Βασικα μεταχειρισμενο ειναι το αυτοκινητο.Πως θα ξερω αν ηταν αρχικα με efb η agm??
Latest posts made by oneironaut84
-
RE: Μπαταρία αυτοκινήτου...
-
@oneironaut84 said in Μπαταρία αυτοκινήτου...:
@nikos-golf said in Μπαταρία αυτοκινήτου...:
με καλυψες φιλε...απλα και ωραια τα ειπες.ειδα το μανιουαλ στα γερμανικα,αλλα δε βρηκα καπου να λεει τον τυπο.efb agm φανταζομαι στα αγγλικα θα το εγραφε..αυτο μενει να βρω .ετσι απο περιεργεια..πως μπορω να το βρω αυτο ομως?για απολυτη σιγουρια? με αριθμο πλαισιου ας πουμε?η κατι τςτοιο?
Ένα καλό site για να πάρεις μια καλή ιδέα είναι
μου βγαζει και για agm..μια efb,μια agm και αλλες δυο μαλλον απλες.δε γραφουν κατι
Εεεεε τοτε παω σε efb.λογικαας μη παιξω
-
@nikos-golf said in Μπαταρία αυτοκινήτου...:
με καλυψες φιλε...απλα και ωραια τα ειπες.ειδα το μανιουαλ στα γερμανικα,αλλα δε βρηκα καπου να λεει τον τυπο.efb agm φανταζομαι στα αγγλικα θα το εγραφε..αυτο μενει να βρω .ετσι απο περιεργεια..πως μπορω να το βρω αυτο ομως?για απολυτη σιγουρια? με αριθμο πλαισιου ας πουμε?η κατι τςτοιο?
Ένα καλό site για να πάρεις μια καλή ιδέα είναι
μου βγαζει και για agm..μια efb,μια agm και αλλες δυο μαλλον απλες.δε γραφουν κατι
-
-
δεν ξερω δηλαδη τι διαφορα και τι ζημια μπορει να υπαρξει απο μεταβαση efb σε agm.googlαρω φυσικα αλλα δε βγαζω ακρη.Γιαυρο ρωταω κ εδω
-
θελω να δοκιμασω μια agm. η ερωτηση ειναι αν υπαρχει καποιο προβλημα απο την μεταβαση efb σε agm.δεν εχω ξαναμπλεξει με τετοιου ειδους μπαταριες start stop
-
εχω στα γερμανικα..θα το τσεκαρω.. οταν πηρα το αυτοκινητο ειχα παει σε εμπιστο ηλεκτρολογο να μου μετρισει την μπαταρια,και τον λεω για αλλαγη κ αι με ειπε agm να βαλεις.αλλα πολυ προχειρα ολα αυτα..θα το ελεγξω.ευχαριστω!!
-
πως μπορω να δω ρε παιδια αν σε εμενα αντεχει agm.efb εχει πανω τωρα.για agm πηγαινα.δηλαδη μπορει να γινει ζημια?πως θα το τσεκαρω?
-
Στο παλιο αμαξι ,ειχα παρει μπαταρια την ειχα βαλει Σαββατο πρωι..μια fiamm.. δευτερα παω να βαλω μπροστα και ηταν dead η μπαταρια,παω ηλεκτρολογο και εχα διαρροη απο το ηχοσυστημα.2021 την ειχα βαλει.πλεον το εχω παρατημενο σχεδον το παλιο.καω κ 3 βδομαδες να βαλω μπροστα και παιρνει διχως ζορι.τωρα αυτο αχετο ειναι προφανως που λεω
-
Ααααα για πειτε ρε παιδες..δεν το ηξερα αυτο και ειμαι για να παρω μπαταρια..τι πρεπει να προσεξω λοιπον?για agm παω αν παιζει ρολο αυτο.για την φορτιση που λετε παραπανω