Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    T
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 11
    • Best 0
    • Groups 0

tasoik

@tasoik

0
    Profile views
    11
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

tasoik Unfollow Follow

Latest posts made by tasoik

• RE: Lancia Delta 2008

Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
      2 ερωτήσεις για τους πιο ειδικούς:

• Υπάρχει καμμια περίπτωση να φιλοτημηθεί η FIAT να βάλει Ελληνικά στο σύστημα πλοήγησης; Δεν υπάρχει περίπτωση ο πατέρας μου να κάτσει να ακούει 'turn left', 'turn right', κλπ. Αμαρτία, γιατί η οθόνη είναι πολύ ωραία και 'προσθέτει' αρκετά στο αυτοκίνητο.

Δυστυχώς μόνο ομορφιά είναι γι' αυτό και ΔΕΝ την επιλεξαμε. 1000 ευρώ για να παίξει τι; ούτε καν touch δεν είναι, ούτε καν δεν παίζει dvd (ας μη πω για tv tuner ). Αλλά ακόκα και γι αυτό που υποτίθεται ότι κάνει, κι αυτό είναι μισές δουλειές. Αποψή μου μην παιδεύεσαι.
      Υπομονή να βγει καμιά οθόνη third party που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, και να περιλαμβάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      Μέχρι τότε πάρε κανά GPS εξωτερικό που βρωμάει η αγορά ξένη και ντόπια (χτύπησα μια κινεζιά ένα 5' από ebay 75 ευρώ με μεταφορικά ) που είναι και ξεκλείδωτα και του φορτώνεις όλα τα προγράμματα GPS που υπάρχουν για να παίζεις κιόλας

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      tasoik

'Παίξε' και με την ρύθμιση μέσης (αν και πιστεύω ότι θα το έχεις ήδη δοκιμάσει). Νομίζω ότι η πιό βολική θέση είναι να κάθεσαι μέσα-μέσα στο κάθισμα.

T
      tasoik

Ο χρήστης italakias έγραψε:
      απο την ημερησια

Ωστόσο αν παρατηρήσει κάποιος τα αναλυτικά στοιχεία των δύο τελευταίων μηνών θα εντοπίσει πως πλέον δεν υπάρχουν τα πολύ υψηλά ποσοστά ανόδου σε καμία εταιρεία, ενώ οι εισαγωγικές με τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις του αφορούσε στις Lancia με 53,6%, Mitsubishi με 38,5%, Skoda με 19%, Smart με 14,1%, Daihatsu με 10,9% και Hyundai με 10,4.
      Οι πωλήσεις των υπόλοιπων εισαγωγικών σε σχέση πάντα με τον προηγούμενο μήνα κινήθηκαν σε χαμηλότερα επίπεδα, ενώ μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι Renault 55,9%, Mercedes 46,9%, BMW 45,1%, Seat 29%, Saab 27,4%, Subaru 26,6%, Volkswagen 25,8% και Audi 19,9%.

Πάντως δεν ξέρω τι λένε στα στατιστικά, αυτό που ξέρω ότι από τον Απρίλιο που άρχισα να ασχολούμαι με το αυτοκίνητο λόγω αγοράς, ζήτημα είναι να έχω δει Delta στο δρόμο όσο τα δάχτυλα του ενός χεριού.....και λόγω φωτων LED δεν περνάει απαρατήρητο ακόμα και το πρωί. Σας λέω, πολύ ελάχιστα έχω δει.
      πιστεύω ότι η ελληνική αγορά έχει μια αρνητική προκατάληψη, ίσως λόγω μακρόχρονης απουσίας, ίσως λόγω τιμής δεν ξέρω.
      Γεγονός είναι ότι φίλος με focus που του φάνηκε παράξενο όταν του είπα ότι πήραμε Delta, όταν του το έδειξα είπε κατά λέξη: '...αμάν, η πόρτα του κλείνει πιό στιβαρά κι από το δικό μου που υποτίθεται είναι γερμανικό...'.

T
      tasoik

Ο χρήστης spy1551 έγραψε:
      @Tasoik ,
      Eσύ τι οδηγείς;
      Πάντως για Εθνική είναι ότι πρέπει η Δέλτα για να κάνεις ξεκούραστο ταξίδι.
      Η γυναίκα σου τη συνήθισε στο παρκάρισμα.Συνήθως οι γυναίκες έχουν πρόβλημα στο παρκάρισμα.

Ενα πολυμορφικό λόγω 3 παιδιών και για προσωπική ευχαρίστηση, την αγάπη μου ένα Ghibli GT του 1999
      Ναι όντως είναι ευχάριστη η Δέλτα σε εθνική και ειδικά όπως είπα το 'παιχνίδι' με το cruise control την κάνει ακόμα πιό ευχάριστη. Για το παρκάρισμα, θέλω να βάλω και αισθητήρες μπροστά αλλά επειδή δεν θέλω να γίνω 'πειραματόζωο', όποιος έβαλε και είναι ευχαριστημένος είμαι όλο αυτιά

T
      tasoik

Ο χρήστης mikemary έγραψε:
      Ρε μεγάλε tasoik πριν απο κανα 2μηνο μας είχες πρήξει στο παραμύθι ότι το αμάξι προορίζεται για γυναίκα και ότι είναι νέα οδηγός και άπειρη κτλ κτλ. Τώρα μας λες εντυπώσεις οδήγησης. 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: αααα ή κουνάς την αχλαδιά και πας για εγχείρηση οπότε πάω πάσο,
      ή ββββ αποφάσισες ότι δεν είναι και τόσο ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ δα να οδηγείς μία LANCIA.
      Mακάρι να ισχύει το ββββ, κέρδος θα είναι και αυτό...... για σένα. Α... και το hill holder δεν κρατάει κανένα λόφο να μην πέει παραπέρα. τα λέμε

Εννοείται ότι είναι για την γυναίκα μου, αλλά λόγω του ότι ακριβώς είναι άπειρη και νέα, στην εθνική το οδήγησα εγώ, δεν ένιωθε άνετα να βγει πρώτη φορά στην εθνική με τα παιδιά μέσα. Αλλά δεν ήξερα ότι πρέπει να σου κάνω δήλωση του Ν.105 για να το οδηγήσω; Για δέιξε μου το post που είπα ότι είναι ντροπιαστικό να οδηγείς Lancia. Οσο για το hill holder και τους αισθητήρες , επιμένω ότι είναι μισές δουλειές. Οταν αποκτήσεις εμπειρία από ολοκληρωμένο σύστημα αισθητήρων παρακρίσματος και από το Auto hold που έχουν π.χ. τα VW , τα ξαναλέμε.
      Χαλάρωσε, τουλάχιστον εγώ έχω επίγνωση ότι δεν αγόρασα και το απόσταγμα της τεχνολογίας με 25 χιλιάρικα που κάνει τ' αμάξι.

T
      tasoik

Το RSS είναι κατά την γνώμη σας χρήσιμο για παραπάνω ασφάλεια; Προσέξτε, δεν μιλάω για να μπαίνεις με γκάζια στις στροφές. Μιλάω για ασφάλεια που θα βοηθήσει έναν αρχάριο οδηγό. Το ποσοστό βοηθείας βέβαια δεν το γνωρίζω....

T
      tasoik

Εχει βάλει κανένας σας το park assist;

το ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι πάρα πολύ για μπροστινούς αισθητήρες παρκαρίσματος (που δεν διατίθενται ούτε σαν έξτρα) και μου είναι αδιάνοητο να μην διατίθονται ούτε με το park assist.

Υ.Γ. μην με ρωτήσετε τώρα αν ρώτησα τους πωλητές.....διαβάζουν κι αυτοί το ίδιο .pdf που διαβάζουμε κι εμείς στο site...

T
      tasoik

Να ρωτήσω, από τα μέχρι τώρα χιλιόμετρα που έχετε κάνει , πως σας φαίνεται από αξιοπιστία; μιλάω για μηχανικά και ηλεκτρολογικά θέματα. Σας έχει τύχει τίποτα περίεργο;

Ρωτώ γιατί δεν θεωρώ δείγμα το προηγούμενο αμάξι πριν 10 χρόνια με άλλες τεχνολογίες κλπ. Προσωπικά το βλέπω σαν ένα νέο τελείως μοντέλο, το μόνο κοινό με το παρελθόν είναι το όνομα.

Αρα αυτό που πρέπει να αποδείξει και στην πράξη , εκτός από ντιζάϊν και χλιδές, είναι και αξιοπιστία σαν αυτοκίνητο. Ελπίζω να συμφωνείτε σ' αυτό οι περισσότεροι.

Θα μου πείτε τώρα, αν έβγαζε προβλήματα από τόσο νωρίς ζήτω που καήκαμε...

T
      tasoik

Την έχω δει κι εγώ στον κατάλογο με τα αξεσουάρ, αλλά ΔΕΝ υπάρχει στον τιμοκατάλογο!

Οσο για την κεντρική οθόνη για DVD και TV στο άλλο αυτοκίνητο που έχω βάλει ένα aftermarket, όχι μόνο περιττό δεν το θεωρώ αλλά είναι το μοναδικό πράγμα που αν μου το κλέψουν θα το ξανααγοράσω αύριο το πρωί. Οταν είσαι ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ μία ώρα στην Κατεχάκη και άλλο τόσο στην επιστροφη το απόγευμα , δεν είναι καθόλου περιττό!

T
      tasoik

Ο χρήστης Tasoik έγραψε:
      Παιδιά να ρωτήσω κάτι: η εργοαστασιακή οθόνη 6.5', παίζει DVD ή απλά είναι για navigation/bluetooth και για εμφάνιση πληροφοριών;
      Επίσης, μπορεί να μπορεί κανά third party tv Tuner ;

Δεν έχει βάλει κανένας σας την εν λόγω οθόνη;

T
      tasoik
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ