Navigation

• Unread
  • Recent
  • Popular
  • Search
  • Register
  • Login
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΑΓΩΝΕΣ
  • ΔΟΚΙΜΕΣ
  • CLASSIC
  • ΤΙΜΕΣ
  • VIDEO
  • 4ΤΡΟΧΟΙ
  • Register
  • Login
  • Search
  • Unread
  • Recent
  • Popular
K
  • Profile
  • Following 0
  • Followers 0
  • Topics 0
  • Posts 23
  • Best 1
  • Groups 0

katsou

@katsou

1
Profile views
23
Followers
0
Following
Joined Jan 19, 2010, 6:43 PM Last Online Jul 30, 2024, 10:59 AM

katsou Unfollow Follow

Best posts made by katsou

• RE: Alfa Romeo Giulietta

@cirus said in Alfa Romeo Giulietta:

πάντως σε φανάρια που έχουν φτιαχτει για να διαχέουν φως από λάμπες αλογονου δεν θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα με Led ή αν έχετε θα στραβωνετε τους άλλους (το ιδιο που γινόταν παλιότερα και με τα xenon)

Γνωμη μου αν θέλουμε καλύτερο φως σε τετοιες περιπτώσεις είναι να αγοραστουν και να αλαχτουν οι αλογόνου με άλλες πιο φωτεινές αλογόνου που θα διαχέεται το φως σωστά από τα φανάρια που έχουν φτιαχτει για τέτοιες λάμπες

πχ της philips είναι πολύ καλές
    https://www.skroutz.gr/s/14279812/Philips-Lampes-Aytokinitou-X-tremeVision-130-H7-Alogonou-3700K-12V-55W-2tmch-12972XVS2-12.html

απλά συνήθως οι πιο φωτεινες αλογόνου κρατάνε λιγότερο από τις απλές αλογόνου σε διαρκεια ζωής.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδια!

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
    K
    katsou
    Jul 17, 2024, 2:56 PM

Latest posts made by katsou

@cirus said in Alfa Romeo Giulietta:

πάντως σε φανάρια που έχουν φτιαχτει για να διαχέουν φως από λάμπες αλογονου δεν θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα με Led ή αν έχετε θα στραβωνετε τους άλλους (το ιδιο που γινόταν παλιότερα και με τα xenon)

Γνωμη μου αν θέλουμε καλύτερο φως σε τετοιες περιπτώσεις είναι να αγοραστουν και να αλαχτουν οι αλογόνου με άλλες πιο φωτεινές αλογόνου που θα διαχέεται το φως σωστά από τα φανάρια που έχουν φτιαχτει για τέτοιες λάμπες

πχ της philips είναι πολύ καλές
    https://www.skroutz.gr/s/14279812/Philips-Lampes-Aytokinitou-X-tremeVision-130-H7-Alogonou-3700K-12V-55W-2tmch-12972XVS2-12.html

απλά συνήθως οι πιο φωτεινες αλογόνου κρατάνε λιγότερο από τις απλές αλογόνου σε διαρκεια ζωής.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδια!

K
    katsou
    Jul 17, 2024, 2:56 PM

Re: Alfa Romeo Giulietta
    Καλησπέρα παιδιά. Βρίσκώ μόνο εγώ τα φώτα της Guilletta σχεδόν απαράδεκτα? Φανταζόμαι θα έχει ξαναφερθεί το θέμα αλλά δυσκολεύομαι μέσα από την αναζήτηση να βρώ.
    Εχετε κάποια πρόταση για αντικατάσταση στις λάμπες?
    Ευχαριστώ

K
    katsou
    Jul 16, 2024, 3:59 PM
  • RE: Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Καλησπέρα παιδιά. Τα οδήγησα σχεδόν όλα.

πιο πολύ από όλα μου άρεσε η τζουλιέτα ( diesel 120hp)και επίσης έχει προσφορά καινούργια στα 19.500. Ο παλιός πετρελαιοκινήτηρας στα 105 hp , γνωρίζετε αν έχει μεγάλη διαφορά? το βρίσκω τριετίας γύρω στα 15.000

Πολύ καλό και το Q3. Αλλά στα λεφτά που θέλω δεν υπάρχει σε πετρέλαιο μεταχειρισμένο.

Η σειρά 1 καίγεται κυρίως λόγω χρημάτων και δεν με τρέλανε το εσωτερικό της.

Το leon μου αρέσει μόνο το fr σαν έκδοση αλλά δυστυχώς είναι μόνο βενζίνη και δεν το έχουν για test drive. Εσείς γιατί μου προτείνατε το fr 1.8 και όχι το 1.4?
    Ευχαριστώ πολύ.

K
    katsou
    Nov 7, 2017, 1:22 PM

Παιδιά καλησπέρα και ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σας. Α3 , golf, leon δυστυχώς δν μ αρέσουν εμφανισιακά. Θέλω μεσαία κατηγορία κυρίως λόγω χώρων. Δοκίμασα v40 αλλά δεν με ικανοποίησε. Αν πάω στον άσσο το προ-facelift δεν μ αρέσει εξίσου . Οπότε αναγκαστικά πάω σε μεταχειρισμένο. Μόνο η guilletta ίσως την βρω καινούργια με καλή προσφορά. Το q3 μου αρέσει εμφανιακα λόγω όγκου. Δύσκολες διαδρομές δεν έχω σκοπό να κάνω. Αλλά από ότι έχω δει, το αυτοκίνητο αυτό λειτουργεί καλύτερα στον αυτοκινητόδρομο παρά στο χώμα .

K
    katsou
    Oct 31, 2017, 8:01 AM
  • Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι 26 χρονών, χωρίς οικογένεια και αναζητώ μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για χρήση εντός και εκτός πόλης, από 17.000 έως 20.000€. Μετά από αναζήτηση έχω καταλήξει σε τρία μοντέλα:

Bmw 116 diesel ( αναφέρομαι στο τελευταίο μοντέλο)

Guilletta 1.6 diesel.

Η τρίτη επιλογή είναι λίγο άκυρη σε σχέση με τα άλλα δύο και είναι το Q3 , 2.0 diesel.

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας όσον αφορά τη συντήρηση, και την αξιοπιστία και επίσης αν αξίζει να ανέβω οικονομικά προκειμένου να πάω στο q3. Ευχαριστώ πολύ!!

K
    katsou
    Oct 30, 2017, 9:49 PM

Παιδιά καλησπέρα. Είμαι 26 χρονών, χωρίς οικογένεια και αναζητώ μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για χρήση εντός και εκτός πόλης, από 17.000 έως 20.000€. Μετά από αναζήτηση έχω καταλήξει σε τρία μοντέλα:

Bmw 116 diesel ( αναφέρομαι στο τελευταίο μοντέλο)

Guilletta 1.6 diesel.

Η τρίτη επιλογή είναι λίγο άκυρη σε σχέση με τα άλλα δύο και είναι το Q3 , 2.0 diesel.

Θα ήθελα να μου πείτε την άποψη σας όσον αφορά τη συντήρηση, και την αξιοπιστία και επίσης αν αξίζει να ανέβω οικονομικά προκειμένου να πάω στο q3. Ευχαριστώ πολύ!!

K
    katsou
    Oct 30, 2017, 9:49 PM
  • RE: Υγραεριοκίνηση!

Καλησπερα παιδια , ο πατερας μου εχει ενα πασσατ του 99 με 200000 χιλιομετρα. Θελει να βαλει αεριο.Εχει παει και εχει ρωτησει στον τσοπελογιαννη. Μηπως γνωριζετε εσεις να με στειλετε καπου καλα ? και τι να προσεξω στο συγκεκριμενο αυτοκινητο? Μενω στο μαρουσι αττικης. Ευχαριστω

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
    K
    katsou
    Dec 14, 2016, 12:22 PM
  • RE: Περί Αναρτήσεων

αρχικα ευχαριστω για τις απαντήσεις....απο τιμές γνωρίζεται?
    και επισης να αλλαξω μόνο τα μπροστα ή πρεπει ολα?

K
    katsou
    Mar 14, 2010, 12:05 AM
  • RE: Περί Αναρτήσεων

γεια σας,,,θέλω να αλλάξω τα αμορτισέρ σε ενα πασσατ του 99.....θέλω όμως να παραμείνω στα ιδια επίπεδα ανεσης....να βάλω πάλι της μανας του?

K
    katsou
    Mar 13, 2010, 12:50 PM
  • RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........

και ως προς τα αλογα και τη ροπη?

K
    katsou
    Mar 5, 2010, 12:39 PM
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
    • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΔΟΚΙΜΕΣ