Τι εννοείς πόσο καιρό; Από τις γραμμές παραγωγής βγαίνουν αρκετά αυτοκίνητα κάθε μέρα. Άρα μια μέρα.
Από όταν δοθεί η παραγγελία μέχρι να μπει στο καράβι εννοούσα..
Τι εννοείς πόσο καιρό; Από τις γραμμές παραγωγής βγαίνουν αρκετά αυτοκίνητα κάθε μέρα. Άρα μια μέρα.
Από όταν δοθεί η παραγγελία μέχρι να μπει στο καράβι εννοούσα..
Ερώτηση. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί υπεύθυνα να απαντήσει
Service: μου έχει έρθει ειδοποίηση ότι πλησιάζει η ώρα του (15,000 χλμ ή έτος).
Απο χιλιόμετρα έχω ακόμα περίσσευμα γύρω στα 5,000 αλλά ο ένας χρόνος απο την παραλαβή του είναι τώρα όπου να'ναι.
Ιδανικά θα προτιμούσα να το τρενάρω, θα προτιμούσα να του κάνω σερβις μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Θα έχω όμως κάποιο θέμα με την εγγύηση;
Μη μου πειτε να μιλήσω με αντιπροσωπεία, τι να πει κι αυτή; θα μου πουν έλα τώρα. Ξέρεις κανεις;
Συνήθως υπάρχει ένα μέγιστο συνολικό όριο ανοχής-απόκλισης, τόσο σε χρονικό, οσο και χιλιομετρικό επίπεδο, σε βάθος 6ετίας που διαρκεί η εγγύηση, και οχι ανά service (π.χ. να μην εχεις υπερβεί συνολικά τους 6 μήνες καθυστέρησης στα 6 χρόνια). Με επιφύλαξη το γράφω, δεν ξέρω αν ισχύει στα Lexus.
Λογικά μπορείς να ενημερωθείς γι'αυτό επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τα κεντρικά.
Προσωπικά, θα πήγαινα ακριβώς στον χρόνο, ανεξαρτήτως των λιγότερων απο 15.000 χιλιομέτρων, που θα εχει διανύσει τότε το αυτοκίνητό σου.
Διευκρίνισε εάν το κόστος service, που σου είπαν, αφορά τις προδιαγραφές λαδιού που προτείνει ο κατασκευαστής στο εγχειρίδιο.
Καλησπέρα σε όλους, γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό κρατάει η κατασκευή του lbx και πόσο καιρό χρειάζεται για μεταφορά και εκτελωνισμό δεδομένου ότι χοντρικά εχει 4 μήνες παράδοση?