Ο χρήστης gakost έγραψε:
Να προσθέσω και ότι πριν από κάποια χρόνια μεγαλώσαμε στο μπροστινό κάθισμα στην αγκαλιά της μαμάς, πολλές φορές μας έβαζε ο μπαμπάς στο τιμόνι, βλέπανε οι οδηγοί το περιπολικό της τροχαίας και τραβούσανε την ζώνη (και μάγκωνε η ρημάδα) είχαμε στο δελτίο ειδήσεων την καταμέτρηση νεκρών του τριημέρου και πολλά άλλα ωραία που ΕΥΤΥΧΩΣ αποτελούνε παρελθόν.
@emperium με αυτά που γράφεις λυπάμαι δηλαδή για την νοοτροπία. Αντί να βάλεις μυαλό και να μην το ξανακάνεις κοιτάς να την γλιτώσεις. Εύχομαι να είναι φακελωμένα τα στοιχεία σου και να σου επιβάλουνε το μέγιστο της ποινής. Αυτά
]
Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας..!! Αν και απ'ότι είδα η συζήτηση έγινε κάπως προσωπική συντομα σχετικά και μάλιστα με επιθέσεις σε ήθος συνομιλητών. Προσωπικά δεν με αγγίζει ούτε η επίθεση που έγινε προς εμένα.
@gakost Απο κει και πέρα προς Θεού....δεν ψάχνω να τη γλυτώσω. Καταλαβαίνω το λάθος που έκανα και κρίνομαι να το πληρώσω. Νομικά, οικονομικά κλπ. απο αρχές αρμόδιες να με κρίνουν και να με καταδικάσουν. Αλλά φαίνεται ότι το φόρουμ δεν εξυπηρετεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σκοπους ενημερωτικούς και ανταλαγής απόψεων και αυτό φάνηκε απο βρισιές, ειρωνικά post κλπ καθώς έκανα μια ερώτηση και μόνο απάντηση δεν πήρα.
Εν κατακλείδι, είδα ότι στο παρελθόν έχει γίνει ένα πανομοιότυπο post στο φορουμ σας με μια κοπέλα που την ειχαν πιάσει με 0.60 (αν θυμάμαι καλα...) και την είχαν πάει αυτόφορο κλπ κλπ. Αλλά εκει δεν επιτέθηκε κανένας (γιατί άραγε.... χμμ...). Οπότε θεώρησα ότι το φόρουμ σας ειναι κατάλληλο μέρος προς ενημέρωση και γι'αυτό έκανα και το συγκεκριμένο post. Για ενημέρωση και τίποτα παραπάνω. Αλλά φαίνεται ότι έκανα λάθος... το φόρουμ σας ΔΕΝ εξυπηρετεί αυτό το σκοπό σωστά.
Για τους προαναφερθείς λόγους θα διαγραφώ απο το φόρουμ. (Ξέρω ... χεστήκατε και η βάρκα γέρνει... αλλά εγώ απλά το δηλώνω.)
Καλή συνέχεια να έχετε.