Καλησπέρα παιδιά!
Ευχαριστώ πολύ τον φίλου μου @diego1960 που άνοιξε αυτό το topic εκ μέρους μου καθώς και όλους εσάς που με βοηθήσατε αρκετά με τις γνώμες σας!
Είχατε δίκιο σχετικά με το Toyota Yaris Cross, για το ύψος μου και τις διαστάσεις μου δυστυχώς είναι αρκετά οριακό, αν και η εμπειρία του αυτόματου υβριδικού που έκανα test drive ήταν αρκετά ευχάριστη.
Εκτός των προτεινόμενων αυτοκινήτων και εκτός κατηγορίας b-suv, έκανα test drive και το Hyundai i30, χειροκίνητο, βενζινοκίνητο, και έμεινα ικανοποιημένος, αφού ήμουν αρκετά άνετος και γενικά έχει άνετους χώρους. Πήρα προσφορά για το HB 1.5 MPI 110ps 6MT PREMIUM γύρω στα 20k. Παράδοση στους 1-3 μήνες.
Αρκετά ικανοποιημένος έμεινα και από το Suzuki Vitara που έτυχε να το έχω οδηγήσει πριν αρκετά χρόνια, οπότε είχα μια σχετική εμπειρία. Πήρα προσφορά για το 1.4 HYBRID 2WD GL PLUS, MY'23 γύρω στα 23k. Παράδοση στους 6-7 μήνες.
Έχω στο μυαλό μου να κάνω test drive και το Kia Stonic, αν και το κόβω παρόμοιο με το Toyota Yaris Cross σε χώρους.
Όπως καταλαβαίνετε έχω κάνει κάποιες προσαρμογές, π.χ. δεν κολλάω τόσο στο αυτόματο κιβώτιο.
Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια!