-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχω βάλει ένα καλάθι για γάτες στο πάρκινγκ και προφανώς το προτιμούν οι γάτες - δεν ανεβαίνουν στα αμάξια.Τις ταΐζω και δεν υπάρχουν ποντίκια και κατσαρίδες.
Δεν περίμενα να έκανες τίποτα διαφορετικό φίλε!. Είσαι ανεγνωρισμένος!.
Το ίδιο κάνω και εγώ, μα στην αποθήκη!. Έχουμε και γεννητούρια!!!!!……
Α. -
Απο το μεσημερι 'φιλοξενω' ενα τερας στο αμαξι μου. Μια αραχνη που προφανως μπηκε απο το παραθυρο. Αυτη η δολοφονος ταραντουλα πρεπει να εξολοθρευτει! Δεν εχω σκοπο να την ταισω, να την βαλω κρεβατακι διπλα, η να χαρω.στον πολλαπλασιασμο του.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Απο το μεσημερι 'φιλοξενω' ενα τερας στο αμαξι μου. Μια αραχνη που προφανως μπηκε απο το παραθυρο. Αυτη η δολοφονος ταραντουλα πρεπει να εξολοθρευτει! Δεν εχω σκοπο να την ταισω, να την βαλω κρεβατακι διπλα, η να χαρω.στον πολλαπλασιασμο του.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Ζήτησε αγόρι μου από την μάνουλα σου το κατσαριδοκτόνο. Ψέκασε το αυτοκίνητο εσωτερικά, και κλίσε την πόρτα για 2 ώρες!!!....
Μετά άνοιξε την πόρτα, άσε ανοιχτό για ½ ώρα, και μετά μια βόλτα στα πλαστικά και τζάμια με το ‘πετσί’!.
Α. -
Δεν ειμαι αγόρι σου και η μανούλα μου ειναι μακρυά! Και έχω αλλεργία σε κατσαριδοκτόνα! Και το αμαξι μεσα δεν έχει μόνο πλαστικά και τζάμια αλλά και δερμα και ύφασμα που ειναι πιο ευαίσθητα σε τετοιες μυρωδιές! Οπότε μαλλον δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!
Η αλήθεια ειναι ότι δεν έχω ακούσει ποτε χρήση κατσαριδοκτόνου σε αμαξι!
-
Βάλε μια γατουλα μέσα στο αμάξι
-
Ειχα και εγω μια αραχνη χθες και εξολοθρευτηκε .
-
Αηδίες καλό μου troll!!!
-
Εδώ είναι για γάτες στην μηχανή!
Για αράχνες στην καμπίνα ανοίχτε νέο θέμα! -
-
Ο χρήστης ___ έγραψε:
Απο το μεσημερι 'φιλοξενω' ενα τερας στο αμαξι μου. Μια αραχνη που προφανως μπηκε απο το παραθυρο. Αυτη η δολοφονος ταραντουλα πρεπει να εξολοθρευτει! Δεν εχω σκοπο να την ταισω, να την βαλω κρεβατακι διπλα, η να χαρω.στον πολλαπλασιασμο του.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Βαλε μια φακα (απο αυτες με το ελατηριο) στο καθισμα του οδηγου. (και μετα κατσε και πανω)
Στάθη εσύ;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δεν ειμαι αγόρι σου και η μανούλα μου ειναι μακρυά! Και έχω αλλεργία σε κατσαριδοκτόνα! Και το αμαξι μεσα δεν έχει μόνο πλαστικά και τζάμια αλλά και δερμα και ύφασμα που ειναι πιο ευαίσθητα σε τετοιες μυρωδιές! Οπότε μαλλον δεν θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου!
Και σίγουρα δεν ξέρεις για τέτοια προϊόντα άοσμα!. Οπωσδήποτε επάνω γράφουν ότι δεν τα εισπνέουμε….. μάλιστα εμείς οι αλλεργικοί!..... και υπάρχει και τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων 2107793777 για τα κορόιδα όχι για εσένα…..
Η αλήθεια ειναι ότι δεν έχω ακούσει ποτε χρήση κατσαριδοκτόνου σε αμαξι!
Και σίγουρα δεν γνωρίζεις διότι δεν είσαι κυνηγός….
Μα αρκετά για τα of topic μας. αν έβλεπα σε topic για ανθρώπους που φοβούνται της αράχνες….. απλώς θα γελούσα, διότι στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν ‘ταραντούλες’…..
Α. -
Βρηκα ενα γατακι μικρο που το χτυπησε μηχανη και το πηρα το βαλα.στη θεση του συνοδηγου στο smart. Και αυτο καπου πηε και χωθηκε.
Εβγαλα το καλυμα μπαταριας και φανηκε οτι μπηκε καπου στο κλιματιστηκο.
Το ακουω να νιαουριζει αλλα δεν βγαινει. Ξερετε αν ανοιγει το καλυμα μπροστα? Και αν επικοινωνει με το εσωτερικο? Ευχαριστω..
-
Ξερουμε αν βγαινει η μασκα μπροστα? Αν επικοινωνει το.εσωτερικο με τη μασκα?
-
δελεασε τη με λιγο κρεας πχ αντε παρε ενα σουβλακι βαλε ενα κοματακι κρεας κατω στο καθησμα του συνοδηγου και αυτη θα το μυρισει και θα βγει
το υπολοιπο σουβλακι φατο -
Εχει χωθει πιθανοτατα πανω απο.το aircondition.. Πισω απο το ταμπλο.
Εβαλα κονσερβα πριν καμια ωρα.. Που και που νιαουριζει.. Αλλα δεν το βρισκω..
-
[quote='anesperos13']Εχει χωθει πιθανοτατα πανω απο.το aircondition.. Πισω απο το ταμπλο.
Εβαλα κονσερβα πριν καμια ωρα.. Που και που νιαουριζει.. Αλλα δεν το βρισκω..[/quot
Ρε μια φοβισμένη ψυχούλα είναι, αξίζει να ζει και να μας δίνει χαρά. Ποσό μπορείτε να το αντελήφθητε αυτό?.
Α. -
Αυτό πού κολλάει τώρα; Είπε κανείς να την σκοτώσει;
-
Tους Βοργίες θα έβλεπε και θα ήταν επηρεασμένος!
-
'Πώς κατάφερε να χωθεί εκεί μέσα το γατί;'
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/36 ... inito-tou/
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:rtfm: Εδώ είναι για γάτες στην μηχανή!
Για αράχνες στην καμπίνα ανοίχτε νέο θέμα!Καλοοοοοοο!!
Γάτα στη μηχανή - τι κάνουμε;