Παίδες καλημέρα, εγώ είμαι στα περίπου 3900 χμ και κάπου ανησυχώ καθώς το όχημα συνήθως το κρατά η σύζυγος και αντιλαμβάνεστε!!
Μια καλύτερη περιγραφλη του προβλήματος gmaniac μπορείς να μας δώσεις; Πόσο έντονος ήταν ο θόρυβος πχ;
Latest posts made by pelekanosg
-
RE: Peugeot 3008 '08
-
Φίλε Tiniako τι ακριβώς σου έχουν πεί για το θέμα της αντλίας; Ή μήπως δεν σου έχουν πεί κάτι; Εννοώ άν ήταν εκ γενετής πρόβλημα ή αν το προκάλεσε κάτι;
Πάντως βλέπω πως οι ιδιοκτήτες του 3008 πληθαίνουν με την μέρα και αυτό είναι πολύ καλό, ιδιαίτερα όσον αφορά νέους ιδιοκτήτες Πεζώ (που δεν είχαν ξανά Πεζώ σαν και μένα ) και αυτό λέει πολλά για το συγκεκριμένο ποντέλο. Και από ότι είδα άρχισαν και τα βραβεία να τρέχουν για το 3008 ε -
Ο χρήστης ZONAS έγραψε:
Επί την ευκαιρία είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω το αμάξι εκτό δρόμου. Δεν εχεί grip αλλά πηγα σε πολυ κακοτραχαλους δρομους με νεροφαγωματα και λασπες αλλα δεν κολλησε. Λογω όμως 17αρας ζαντας και χαμηλοπροφιλα λαστιχα μου φανηκε λιγο σκληρο στις εντονες ανωμαλιες και οχι ανετο. Παντως δεν βρηκε πουθενα αν και περνουσα απο χαντακια και νεροφαγωματα κλπΦίλε Zonas χαίρεται, δλδ εμένα που οι ζάντες είναι 18αρες θα είναι πιο σκληρό και επίπονο λές αν το πάρω σε τέτοιες διαδρομές; Το σκέφτομαι να το δοκιμάσω η αλήθεια καθώς μου είπε κάποιος φίλος να πάμε σε κάτι ωραίες ορεινές διαδρομές εδώ στην Κύπρο, αλλά άμα είναι έτσι ίσως ζοριστούμε.
-
Ο χρήστης Pitt έγραψε:
Πολύ ωραία. Επίσης ωραίο και το κόλπο με το φερμουάρ για να μη φαίνονται. Δεν ξέρω για την Κύπρο, αλλά εδώ αν ήταν εκτεθειμένα, δεν θα ... τα βρίσκαμε την άλλη μέρα. Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι αν οι κατασκευές αυτές αντέχουν σε περίπτωση σύγκρουσης από πίσω.Καλημέρα και πάλι, υποθέτω πως αντέχουν καθώς περνάνε από ελέγχους πρίν τους δοθεί σχετική έγκριση για μαζική παραγωγή. Εξάλλου αμα σκεφτείτε πώς σε συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο εταιρίας που έχω άλλο αυτοκίνητο, πέρυσι προσπάθησα να λυγίσω το προσκεφάλι για να ακουμπά το κεφάλι μου καλά και μου έμεινε στο χέρι!!! Μιλάμε για εργοστασιακό προσκεφάλι. Οπόταν υποθέτω μια χαρά είναι.
-
Mόλις φόρτωσα το βίντεο με τις οθόνες dvd και τώρα μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες
-
Φίλε pelekanosg σε ευχαριστώ. Το DVD player πού βρίσκεται, δηλαδή πού βάζεις τα DVDs (τους δίσκους εννοώ); (αφού οι οθόνες μπορούν να παίξουν διαφορετικά DVDs, θα πρέπει λογικά να υπάρχουν 2 DVD players).
Pitt, οι οθόνες έχουν η κάθε μια το δικο της dvd ενσωματωμένο , πατάς το κουμπί ανοίγει το εσωτερικό, βάζει το dvd και μετά πατάς την έναρξη και αυτό ήταν. Νομίζω ότι για να σας βοηθήσω κάποια στιγμή, είτε σήμερα είτε αυριο θα σας φορτώσω ένα βίντεο με την λειτουργία των οθόνων και θα σας το φορτώσω στο Youtube για να μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέριες με τον τον τρόπο λειτουργίας είτε ξεχωριστά είτε και οι δύο οθόνες μαζί να λειτουργούν.
-
**[quote='Crius']Σχετικά με τον χώρο στην κεντρική κονσόλα, φαίνεται πως πράγματι έχει βγει αξεσουάρ για κάποια σχετική οργάνωση. Οι φωτογραφίες είναι από γαλλικό forum και απ' ότι γράφουν εκεί ήδη κάποιο το έχουν προσθέσει στο αμάξι τους. **
Φίλε Crius αυτό για να δεις πως εφαρμόζει στο αξεσουαρ στην θήκη του στην κεντρική κονσόλα, ελπίζω να σε βοηθά αυτή η φωτογραφία. Αν θές κάτι αλλο στην διάθεση σου φίλε
-
Pitt wrote.
Ο χρήστης pelekanosg έγραψε:
Παίδες χαίρεται και πάλι. Για δέστε αυτά τα καλούδια για το αυτοκίνητο ( ειδικά όσοι από εσάς έχετε παιδιά) νομίζω θα ενθουσιαστείτεΩραία, είναι. Μακάρι να είχε τέτοια και ο μπαμπάς μου όταν ήμουν πιτσιρικάς...
Pitt wrote : Βρήκες μέρος να βάλεις το player ή είναι χύμα κάπου με τα καλώδια; Στις φωτογραφίες φαίνεται μόνο το ένα, υποθέτω όμως ότι τα έβαλες ζευγάρι, σωστά; Σου είναι εύκολο να βγάλεις φωτογραφία το προσκέφαλο από μπροστά; Κάποια που είχα δει 'σακούλιαζαν' πολύ άσχημα από μπροστά, ενώ τα δικά σου φαίνονται να κάθονται ωραία.[/quote]
Pitt για δες και τα μπροστινά προσκεφάλια πως πέφτουν
Τι λες? Καλή ποιότητα?
-
Ο χρήστης Crius έγραψε:
Σχετικά με τον χώρο στην κεντρική κονσόλα, φαίνεται πως πράγματι έχει βγει αξεσουάρ για κάποια σχετική οργάνωση. Οι φωτογραφίες είναι από γαλλικό forum και απ' ότι γράφουν εκεί ήδη κάποιο το έχουν προσθέσει στο αμάξι τους.
Φίλε Crius , ήδη στο δικό μου αυτοκίνητο το οποίο παρέλαβα πριν μιάμιση βδομάδα έχει αυτό το αξεσουάρ το οποιό εφαρμόζει στον χώρο που ανοίγει ακριβως εκεί που βρίσκεται το armrest και η χρήση του απλά είναι για να φυλάς μικροπράγματα για να μην χάνονται στον τεράστιο εσωτερικό χώρο.
-
Φιλε pitt και alexandr, καλησπερα σας καταρχας. Τα προσκεφαλια ειναι απο Εταιρεια στο Χογκ Γκονγκ που τα εχω αγορασει και μου ειχαν στοιχισει για αγορά γυρω στα €300 (το ζευγαρι) με τα εξοδα αποστολης τους εξπρες. Ειναι 9 ιντζων οι οθονες και περιλαμβανουν ασυρματα ακουστικα, χειριστιρια - ξεχωριστα για την καθε οθόνη - και ένα cd με περιπου 200 παιχνιδια. Εχουν υποδοχη USB και SD Card και παιζουν dvd, vcd, avi και οτι αλλο φανταστειτε. Τα προσκεφαλια ειναι δερμα χρωματος μαυρου το ιδιο με την ταπετσαρια του αυτοκινητου και στο πισω μερος υπαρχει φερμουαρ και οταν τελειωσεις με την προβολη dvd τοτε κλεινεις το φερμουαρ και προστατευεις τις οθονες απο ηλιο και σκονες. Αυτα εν ολιγης αν αφησα κατι πισω ρωτηστε με. Παντως εχω κατεβασει αρκετα παιδικα dvd μεσω διαδικτυου και θα τα φορτωσω σε dvd για τα παιδια
Μου τα εχει εγκαταστησει ο ηλεκτρολογος της αντιπροσωπιας εδω στην Κυπρο και δουλευουν ανεξαρτητα η καθε οθονη με το dvd της ή μπορουν ακομα και οι δυο οθονες να προβαλλουν το ιδιο dvd. Εχουν συνδεθει στο διακοπτη του κινητηρα ετσι ουτως ωστε οταν βγαζεις το κλειδι κοβετε και η παροχη στις οθονες. Εχουν περαστει οι καλωδιοσεις μεσα απο τις μαξιλαρες και τπτ δεν φαινεται. Αψογη δουλεια παντως
Ναι ειμαι απο Κυπρο