω του ανεφερα το περιστατικο.
      Θεωρω ποιο τιμιο να πεις σε καποιον την αληθεια και ας χασεις την δουλεια αν δεν γινεται παρα να βαλεις σε κινδυνο το οχημα.
      Οσο για το οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα αν γινεται ή οχι,αν ειχες ερθει και ειχαμε δοκιμασει σε ενα σημειο που εχει τις πολυ χαμηλες μετρησεις θα ειχες δει και παρει την απαντηση σε ολα.

Εκτος και αν για να εισαι ικανοποιημενος,να σου ελεγα ναι φερτο Νικο και μετα να σου ελεγα ξερεις Νικο λογω των μετρησεων φαγκρισε και τωρα πρεπει να παει για βαψιμο και θα σου πληρωσω εγω το βαψιμο και ας χασει την αξια του το αμαξι σου???

Οχι εγω δεν λειτουργω ετσι Νικο,εγω θα πω στον πελατη αυτα που βλεπω και κυριως την αληθεια ειτε αυτο αρεσει καποιες φορες ειτε στεναχωρει καποιες αλλες.
      Γι αυτο και παντα το φωναζω και το λεω πριν αγορασετε ενα οχημα ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο καντε πρωτα πολυ καλο ελεγχο πριν την τελικη παραλλαβη.

Οπότε DIY αν κάποιος ξέρει να το κάνει σωστά, όπως ο Στέφανος και τουλάχιστον αν τα κάνεις σαλάτα θα ξέρεις τι έφταιξε.

Ισως καποιος προσπαθησε DIY να γυαλισει το αμαξι σου και για αυτο τωρα εχεις αυτο το προβλημα,οποτε μην σε παραξενευεουν οι χαμηλες μετρησεις και τα προβληματα που εχει το βερνικι σου Νικο μου,και ενας επαγγελματιας σου λεει την πραγματικοτητα και προσπαθει να σε γλυτωσει απο εξοδα.

Οσο για το παλιο περιστατικο που αναφερεις νομιζω οτι το προβλημα σου το ειχε επιληφθει η ιδια η εταιρεια που εισηγαγε τοτε το προιον,γιατι εγω ημουν απλος εφαρμοστης τους,που κατα τα λεγομενα τους και τα γραφωμενα τους απο μερους μου ειχαν γινει ολα τα προβλεπομενα και μαλιστα ολοσωστα,και αν θυμασαι ημουν και αυτος που μαζι με εσενα τους πιεζε και τους φωναζε και στους ιδιους αλλα και στους τεχνικους τους που ειδαν το αμαξι σου.
      Αλλα οταν οι τεχνικοι βλεπουν εμφανη στοκονερα και τριψιματα,τα βγαζουν φωτογραφιες τα στελνουν στο εξωτερικο στα κεντρικα αντε μετα εσυ και εγω να τους πεισουμε οτι δεν ειμαστε ελεφαντες.

Φιλικα και με εκτιμηση.

P
      p-s

Δημοσίευσηαπό Nikos! » 26/02/19 20:27
      Και επειδή δεν κρατάω κακίες Πλάτωνα, είπα να δώσω μια δεύτερη ευκαιρία και τελικά πάλι δεν έμεινα ικανοποιημένος διότι όταν ήρθα να δεις το έβο μου έλεγες κάτι για ολογράμματα, ότι έχει γυαλιστεί στο παρελθόν και ότι ο προηγούμενος κατέβασε πολύ το βερνίκι (τα Ιαπωνικά είναι γνωστό ότι έχουν λεπτό βερνίκι αλλά πάμε παρακάτω παίζει να ισχύει δε το ξέρω), ότι δε ξέρεις, ότι πρέπει να το ξεκινήσεις να το δεις και τελικά έφυγα με την απορία πόσο θα κοστίσει. Γιατί ενώ ήρθα να σου ζητήσω τιμή για κεραμικό, μου είπες χμμμ να το γυαλίσουμε πρώτα να το δούμε και ΑΝ γίνεται θα το κάνουμε. Ακόμα δεν έχω καταλάβει αν τελικά γίνεται ή όχι.

Γεια σου Νικολα Φιλε μου.

Φυσικα και ηρθες να δω το evo σου,οπως και εγινε,και το ειδαμε μαζι και φυσικα ειχε ολογραμματα τα οποια ηταν εμφανη και με γυμνο ματι και τα οποια ως γνωστον γινονται μονο απο κακη χρηση αλοιφαδορου,γνωστο σε ολους οσους ασχολουνται με το Detailing το πως δημιουργουνται τα ολογραμματα.
      Και επειδη ακριβως ηταν εμφανη με γυμνο ματι γι αυτο και αν θυμασαι,το μετρησαμε μαζι με τον μετρητη χρωματος,και διαπιστωσαμε παρα πολυ χαμηλες μετρησεις,και οντως παρολο που τα ιαπωνικα εχουν λεπτοτερο βερνικι,στο δικο σου ηταν αφυσικα χαμηλες και μαλιστα σε ορισμενα σημεια ηταν εντελως οριακα.
      Γι αυτο τον λογω σου ειπα και τοτε αν θυμασαι Νικολα,επειδη ειναι κριμα να ξεκινησουμε να το διορθωνουμε και στο τελος να μην εχουμε αποτελεσμα για εμενα ειναι προτιμοτερω να το δοκιμασουμε παρεα,δηλαδη να εισαι παρων στην δοκιμη,και αν δουμε οτι φτιαχνει χωρις να γινεται ανεπανορθωτη ζημια τοτε αποφασιζουμε τι θα κανουμε πως θα προχωρησουμε και λεμε και το κοστολογιο.

Νομιζω σε ενα οχημα που εχουν επεμβει καποιοι αλλοι επανω και εχουν πληγωσει το βερνικι και μαλιστα σε καποια σημεια το εχουν φερει στα ορια του φαγκρισματος ηταν η καλυτερη και η ποιο τιμια απαντηση που θα μπορουσα να σου δωσω,οχι μονο σε εσενα αλλα στον καθενα που θα ερχοταν με ιδια κατασταση οχηματος.

Φυσικα και δεν θα επαιρνα ευθυνη οχι μονο στο δικο σου αλλα και σε κανενος το οχημα οταν θα μου το φερει με τοσο πολυ κατεβασμενο το βερνικι του,βασει παντα των μετρησεων του μετρητη,που δεν λεει ψεμματα στις μετρησεις,οχι μονο εγω αλλα και οι συναδελφοι μου,να ριψοκυνδυνευσω να φαγκρισει το βερνικι και να γινει ανεπανορθωτη ζημια και στο τελος να παει για βαφη το αμαξι.

Και μαλιστα οταν ηρθε ο Στεφανος με το Seat,για να δω το αμαξι του και μου ανεφερε οτι ειστε φιλοι αν θυμαμαι καλα στη συζητηση μας επανω του ανεφερα το περιστατικο.
      Θεωρω ποιο τιμιο να πεις σε καποιον την αληθεια και ας χασεις την δουλεια αν δεν γινεται παρα να βαλεις σε κινδυνο το οχημα.
      Οσο για το οτι δεν εχεις καταλαβει ακομα αν γινεται ή οχι,αν ειχες ερθει και ειχαμε δοκιμασει σε ενα σημειο που εχει τις πολυ χαμηλες μετρησεις θα ειχες δει και παρει την απαντηση σε ολα.

Εκτος και αν για να εισαι ικανοποιημενος,να σου ελεγα ναι φερτο Νικο και μετα να σου ελεγα ξερεις Νικο λογω των μετρησεων φαγκρισε και τωρα πρεπει να παει για βαψιμο και θα σου πληρωσω εγω το βαψιμο και ας χασει την αξια του το αμαξι σου???

Οχι εγω δεν λειτουργω ετσι Νικο,εγω θα πω στον πελατη αυτα που βλεπω και κυριως την αληθεια ειτε αυτο αρεσει καποιες φορες ειτε στεναχωρει καποιες αλλες.
      Γι αυτο και παντα το φωναζω και το λεω πριν αγορασετε ενα οχημα ειτε καινουργιο ειτε μεταχειρισμενο καντε πρωτα πολυ καλο ελεγχο πριν την τελικη παραλλαβη.

Οσο για το παλιο περιστατικο που αναφερεις νομιζω οτι το προβλημα σου το ειχε επιληφθει η ιδια η εταιρεια που εισηγαγε τοτε το προιον,γιατι εγω ημουν απλος εφαρμοστης τους,που κατα τα λεγομενα τους και τα γραφωμενα τους απο μερους μου ειχαν γινει ολα τα προβλεπομενα και μαλιστα αν θυμασαι ημουν και αυτος που μαζι με εσενα τους πιεζε και τους φωναζε και στους ιδιους αλλα και στους τεχνικους τους που ειδαν το αμαξι σου.

Φιλικα και με εκτιμηση.

P
      p-s

Κατσε τωρα που σε βρηκαμε πες την αποψη σου για τις μεμβρανες της 3Μ. Για πρπατασια ποια θεωρουνται τα ελλατωματα τους.

Φιλε μου αν σου πω την αποψη μου κινδυνευω να θεωρηθω αισχροκερδης,πλακα κανω ετσι,μην παρεξηγηθω,ειναι οτι καλυτερο για την προστασια,μιλαω παντα για τις διαφανες προστασιας χρωματος,αλλα αν ακουσετε τιμη θα γραφτει παλι τιποτα που δεν πρεπει,και θα βγουν και αυτες υπερκοστολογημενες.

Αν καποιος θελει να γλυτωσει απο πετραδακια και χαρακιες με κλειδια και μπορει να αντεξει το κοστος τοτε για εμενα ναι αξιζει,και σημειωτεων πρεπει να ειναι αψεγαδιαστο απο κατω το αμαξι.

Υ.Σ:Για τα 3300 vat υπολογιζουμε και ολα τα συναφη μεσα στο λογαριασμο που θα μας ερθει απο την αγαπημενη μας ΔΕΗ,οπως και εκτος απο τις λαμπες ολος ο χωρος θα πρεπει να εχει σταθερη υγρασια και θερμοκρασια για ολες τις μερες των εργασιων με οτι αυτο συνεπαγεται,απλα τα ανεφερα φιλε για να εχουμε μια εικονα σαν παραδειγμα.
      Επισης το υλικο που ανεφερε ο Φιλος Στεφανος το αγορασε 80€ ενω το αντιστοιχο Ceramic Pro Light κοστιζει 145€,και μιλαω για το Light οχι για το 9Η,ετσι για να εχουμε και μια εικονα στις διαφορες τιμων των υλικων.

Αυτή ήταν για μένα μία άκυρη σύγκριση και προφανώς και δεν ισχύει στην περίπτωση που συζητάμε. Δεν πουλάς ένα 'προιόν' παγκόσμιως καταξιωμένο και με τρομερό κύρος, το καταλαβαίνεις αυτό.

Εννοειται φιλε μου,αυτη την στιγμη δουλευω αυτο αλλα αυριο μπορει να βγει ενα καλυτερο και να δουλευω καποιο αλλο,δεν το συζηταμε,αυτο που ξερω ομως ειναι οτι στην Sema στην Αμερικη βραβευτηκε ως το Νουμερο 1 προιον.

Το αν είναι ακριβό για κάποιους δεν σημαίνει ότι δεν έχουν τα Χ χρήματα στην άκρη, αλλά ότι με τα δικά τους κριτίρια δεν αξίζει αυτά τα χρήματα. Ούτε είναι καημένοι και φτωχοί, ούτε τπτ. Με αυτή την ρητορική προσβάλεις τους υποψήφιους πελάτες.

Αλλο ειναι το δεν εξιζει αυτα τα χρηματα,και αλλο ειναι η αισχροκερδεια αγαπημενε μου φιλε,αν γραφοταν δεν αξιζει τα χρηματα πιστεψεμε δεν θα ελεγα απολλυτως τιποτα,οπως και δεν εχω πει σε οσα γραφονται,αλλα οταν γραφετε οτι αισχροκερδω,Συγγνωμη κιολας αλλα αυτο ειναι προσβλητικο για εμενα.
      Και αν διαβασεις το αρχικο μου ποστ ως απαντηση θα δεις οτι κανω πληρη αναλυση.
      Σεβομαι ολους ειναι δεν ειναι πελατες μου,μπορουν δεν μπορουν να κανουν μια εργασια στο καταστημα μου,αλλα δεν μπορω να δεχομαι οτι αισχροκερδω και να παρουσιαζομαι ως ο πανακριβως συγκρινοντας ανομοια προιοντα ακομα και πακετου εργασιων.

P
      p-s

Ξαναλέω για να μην παρεξηγούμαι:

1. θεωρώ δεδομένο ότι χρησιμοποιείς τοπ προϊόντα με το ανάλογο κόστος, αυτό δεν αποτελεί από μόνο του δικαιολογία
      2. εγώ ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι όλα τα προϊόντα κάνουν την ίδια δουλειά, κάθε άλλο, αλίμονο αν το cquartz που πήρα με 80€ κάνει την ίδια δουλειά με το δικό σου Ceramic pro
      3. το αν μπορεί ή δε μπορεί κάποιος να καλύψει κάτι οικονομικά είναι πολύ σχετικό αλλά σίγουρα άσχετο στη συγκεκριμένη περίπτωση
      4. οποιαδήποτε σύγκριση με εξωτερικό δε συμφέρει κανέναν μας
      5. άστοχο το σχόλιο περί παροχής υπηρεσιών, όλοι μας κάτι κάνουμε και αμειβόμαστε από αυτό, δεν τα βρίσκουμε στο λεφτόδεντρο και ούτε αυτοί που παρέχουν υπηρεσία δεν είναι καμιά αδικημένη κάστα. Μάλλον το αντίθετο.

Από κει πέρα ισχύει αυτό που αμυδρά θυμάμαι από τη σχολή περί προσφοράς και ζήτησης. Καλώς χρεώνεις όσο χρεώνεις. Καλώς κρίνω ότι υπερκοστολογείς. Αυτά και σόρρυ για τα επαναλαμβανόμενα off topic στο θέμα του αγαπημένου μου 3008.

Για να μην κουραζουμε οπως λες το θεμα του αγαπημενου σου 3008....

Αν θεωρεις οτι τα προιοντα και ολα τα συναφη κοστη, δεν επηρεαζουν την τελικη τιμη της υπηρεσιας τοτε οντως θυμασαι ελαχιστα πραγματα απο την οποια σχολη τελειωσες και καλο θα ειναι να σταματησουμε οποιαδηποτε κουβεντα και οποιος καταλαβε καταλαβε.

Καλη Συνεχεια.

P
      p-s
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST