@lap said in TOYOTA FORUM:
Πάει και με το euro όπου μετράει και άλλους ρύπους.
Καλά υποθετική είναι όλη η κουβέντα, για αυτό κ έχω καταλήξει σε Toyota Corolla 1.8 Hybrid
Καλά υποθετική είναι όλη η κουβέντα, για αυτό κ έχω καταλήξει σε Toyota Corolla 1.8 Hybrid
Σύμφωνα με το chatgpt για ένα seat ibiza του 2006, με τιμες WLPT, αν υποθετικα ταξινομουνταν σημερα, θα πληρωνα σε καθε περιπτωση λιγοτερα απο τα 255ε που δινω τωρα, ακομη κ χωρις την μετατροπη σε LPG που εχω κανει
Καύσιμο | Εκπομπές WLTP | Τέλη κυκλοφορίας |
---|---|---|
Βενζίνη | ~186 g/km | €158 |
LPG | ~130 g/km | €87 |
Καλησπέρα σε όλους, θέλω να ρωτήσω για να βεβαιωθώ αν πλέον ένα μεταχειρισμένο Toyota Corolla 1.8 Hybrid (2019) πληρωνει τελη κυκλοφοριας.
Το ρωτάω γιατί ναι μεν οι ρύποι που βλέπω στις αγγελίες είναι 76 g/km αλλά αυτο ισχύει για NEDC κύκλο, με WLPT που υπολογίζονται τα τέλη πλέον οι ρύποι είναι 101 g/km, και εφόσον η ταξινόμηση έχει γίνει 1 Νοεμβρίου 2010 – 31 Δεκεμβρίου 2020 για να μην πληρώσει τέλη θα πρέπει να έχει κάτω από 90 g/km.
Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος με ταξινόμηση μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2020 θα ξέρει σίγουρα, ευχαριστώ.