H γραμμη παραγωγης θα ειναι ενας εκτυπωτης που θα παραγει 3d αντιγραφα, σαν να βγαζεις φωτοτυπιες Α4. Λογικα σε ασπρομαυρα θα ειναι φθηνοτερα...
Best posts made by barimagas
-
RE: CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός
Latest posts made by barimagas
-
RE: CITROEN C4 III mod 2021
Τώρα που ανοίγει τα σχολεία ο Κούλης θα έρθουν οι κλασικές σιτροενοπροσφορες back to school???? χαχα. Αυτός ο πίνακας οργάνων είναι σαν τις συμπληγάδες πέτρες. Λες και δεν υπήρχε χώρος, αλλά τι να περιμένεις αφού είναι μαλωμενοι με τις βελόνες και τα στροφόμετρα από τα προηγούμενα μοντέλα. Οτι να ναι.
-
RE: Kia ceed 2010
Εγώ πάντως δεν κλαιω καθολου, κοντεύει δεκαετία με σκέτο αέριο σχεδόν 100.000χμ ούτε βαλβίδες έχω δει και ο κινητήρας δουλεύει περίφημα. ceed 1,4 2007 150.000. Το μυστικό είναι να βρεις άνθρωπο να ξέρει να ρυθμίσει. Εγώ στον καλογριτσα έβγαλα άκρη, στις αρχές δεν κρύβω ότι είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με άχρηστους αερητζηδες.
-
RE: Citroen C3 Aircross 2018
αγγελία στο car.gr απλά θα περίμενα αν και εφόσον και μπέρδεμα εντελώς. Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα έτρωγα τα σκ@τά με το car.gr. Και πριν 5 μήνες τα έφαγα ξανά. Εγώ άκρη με τους ιδιώτες δεν βγάζω και ούτε πρόκειται να βγάλω. Ο καθένας με το μακρί του και το κοντό του, στο περίμενε και ανατολίτικο παζάρι.
Για την αγγελία εδώ μέσα απλά την ανέβασα μήπως θέλει κάποιο μέλος να αρπάξει την ευκαιρία. Αλλά όπως είπες, εδώ είναι ποιο πολύ χώρος συζητήσεων και μέχρι να τελειώσει η συζήτηση έχει βγει νέο μοντέλο...
Καλά έκανες storm, άντε καλόταξιδο το επόμενο!!
-
Φέρνει ζαλάδες τελικά, όπως ειπώθηκε;;;;;
-
Το σενάριο λέει με κάποιο τρόπο να πουλήσω το Aircross και μετά το 206 να πάω να το κάνω ανταλλαγή και ότι πιάσει.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου χρόνο (και διάθεση) να ασχοληθώ με car.gr, ιδιώτες, ελέγχους, συνεργεία κλπ...κλπ...
Αυτά χρειάζονται χρόνο.
Ψηνεσαι για ανταλλαγη το aircross με το c3 μου?
-
RE: Μitsubishi Lancer Evo X
Τρελό εργαλείο, πολεμικο, ονειρικό. Καλοταξιδο!!
-
RE: Suzuki Baleno II
Ηρθα να ποσταρω αλλα με προλάβατε.
Χαχααχαχχαχα που εισαι lap, η τυχη σου δουλεύει!!!
-
Καλόταξιδο να είναι, στο μυαλό είναι το στρώσιμο, υπάρχει και μια σχολή που λέει τέρμα στην αρχή να τεντωσουν μέσα να βγει η δύναμη ( από τον Τατουρη αυτό).
Για μένα πήγαινε ακριβώς όπως είχες σκοπό να το οδηγάς μετά το στρώσιμο. Νορμαλ δηλαδή και όσο παιρνανε τα χμ τόσο θα ανοίγει το μοτέρ.
-
RE: Renault Captur II
Ισως ο πιο συμφέρον κινητηρας σημερα, 70 λεπτά εχει το αεριο. Και πρατηρια σχεδον παντου!
-
RE: SKODA FORUM
από 27000 ευρο με κάτι ζάντες που μοιάζουν με τασια και έλειπη εξοπλισμό. Βέβαια μέσα πολύ άνετο.