Από έξω φαίνεται στεγνό, πέρα από τα service δεν έχω πειράξει κάτι. Το θέμα είναι θέλει ηλεκτρολόγο ή στο συνεργείο απ'ευθείας? Τι προτείνετε?
Latest posts made by northduster
-
RE: Dacia Duster
-
Φίλοι καλημέρα, μιλώντας για προβλήματα θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τον λόγο που στάζει νερό μπροστά από την πλαφονιέρα και συγκεκριμένα από το σημείο ψηλά στην οροφή που έχει κάποιες σχισμές (bluetooth?) εννοείται όταν βρέχει. Ευχαριστώ.
-
Σχετικά με την SHELL κι εγώ κάθε Πέμπτη συνήθως βάζω την V-POWER DIESEL. Αν κάποιος φίλος γνωρίζει ας μου πει αν κάνω καλά. Καλή Ανάσταση σε όλους!
-
Όντως είναι το πρώτο μου diesel...πάντως δεν ξεφεύγω πάνω από τις 3.000 στροφές και δεν ζορίζω τον κινητήρα. Αυτά βέβαια που παρατηρώ είναι από το trip control, σε πραγματικά δεδομένα με ένα ρεζερβουάρ πάω περίπου 600 χλμ. Γενικά το αυτοκίνητο το προτείνω ανεπιφύλακτα για το όλο πακέτο (τίμιο). Δεν αποπνέει πολυτέλεια και δεν έχει όλα αυτά τα 'καλούδια' που έχει η πλειοψηφία των νέων μοντέλων αλλά αν το πάρει κάποιος θα το αγαπήσει γι'αυτά που του δίνει.
-
Καλησπέρα σε όλους,έχω αισίως 4.000 χλμ και έχω δει κατανάλωση σε πόλη 9.5λ/100χλμ και εκτός περίπου 6.5λ/100 χλμ. Αν ανοίξει κι άλλο ο κινητήρας θα δώ κάτι πιο χαμηλό γιατί το 5.3λ/100χλμ είναι πολύ μακρινό....?