Στα ίδια χρήματα, ψάχνοντας diesel SUV αυτόματο, έχω βρει 1)Peugeot 3008, 2) Opel grandland , 3) Citroen c5 2021, 4) Nissan qashqai. Όλα κοντά στα 90000-100000 χιλιόμετρα. Υπόψιν δεν μου αρέσουν vw, fiat. Μου αρέσει πολύ το Tucson του 2021 αλλά ανεβαίνει το κόστος. Από άποψη εμφάνισης η πρώτη μου επιλογή είναι το peuzeot
Latest posts made by spikwn
-
RE: Peugeot 3008 2016posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
RE: Peugeot 3008 2016posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Είμαι έτοιμος να αγοράσω Peugeot 3008 diesel GT του 2020 από Γερμανία. Η εταιρία που πουλάει το αυτοκίνητο μου έστειλε όλο το ιστορικό σέρβις που έχουν γίνει αποκλειστικά στην αντιπροσωπεία της Peugeot. Το αυτοκίνητο έχει 90000 χλμ. Διαβάζοντας όλα αυτά στο forum είμαι έτοιμος να κάνω πίσω παρόλο που το αμάξι φαίνεται «καθαρο». Ζήτησα το vin, μου το έστειλαν και βάζοντας το στο site της Peugeot εμφάνισε το γνωστό μήνυμα που είχε γράψει και ένας άλλος χρήστης «Ο κινητήρας αυτός ενδέχεται να παρουσιάσει πρόωρη φθορά καδένα κτλ κτλ». Τι προτείνετε να κάνω; Το αμάξι είναι έρωτας ετών, φαίνεται καθαρό από το ιστορικό του αλλά και προβληματικό γενικότερα.
-
RE: DS4 2021posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι για αγοράσω μεταχειρισμένο ds4 diesel από 04/2022. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γενικότερα έχουν βγάλει προβλήματα και ειδικότερα τα diesel και συγκεκριμένα το adblue και ο ιμάντας. Δεν θυμάμαι πότε έβαλαν στα γαλλικά καδένα, εκτός αν το ds4 είχε εξαρχής καδένα
-
RE: PEUGEOT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και μου είπαν πως το συγκεκριμένο όχημα με τον συγκεκριμένο αριθμό πλαισίου δεν ήταν μέσα στο οχήματα που ανακλήθηκαν λόγω καδένα. Για το adblue που αναφέρεστε, πόσο είναι το κόστος αντικατάστασης του ή συντήρησης του; Ευχαριστώ πάντως για την βοήθειά σας!
-
Πιστεύω πως είναι σίγουρα leasing. Ιστορικό service, χλμ κτλ υπάρχουν φυσικά τα οποία έγιναν στην αντιπροσωπία. Θα με συμβούλευες όμως να μην το αγοράσω καθώς είναι leasing σωστά;
-
Καλησπέρα σας! Είμαι καινούριος στο forum και θεώρησα ότι είναι η καλύτερη επιλογή να ρωτήσω εσάς που έχετε μεγάλη εμπειρία. Θα αγοράσω μεταχειρισμέν αυτοκίνητο και το μπατζετ που έχω να διαθέσω είναι 20000 ευρώ. Είμαι ανάμεσα στο Peugeot 3008 diesel του 2021 έκδοση business με 70000 χλμ, ελληνικής αντιπροσωπείας και όλα τα έγγραφα του καθαρά και στο Peugeot 3008 diesel του 2021 έκδοση allure με 70000 χλμ και αυτό αλλά εισαγωγής απο την επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα. Τι θα προτείνατε; Επίσης πρέπει να προσέξω κάτι κατά την αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου;