Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Θα δοκιμάσω με ελαφρυ τρίψιμο και ένα θεμοπιστολο..
είναι ματ και όχι λείο το πλαστικό..
Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Θα δοκιμάσω με ελαφρυ τρίψιμο και ένα θεμοπιστολο..
είναι ματ και όχι λείο το πλαστικό..
Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα!
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Είναι καινούργιο το αμάξι και καταλαβαίνετε..
ίσως στη φωτογραφία δεν φαίνεται αλλά είναι αρκετά βαθύ, σίγουρα σε κάποια σημεία και 3-4 χιλιοστά.
Ίσως αν τριφτει ελαφρά και βαφτεί να μην φαίνεται όμως τόσο..
Έχετε κάποια χρώματα να μου προτείνετε; Που πουλάνε; Η απόχρωση είναι συγκεκριμένη;
Ορίστε φωτογραφία:
Όταν λέτε αλλαγή, φαντάζομαι για πολύ μεγάλο κόστος..
Αυτό με το πιστόλι θερμότητας που πρότεινε ο φίλος τι.... θέλει να πει; να το λιώσω;
Κάποιο υλικό γεμίσματος δεν υπάρχει; Σε φαναρτζίδικο δεν έχω τύχη;
Καλησπέρα,
Έχω το νέο c4 cactus και στα πλαϊνά μαύρα πλαστικά πάνω από τη ρόδα το εξυσα σε Δαγρέ τοίχο και έκανε αρκετές βαθιές γρατσουνιές.
Είναι φυσικά τόσο βαθιές που φαίνονται και από μακριά. Υπάρχει λύση επισκευης για αυτό το είδος πλαστικού;
Πρόσοχη μιλώ πάντα για τα μαύρα πλαστικά που έχουν όλα τα αυτοκίνητα και όχι πχ πλαστικά προφυλακτήρα. Γιατί όπου ψάχνω πληροφορίες βρίσκω βαφές και αλοιφές για τέτοιο πλαστικό.
Καλησπέρα,
Έχω το νέο c4 cactus και στα πλαϊνά μαύρα πλαστικά πάνω από τη ρόδα το εξυσα σε Δαγρέ τοίχο και έκανε αρκετές βαθιές γρατσουνιές.
Είναι φυσικά τόσο βαθιές που φαίνονται και από μακριά. Υπάρχει λύση επισκευης για αυτό το είδος πλαστικού;
Πρόσοχη μιλώ πάντα για τα μαύρα πλαστικά που έχουν όλα τα αυτοκίνητα και όχι πχ πλαστικά προφυλακτήρα. Γιατί όπου ψάχνω πληροφορίες βρίσκω βαφές και αλοιφές για τέτοιο πλαστικό.
Εχει χωθει πιθανοτατα πανω απο.το aircondition.. Πισω απο το ταμπλο.
Εβαλα κονσερβα πριν καμια ωρα.. Που και που νιαουριζει.. Αλλα δεν το βρισκω..
Ξερουμε αν βγαινει η μασκα μπροστα? Αν επικοινωνει το.εσωτερικο με τη μασκα?
Βρηκα ενα γατακι μικρο που το χτυπησε μηχανη και το πηρα το βαλα.στη θεση του συνοδηγου στο smart. Και αυτο καπου πηε και χωθηκε.
Εβγαλα το καλυμα μπαταριας και φανηκε οτι μπηκε καπου στο κλιματιστηκο.
Το ακουω να νιαουριζει αλλα δεν βγαινει. Ξερετε αν ανοιγει το καλυμα μπροστα? Και αν επικοινωνει με το εσωτερικο? Ευχαριστω..
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Πάντως, στο smart η μπαταρία είναι κάτω από τα πόδια του συνοδηγού και η μηχανή στο πορτ παγκαζ. Και γενικά μόνο το πάνω μέρος της μπαταρίας μπορώ να διακρίνω.. Μπουζί δεν.. Εκτός κι αν ξέρει κάποιος που είναι..
μου θυμιζει τα προβληματα που ειχα με το σκουτερ
Έγραψες!
Εγώ το έβαζα στον αρνητικό πόλό.
Πάντως, στο smart η μπαταρία είναι κάτω από τα πόδια του συνοδηγού και η μηχανή στο πορτ παγκαζ. Και γενικά μόνο το πάνω μέρος της μπαταρίας μπορώ να διακρίνω.. Μπουζί δεν.. Εκτός κι αν ξέρει κάποιος που είναι..