Είμαι 21 τώρα..
Απο τα 13 είχα πιάσει ένα swift 1l του 80'(ουτε καν θυμάμαι μάλιστα δεν το έλεγα ακριβώς swift κατι sx έλεγε) με ενήλικο συνοδό και πήγαινα μέχρι την παραλία του χωριού τα καλοκαίρια. Πρίν πάρω το δίπλωμα έλεγα σιγά ξέρω να οδηγάω αλλά το να βγείς στον δρόμο με άλλους και να μάθεις τον κώδικα είναι άλλο πράγμα , χρειάζεται μια προσάρμογή τουλάχιστον 2 χρόνων πιστεύω.
Στα 18 που πήρα δίπλωμα πήρα ένα Nissan Micra του 97' με 55 αλογάκια 1000κ.ε το οποίο μπορώ να πώ οτι ήταν σβέλτο με βάση το βάρος του και ιδανικό για νέο οδηγό. Η αλήθεια είναι οτι ποτέ μα ποτέ δεν το γρατζούνισα καν. Παρόλαυτα υπήρξαν 2-3 φορές που κινδύνεψα μέχρι να καταλάβω πόσο με παίρνει αυτό το αυτοκίνητο και πόσο γλυστράει στο δρόμο.
Πλέον απο τον Απρίλιο έχω το polo 1,2 tsi το οποίο είναι ενα πυραυλάκι στην άσφαλτο. Συμπέρασμα όσο γκάζι έχεις , τόσο θα πατήσεις , προσπεράσεις δεν έκανα ποτέ και τώρα κάνω για πλάκα. Μερικές φορές σκέφτομαι μήπως τώρα που πήρα τόσα άλογα μικρός το επόμενο θα το θέλω άλλα τόσα;; Γιατί αν πάρεις τόσο μικρός πολλά άλλογα μετά ποτέ δεν πρόκειται να συμβιβαστείς σε λιγότερα.
Δεν θα σου πώ τι να πάρεις αλλά οτι πάρεις να είναι κάτω απο 90 άλογα γιατί αν είναι παραπάνω απλά θα τα δοκιμάσεις ακόμα και αν οδηγάς μια βδομάδα.