Καλημερα
Γνωριζει καποιος αν μπορεις να φας κληση για παρκαρισμα χωρις να σου αφησουν χαρτακι; να το κανουν ηλεκτρονικα δλδ και να σου ερθει ειδοποιηση καποια στιγμη;Υλοποιηθηκε ποτε αυτο; και αν ναι πως θα ξερουμε αν φαγαμε κληση σε ευλογο διαστημα αφου δν θα αφηνουν κατι στο παρπριζ;;
Latest posts made by nikosousan
-
RE: Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
-
μανιβελα για σκουτερακι
πουλαει καποιος μανιβελα για σκουτερακι της πεζο vivacity (50cc) μοντελο 2007? η αν γνωριζει καποιος για το που μπορω να βρω
-
RE: μανιβελα για σκουτερακι
πουλαει καποιος μανιβελα για σκουτερακι της πεζο vivacity (50cc) μοντελο 2007? η αν γνωριζει καποιος για το που μπορω να βρω
-
RE: Car audio [#2]
α τοσο απλο..ωραια ευχαριστω πολυ!θα το δοκιμασω
-
RE: Car audio [#2]
Καλημερα σας και Χρονια πολλα! Εχω το συγκεκριμενο cdplayer στο αυτοκινητο μου..Μπορω να το συνδεσω με καποιο καλωδιο στην υποδοχη aux ωστε να ακουω μουσικη απο την Playlist του κινητου μου?
http://www.testfreaks.co.uk/car-audio-v ... -cdx-a250/
-
RE: σκουτερακι vivacity peugeot 50cc διχρονο
σε μηχανικο θα το παω απο βδομαδα.Και δυστυχως οχι.Το λαδι δεν εχει κατεβει καθολου.Εβαλα λιγο λαδακι στο δοχειο της βενζινης γιατι φοβαμαι οτι θα κολλησει το μηχανακι.
-
σκουτερακι vivacity peugeot 50cc διχρονο
Χαιρεται! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 8ετιας μηχανακι μου.Εδω και λιγες μερες Αναβει συνεχεια το λαμπακι λαδιου(παρολο που μεσα εχει λαδι)Αυτο ισως αποτελει ενδειξη για καποια βλαβη αλλα εχω χαθει.Πηγα και αλλαξα μπαταρια διοτι ισως ειχα απωλειες ρευματος απο την προηγουμενη(και για αυτο να αναβε το λαμπακι ) αλλα το προβλημα υπαρχει ακομα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ηλεκτρονικη βλαβη(δν γνωριζω αν ολα συνεδεονται ηλεκτρονικα) η το πιο λογικο να εχει προκυψει προβλημα με την καυση του λαδιου η την τροφοδοσια προς την μηχανη ας πουμε?Οποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ.ΕΥχαριστω
-
RE: σκουτερακι vivacity peugeot 50cc διχρονο
Χαιρεται! αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το 8ετιας μηχανακι μου.Εδω και λιγες μερες Αναβει συνεχεια το λαμπακι λαδιου(παρολο που μεσα εχει λαδι)Αυτο ισως αποτελει ενδειξη για καποια βλαβη αλλα εχω χαθει.Πηγα και αλλαξα μπαταρια διοτι ισως ειχα απωλειες ρευματος απο την προηγουμενη(και για αυτο να αναβε το λαμπακι ) αλλα το προβλημα υπαρχει ακομα.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ηλεκτρονικη βλαβη(δν γνωριζω αν ολα συνεδεονται ηλεκτρονικα) η το πιο λογικο να εχει προκυψει προβλημα με την καυση του λαδιου η την τροφοδοσια προς την μηχανη ας πουμε?Οποιος ξερει θα με βοηθουσε πολυ.ΕΥχαριστω
-
αυτοματο κιβωτιο-over drive button
σε αυτοματο κιβωτιο πανω στο λεβιε υπαρχει ενα κουμπακι ODrive..οταν το πατας ανοιγει στο ταμπλο η ενδειξη 'over drive of'
Ξερει κανεις τι ειναι αυτο?