Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    N
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 131
    • Best 0
    • Groups 0

nikapin

@nikapin

0
    Profile views
    131
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

nikapin Unfollow Follow

Latest posts made by nikapin

• RE: Nissan X-Trail 2013

Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
      Αν και παρακολουθώ χρόνια το forum, πρώτη φορά θα γράψω.

Είμαι σε φάση λήψης απόφασης για αγορά της 1.6 163ps στην έκδοση energy.

Το παλεύω καιρό μιας και αρχικά επέλεξα ένα σχετικά ευρύχωρο hatchback. Ήταν άλλωστε και όλα μου τα αυτοκίνητα μέχρι τώρα.

Αρχικά οι χώροι που θα χρειαστώ δεν φτάνουν,μιας και ως 3 μελής οικογένεια, δεινοπαθούσα με τοποθέτηση των πάντων σε πορτ μπαγκάζ και καμπίνα.

Σαφώς καλύτερα τα πράγματα οταν έπεφτε το μισό πίσω κάθισμα αλλά και πάλι είναι κάπως επίφοβο να υπάρχουν δίπλα στο παιδί, αντικείμενα που προορίζονται για τον αποθηκευτικό χώρο.

Στο δια ταύτα, απέκλεισα τα πετρέλαια, γιατί λόγω κατοικίας και επειδή το αυτοκίνητο θα το κρατήσω πολλά χρόνια, δεν μπορώ να μπω πάλι στην λογική της αλλαγής, οταν έρθει εκείνη η ώρα. Θα είναι σαν να έχω κάνει 1,5 φορά αγορά αυτοκινήτου και να έχω 1.

Το ερώτημα μου είναι, πως λόγω καθημερινότητας θα πρέπει να χρησιμοποιείται ως πρώτο αυτοκίνητο,δηλαδή να το χρησιμοποιώ για να πηγαίνω στην δουλειά. 22-25χλμ. Κάθε μέρα δηλαδή.
      Αλλά σκέφτομαι το μέγεθος και οτι θα είμαι μόνος μου σε τόσο μεγάλο αυτοκίνητο.

Άρα η κατανάλωση παίζει μεγάλο ρόλο. Αν κινηθεί στα 8 μιλάμε για καλό νούμερο, ειδικά αν μελλοντικά μπει και κάποιο κιτ υγραερίου, μιας και μέχρι τώρα έχουν όλα τα οχήματα στο οικογενειακό περιβάλλον και η οικονομία είναι απίστευτη.

Τέλος να υπολογίζω γύρω στο 3μηνο, για παραλαβή, σωστά;

Χρόνια πολλά! Η κατανάλωση είναι γύρω στα 10 μέσα στην πόλη με νορμαλ πόδι. Το μέγεθος στο εσωτερικό είναι μάλλον πλεονέκτημα! Το energy παίζει και ετοιμοπαράδοτο αν το θέμα χρώματα δεν είναι αυτοσκοπός... το πετρέλαιο λόγο κατοικίας και αλλαγής δεν το κατάλαβα... Μέχρι τέλη Σέπτεμβρη έτσι και αλλιώς πετρέλαιο δεν θα βρεις... τα καινούργια θα πρέπει να είναι Adblue όποτε θα είναι. Euro6d όποτε μην σε φοβιζει... Τώρα τα λίγα χιλιόμετρα στην πόλη αν λίγο το ανοίγεις πάλι οκ θα είσαι... όπως και να έχει εξαιρετικό η xtrella!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      N
      nikapin
    • RE: Ford Kuga

Ο χρήστης konmax έγραψε:
      Έχει ακούσει κανείς για νέο Powershift κιβώτιο; Μου είπε ένας πωλητής ότι πλέον θα είναι wet clutch αντί για dry που ήταν μέχρι τώρα κτλπ..
      Ο ίδιος πωλητής μου είπε ότι η ford συνηθίζει να προσφέρει βελτιωμένες εκδόσεις (απο άποψη εξοπλισμού) όταν ένα αυτοκίνητο πλησιάζει το τέλος του κύκλου πώλησης (βλ Kuga?).
      Γενικά επειδή δεν τον πολύ εμπιστεύομαι, έχετε ακούσει κάτι απο αυτά;
      Χθες ενημερώθηκα τηλεφωνικά απο Σφακιανάκη (δεν αναφέρομαι σε αυτόν πιο πάνω) ότι για τιμές για diesel 1.5 με αυτόματο κιβώτιο θα πρέπει να περιμένουμε καθώς προς το παρόν έχουν μόνο για 2 λιτρο. Ποιος ξέρει άραγε γιατί.

Από Σεπτέμβρη ΌΛΑ τα πετρελαια πρέπει να έχουν adblue...Δεν βγάζουν άδεια αλλιώς. Οπότε μαντευω πως ο 2λιτρος είναι adblue...

N
      nikapin
    • RE: Qasquai 2018 1.5 ή Kia Sportage 1.7

Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
      Άσε τι θα γίνει εδώ... Ας δούμε καταρχήν από ποιά μοντέλα και μετά θα ανακοινωθούν WLTP ρύποι. Αν δεν υπάρχει επίσημη τιμή WLTP τα τέλη αναγκαστικά θα βγουν βάσει NEDC. Τώρα αν υπάρχουν και οι δύο τιμές άλλη ιστορία. Οπότε ας δούμε τουλάχιστον ποιά μοντέλα δε θα έχουν WLTP και για τα υπόλοιπα βλέπουμε.

Η Honda έχει WLTP και NEDC στο civic... Εκεί μπορούμε να πάρουμε μια γεύση της απόκλήσης

N
      nikapin
    • RE: Fiat Egea - Tipo

Γατε όταν ανοίξουν θέσεις στην εταιρεία σου.... Θέλω interview!

N
      nikapin
    • RE: Honda CR-V 2015

Ο χρήστης nam έγραψε:
      Καταναλώσεις
      Α.Ο-μέχρι Κυλλήνη, ταχύτητες έως 140, 5,6 λτ/100. Στο τρελό αλλά όμορφο νησί (έρωτας), με αναγκαστικά μικρότερες ταχύτητες, 4,8!!
      Στην επιστροφή με ταχύτητες αυτοφώρου, όπου ήταν δυνατό- Ε.Ο ήταν χωρίς κίνηση, 6,8λτ/100. Από προβλήματα-τριξίματα,τίποτα. Καύσιμο, EKO AVIO.

Εντυπωσιακό!

N
      nikapin
    • RE: Toyota C-HR 2016

Ο λόγος που αλλάζουν οι κωδικοί σε όλους τους κατασκευαστες είναι η αλλαγή του υπολογισμού κατανάλωσης και ρύπων και όλα τα συνακολουθα... Επίσης τα diesel από Σεπτέμβρη πρέπει να έχουν scr ( adblue)

N
      nikapin
    • RE: Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου

Φίλε Ολλανδε μην αποκαρδιωνεσαι... Ο καθένας μπορεί να λέει ότι πιστεύει. Το αν έχεις κάνει την σωστή επιλογή μόνο εσύ μπορείς να το αξιολογήσεις. Επιπλέον το τι θέλεις να κάνεις πάλι γούστο και καπέλο σου! Εγώ προσωπικά χαίρομαι για την αγωνία σου να το παραλάβεις και για όλα τα μελλοντικά σου προτζεκτακια σου πάνω στην καινούργια σου αγάπη! Το σημαντικό είναι να το ευχαριστιεσαι να γεμίσεις την ζωή σου με ωραίες στιγμές! Keep smiling!

N
      nikapin
    • RE: Ford Kuga

Ο χρήστης greemlin έγραψε:
      Περα απο τις αγαπες και τις προτιμησεις μας, αν τα βαλεις κατω ολα περιπου στο ιδιο επιπεδο ειναι... το karoq χτυπαει 10αρια , το KIA Sportage, το Tiguan, .... ενα λιτρο , εναμιση πανω κατω δεν νομιζω να αξιζει την συρραξη! Στην τελική ο νας καει 10αρια και βαζει απλη, ο αλλος 9,23662 και βαζει ΧΧΧΧΧΧσουπερ παουερρρρρ στηντελικη τα ιδια.... Ο μονος που δεν καιει και με διαφορα ειναι ο Τεσλας...... ΙΜΟ παντα....

[emoji41] στα κιλά αυτά συμφωνώ απόλυτα! Αντέ βάλε με 190, 115κιλα να χορτασω με ένα τυλιχτο.... Η δικιά μου με 2 δαγκωνιες μου δίνει το έξτρα οπότε πάμε στα 3.5 τυλιχτα... [emoji16]

N
      nikapin
    • RE: Safari εύρεσης νέου οικογενειακού αυτοκινήτου

Με γειες! Alles Gute... που λένε στο χωριό μου....

N
      nikapin
    • RE: Nissan X-Trail 2013

Ο χρήστης sprsk έγραψε:
      @nikapin
      Έμαθα ότι αλλάζει η κωδικοποίηση, οι νέες παραγγελίες πάνε από 5+ μήνες και θα έχει κάποιες αλλαγές.
      Ίσως η μία να είναι το AdBlue και η άλλη μάλλον το αυτόνομο σύστημα διατήρησης απόστασης από το προπορευόμεν:

Ωωωωωωπ!! Τι εννοείς αλλάζει η κωδικοποίηση? Πες μας νέα! Εγώ που προσπάθησα να ψαρεψω νέα σχετικά με το scr δεν τα κατάφερα!

N
      nikapin
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ