Τελικά ήταν μια ντίζα γιατί όπως με ενημέρωσαν δεν είχε πρόβλημα η 1 μόνο αλλά και η 3 και η 5 και η μυρωδιά προέρχονταν απο το ζόρισμα του κινητήρα κάτι φυσιολογικό.
Αποφύγαμε τα χειρότερα με λίγα λόγια με τελικό κόστος 110 ευρώ
Τελικά ήταν μια ντίζα γιατί όπως με ενημέρωσαν δεν είχε πρόβλημα η 1 μόνο αλλά και η 3 και η 5 και η μυρωδιά προέρχονταν απο το ζόρισμα του κινητήρα κάτι φυσιολογικό.
@ilias-a said in Η 1 Ταχύτητα ξαφνικά δεν τραβάει:
@ecosport said in Η 1 Ταχύτητα ξαφνικά δεν τραβάει:
Στροφες ανεβαζει?
Μου αρεσει που ζητατε γνωμη ή λυση για προβλημα χωρις να αναφερετε μαρκα και μοντελο αυτοκινητου.Καλημέρα
- Στροφές ανεβάζει.
- Ford EcoSport Titanium 1.5L /Diesel/100HP / 2019
Παράλειψή μου αλλα λόγω τρεχαμάτων σε νοσοκομεια με συγγενικό μου πρόσωπο ,έμεινα και χωρίς αυτοκίνητο και το παρέλειψα πάνω στο άγχος και την ταλαιπωρεία του Σαββάτου
Αμπραγιαζ το πιθανοτερο.
Ενδειξη δεν έχει βγάλει καμμιά στο καντράν , σήμερα όμως που του έριξα μια ματιά όταν μπήκα μέσα είχε μια πολύ μικρή αίσθηση καμένου.
Ταχύτητες παίρνει κανονικά αλλά η πρώτη είναι σαν να μήν υπάρχει είμαι και εγω προς το δίσκο πλατώ αλλά ποτέ δεν ξέρεις
@ecosport said in Η 1 Ταχύτητα ξαφνικά δεν τραβάει:
Στροφες ανεβαζει?
Μου αρεσει που ζητατε γνωμη ή λυση για προβλημα χωρις να αναφερετε μαρκα και μοντελο αυτοκινητου.Καλημέρα
- Στροφές ανεβάζει.
- Ford EcoSport Titanium 1.5L /Diesel/100HP / 2019
Παράλειψή μου αλλα λόγω τρεχαμάτων σε νοσοκομεια με συγγενικό μου πρόσωπο ,έμεινα και χωρίς αυτοκίνητο και το παρέλειψα πάνω στο άγχος και την ταλαιπωρεία του Σαββάτου
Αμπραγιαζ το πιθανοτερο.
Ενδειξη δεν έχει βγάλει καμμιά στο καντράν , σήμερα όμως που του έριξα μια ματιά όταν μπήκα μέσα είχε μια πολύ μικρή αίσθηση καμένου.
Ταχύτητες παίρνει κανονικά αλλά η πρώτη είναι σαν να μήν υπάρχει είμαι και εγω προς το δίσκο πλατώ αλλά ποτέ δεν ξέρεις
Στροφες ανεβαζει?
Μου αρεσει που ζητατε γνωμη ή λυση για προβλημα χωρις να αναφερετε μαρκα και μοντελο αυτοκινητου.
Καλημέρα
Ford EcoSport Titanium 1.5L /Diesel/100HP / 2019 / Manual
Καλησπέρα
Εκανα μια απόσταση 50 χιλιομέτρων σήμερα χωρίς προβλήματα και γυρίζοντας σπίτι για να παρκάρω βάζοντας πρώτη ταχύτητα το αυτοκίνητο ίσα που κινείτε.
Η ταχύτητα κουμπώνει κανονικά αλλά δεν ξεκινά το αμάξι.
Θερμοκρασία δεν βλέπω να έχει ανέβει και οι συντηρήσεις και τα σέρβις στην ώρα τους το αυτοκίνητο έχει κάνει 110 χιλιάδες χιλιόμετρα μοντέλο του 19.
Εχει κανείς συναντήσει κάτι τέτοιο ?