Όταν είμαι σε ανηφόρα ή έστω σε δρόμο με μικρή κλίση σταματημένος, όταν αφήνω σιγά σιγά το φρένο να τσουλήσει πίσω το αμάξι ακούγεται έντονος θόρυβος, σε κανονικό φρενάρισμα δεν το κάνει.
Άλλαξα δισκοπλακες-τακακια μπροστά και πίσω σιαγώνες και το κάνει ακόμη, μήπως δεν έχει σχέση με τα φρένα και ο θόρυβος έρχεται από κάτι άλλο? Τουοτα yaris 2012 είναι.
Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?
Ευχαριστώ
Latest posts made by Vasilis_than
-
Θόρυβος όταν αφήνω σιγά σιγά το φρένο
-
RE: Yaris diesel 2012
@monman2 said in Yaris diesel 2012:
@vasilis_than said in Yaris diesel 2012:
Θέλεις κάποιον ηλεκτρολόγο να ελέγξει διακόπτη μίζας ιμομπιλάιζερ και τον διακόπτη του συμπλέκτη ,
Το τελευταίο μπορείς να το ελέγξεις αρχικά μόνος σου πέσε κάτω στα πεντάλ βγάλε την φύσα έλεγξε τη μην έχει τίποτα κοψίματα εχει φύγει κανα καλώδιο και ψέκασε την με σπρευ για επαφές.
Κάτι με τον συμπλέκτη σκέφτηκα κι εγώ, έχει φισα πίσω απ το συμπλέκτη?
Εχει όπως και το πεντάλ του γκαζιού
Εάν είναι εισαγωγής δες το προσεκτικά και καθάρισέ τα όλα καλά γιατί τα αλάτια που φέρνουν μέσα στο αμάξι με τις γαλότσες το χειμώνα κάνουν ζημιά στις επαφές .Ευχαριστώ πολυ φίλε μου
-
Θέλεις κάποιον ηλεκτρολόγο να ελέγξει διακόπτη μίζας ιμομπιλάιζερ και τον διακόπτη του συμπλέκτη ,
Το τελευταίο μπορείς να το ελέγξεις αρχικά μόνος σου πέσε κάτω στα πεντάλ βγάλε την φύσα έλεγξε τη μην έχει τίποτα κοψίματα εχει φύγει κανα καλώδιο και ψέκασε την με σπρευ για επαφές.
Κάτι με τον συμπλέκτη σκέφτηκα κι εγώ, έχει φισα πίσω απ το συμπλέκτη?
-
@vasilis_than said in Yaris diesel 2012:
Έχω ένα μήνα yaris diesel 2012 και χθες πρώτη φορά πάω να βάλω μπρος και δεν έκανε τίποτα εντελώς νεκρό σαν να μην έχω πατήσει συμπλέκτη, παίρνει μπρος με πατημένο συμπλέκτη. Τα λαμπάκια αναμμένα κανονικά και δεν έκανε τίποτα. Μετά από κάποιες προσπάθειες βάλε βγάλε το κλειδί κτλ πήρε με τη μία. Τι συμβαίνει;
ΕυχαριστωΣε ποια πόλη είσαι;
Αρτα -
Yaris diesel 2012
Έχω ένα μήνα yaris diesel 2012 και χθες πρώτη φορά πάω να βάλω μπρος και δεν έκανε τίποτα εντελώς νεκρό σαν να μην έχω πατήσει συμπλέκτη, παίρνει μπρος με πατημένο συμπλέκτη. Τα λαμπάκια αναμμένα κανονικά και δεν έκανε τίποτα. Μετά από κάποιες προσπάθειες βάλε βγάλε το κλειδί κτλ πήρε με τη μία. Τι συμβαίνει;
Ευχαριστω