Σε ευχαριστώ!
Latest posts made by chrikar
-
RE: DIESEL MEΧΡΙ 1600cc και τιμή μεχρι 23 - 24.000 ευρω..
Test drive είχε διαθέσιμο σε εμένα , με ένα τηλεφώνημα 2 ώρες πριν τέλειωσε το θέμα. Ο τύπος μου είπε πως ειναι 2-3 έτοιμα κ πως σε λιγες μερες θα το έχω. Τι να πώ..Ίδωμεν!
-
Σήμερα παρήγγειλα το Volvo S40 1.6Drive Business σε λευκό χρώμα. 21.700. Wish me luck. Σε 15-20 ημέρες λογικά θα το έχω στα χέρια μου.
-
Ευχαριστω πολύ samatistas.
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα ηθελα τις απόψεις σας στην έρευνα αυτοκινήτου που κάνω. Ενδιαφέρομαι για diesel με τιμή μέχρι 21-22 χιλ. Έχω επισκεφθέι ήδη αρκετές εταιρίες και δυσκολέυομαι να καταλήξω..Πρώτα από όλα οι ανάγκες μου δεν είναι οικογενειακές (ακόμα), αλλά πηγαίνω με την λογική οτι θέλω ένα αυτοκίνητο με αρκετούς χώρους(καθώς αυτά αλλάζουν). Επιλογές: Opel Astra 1.7 130ps - 21.700 / Renault Megane 1.5 dci 110ps - Με ηλιοροφή (μου αρέσει πολύ) 20.000 / Volvo S40 Business 21.700. Για διάφορους λόγους έχω απορρίψει Golf και Focus.
Απόψεις? -
RE: Renault Megane III
Εχει έρθει αυτός ο κινητηρας? Στιν αντιπροσωπεια προχθές μονο το 1.5 μου είπαν, σε έκδοση energy. Σκέφτομαι κ το astra για να είμαι ειλικρινής με 1.7 κινητήρα κ 130 άλογα. Βγαίνει κανα 2χιλ ακριβότερα (το οποίο είναι το ταβάνι μου).
-
Είμαι έτοιμος να παραγγείλω το 1.5dci σε μαύρο χρώμα, με αισθητήρες-συναγερμο κ ηλεκτρική ηλιοροφή. Τιμή 20χιλ. Απόψεις?
-
@ KOS1 Ευχαριστώ πολύ, με βοήθησες! Κατι τετοιο θέλω, απόψεις απο ανθρώπους που έχουν το αυτοκίνητο.
-
ναι, αυτό για τους χώρους το έχω διαβάσει. μέσα στην εβδομάδα θα πάω να το δω από κοντά. Το fluence δε το είχα σκεφτεί καν, θα το κοιτάξω κ αυτό. Το εσωτερικό του S40 πάντως σου αφήνει μια πολύ καλή αίσθηση, ενώ π.χ. του focus που είδα το ακριβώς αντίθετο.